Soruma Hoş Geldiniz!
Mesela, aileler izin vermiyor. Hiçbir türlü de ikna olmuyorlar. İkna etmeyi aklınızdan çıkarın. Şahsen ben aşkımı seçerdim her halükarda ve de seçtim...

Siz ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz!
Mesela, aileler izin vermiyor. Hiçbir türlü de ikna olmuyorlar. İkna etmeyi aklınızdan çıkarın. Şahsen ben aşkımı seçerdim her halükarda ve de seçtim...

Siz ne düşünüyorsunuz?
Hayır vazgeçmem. Olana kadar denerim. Denerim bir daha denerim. Neden olmadığını değerlendiririm ve ona göre karar veririm. Hiç bir şey vazgeçilmez değildir, gerekiyorsa artık vazgeçerim.
Yakışır kardeşime, denemek lazım her türlü, bende denerim, çok güzel düşünüyorsun, neye göre vazgeçtin nasıl bir olay 😅
Karşılıksızsa saygı yoksa karşılıklı anlayış bitmişse sabır yoksa hak etmiyorsa vs vs 😀
Katılıyorum bence de 😅 Gönlünce olsun kardeşim
Saol Allah razı olsun 😅
Cümlemizden kardeşim 😅
Benim aşkım imkansız olamaz hiç bir şekilde. zaten imkanasızsa bu aşk değil takıntıdır ki ben de takacak biri değilim yani saplantılı aşık olmam :D ben sadece karşılıklı sevgiye inanan birisiyim yani sevdiğim kadın da mutlaka beni sevdiği için birlikte mutlu oluruz zaten bunun dışında tek taraflı platonik olarak kimsenin peşinden koşmam ayda bana değer vermeyene değer vermem hiç bir şekilde.
sevdiğim kadın da beni sevdiği sürece onun için her şeyi yapardım hiç bir şeyden korkmazdım
Ne güzel, emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Bence de zaten imkansız diye bir şey yoktur bahanedir. Zaten korkmamak lazım cesur olmak lazım 😅her türlü ben iki türlü de inanıyorum en çok kendi kendime sevmeyi sevdim hep mutlu olurdum 😂
Aynen öyle :D Teşekkür edeirm eyv
EyvAllah, Mutlu günler dilerim 🫡
Benim için imkansız diye bir şey yoktur pikachu her zaman söylediğim gibi. Dünyanın öbür ucunda bile olsa ben giderim aşka hiçbir engel yoktur. Ailem başta biraz baskı yapsada seçimlerime karışmaz doğru kişi olsun onlar da izin verir. O imkansız aşk dediğinizde biri kesin bahane uydurmuştur ki sevmeyenin bahanesi her zaman çok olur.
Benim için de imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran sadece insanlardır. Bende her zaman söylerim herkese söylerim. 😅
Vay anasını be güzelmiş, bende giderim her türlü 😅En fazla bir uçak bileti yani nedir ki😅
Zaten aile karışıyor ve kişiler de buna göz yumuyorsa gözümde ana kuzusu evlattır ve eş koca kadın olmaz onlarda. Katılıyorum çok güzel düşünüyorsun 🫡
🤔🤔🤔
Diğer soruda verdim cevabı sjdjs
Teşekkür ederim 😅
Rica ederim dkdkd
EyvAllah 😅
İmkansızı insana daha bir tatlı geliyor ya. ulaşılmazı, olmazı istiyoruz hep derin ve gerçek his (histen kastım aşk) vazgeçmeyi zor kılıyor zaman sadece o kan kaynama dönemini geçiriyor ama aklıda kalıyor hep gördüğün zaman başka tabii
Zoru seviyorum ama zorlaştıranı sevmiyorum fakat imkansıza da inanmıyorum imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır..
İyi hoş güzel demişsin ancak 😅yani yanında mı olurdun yoksa 😅
Tabii imkansız biraz insanın seçtiği yol, ama ben mesela sonsuza kadar yaşamak istesem bu imkansız olur 😅 işin şakasını geçelimde tamamen yok denecek bir kavram değil isteğin büyüklüğü engelleri yükseltir ve kişi eğer bu engellerin üstesinden gelemeyeceğini düşünüyorsa bu ona imkansız olarak gözükür, imkansızlık kavramı yarı var yarı yok gibi. Soruya gelirsek tabii ki olurdum, benim için onun beni sevdiğini biliyor, hissediyor olmak tarifsiz bir his dilerse hayat boyu görüşmeyelim bu bana yeter, seviyorsam yeter benim için imkansız gönlüme değil ya
Olabilir ama olmaya da bilir 😅 bak bu konuda haklısın da o başka mevzu yani 😅 olmayan bir şey tabi ki de imkansız ama oluru varken imkansızlaştırmak bir de bu var yani😅Evet katılıyorum bu ona imkansız gözükür bence de 😅çok güzel izah etmişsin emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Var var ama karşılıklı sevgi saygı aşk varsa yok😅aşk için yok😅mesela günümüzde asgari ücretli birinin ev alması imkansıza yakın 😅o başka mezvu yani😅himm sevindim duymak istediğim de buydu da yok o kadar da değil yani görüşmemek olmaz. Benim için de yeter de görüşmeden olmaz görüşelim buluşalım yiyelim içelim gezelim önce evlenelim 🤣
Teşekkür ederim sizin güzelliğiniz 😅Diğer soruma da bekler iyi akşamlar dilerim 😅 Hoşçakalın...
Cevap
10Cevap
İmkansızsa ortada yanlış bir şeyler olduğu için imkansızdır. Gerçek aşk ise imkansızlık olmaz, birlik ve sevgi vardır
Aşk hep gerçek zaten kişilerin aşkı sahte yapay yapmacık 😅
Ben şahsen inanmıyorum imkansıza😅 Bahaneden ibaret ancak nicesi var vazgeçen terk eden yarı yolda bırakıp giden
Benimkiler karışmaz 🤔 yani umarım inşallah 😂 hoş karışsalarda aynı evde yaşayacak olan benim söz bir tek bana düşer 😂
Ne güzel benimkiler de karışamaz küçüklüğümden beri hiç karıştırtmadım hayatımda olmasa da aşkım 😅Hep korudum onu 😅Amin amin inşaAllah da benimki kesin, evet çok güzel düşünüyorsun bence de katılıyorum 😅
Ben de ailemin dayatmalarini dinlemem.. zaten ailem öyle insanlar değiller..
Ne güzel 😅 Benimkiler de değil 😅Ben ne dersem o 😅 Gönlünüzce olsun
İmkansızsa aşk olmaktan çıkmıştır, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Katılıyorum abi tabi ki olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir 😅 ama benim sormak istediğim başkaydı mesela birbirinizi seviyorsunuz fakat dış etkenler var onun gibi
Hmm öyle diyorsun😄karşılıklı çok güçlü bir bağ söz konusu ise mücadele edilir ama hiç öyle derinden seven olmadı o yüzden nasıl olurdu net bir şey söyleyemem. Hayat benim için yeterince imkansız bari bu imkansız olmasın bu yaştan sonra mümkünse çöpsüz üzüm olsun uğraşamam😆
Kesinlikle abi😅Beni de olmadı ki öyle seven 🤣Bende yeterince yoruldum vallahi yeter artık diyorum olursa olur olmazsa da hayırlısı😅
👍😄
Imkansızlık durumları nedir bi onları bilmek gerek 😀
İstediğin gibi düşünebilir örnek verebilirsin Prenses 😅 ben bir örnek verdim istersen ona göre de olur 😅
O zaman senin örneğinin üzerinden gidecek olursam bu seferde ailemin niye istedmedigini bilmem gerek 😀Ailem sonuçta öngörülü kişiler oldugundan muhakkak hakli yanlari vardir. Çok derin konular bunlar 😀
Ama bu hileye girer 😅ikna etmek yok demiştim 😅Aile tabi ki önemli 😅Ben şimdi sana diyeceğim ailem öyle şeye şey etmez diyeceksin 😅Derin konu tabi ki örneğin kendimden yola çıkayım alkol yok sigara var uyuşturucu yok çalışkan ama zengin değil maddi durumu iyi değil diye istemiyorlar mesela 😅😂
Hiç aşık olmadım umarım imkanlı brine aşık olurum 🙂
Diyorsun 😅Himm niye umarım zaten aşık olacağımız kişiyi biz seçmiiyor muyuz 😅
Belki il görüşte aşk falan olur😁 olamaz mı hımm filmlerde mi oluyordu bu sadece😂😂
Allah Allah 😅İlk görüşte aşk mı olur yahu in mi cin mi ne bilcen 😅Her şey olabilir yani tehlikeli olmaz mı😅Bence olmamalı 😅Hayat da film gibi zaten yönetmen de oyuncu da biziz 😅ve oyuncular 😅
Şaka yapıyorum tabi ki oturup konuşmadığım zaman geçirmediğim birine aşık olmam😀 Kimsenin içini bilemiyz
Var ilk görüşte aşka inanan çok 😂olan da çok 😂çok saçma ama oluyor işte...
İç güzellik diyorsun yani 😂Peki hiç mi bilemeyiz içini yoksa 😅
Onlar sadece tipe önem veren oluyor bence ilk görüşte aşık olanlar
Evet benim için iç güzellik önemli tipini beğendiğim içini beğenmediğim birinden eninde sonunda soğuyacağım zaten o yüzden iç güzellik diyorum
Olabilir mantıklı, çok güzel düşünüyorsun katılıyorum bence de öyle ki tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene..
Hem cildiye estetik dermatoloji denen bir şey var dış değişir de iç değişmez 😅
Görücü geldi mi sana 😅
Doğru evet her an her şey olabilir benim huyumu beğenmeyip tipi severse bir şey olsa Allah göstermesin bırakır gider bende böyle bir şey istemem güzellik geçici kalp baki Allah hayırlısını nasip etsin
Görücüler 😂😂 hayır gelmedi ben gelin demedim çünkü
Kesinlikle, amin inşaAllah cümlemize, Hımm o niye soru sormuşsun😅 Beğenmedin mi 😅 çalışıyorum da anca gelebildim
Bilmiyorum kararsızım yaa görmedim ki beğenmiyeyim
Kolay gelsin bu arada
Eğer ki sevgilin flörtün hayatında kimse yoksa şans vermeni tavsiye ederim. 🤔Belki iyi biridir
Teşekkür ederim sağolasın 😅ablam ve kız kardeşim görücü usulü evlenmişti
Kimse yok da bakalım düşüneceğim
Rica ederim tavsiye için teşekkür ederim
Düşünün düşünün evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 🫡
İyi akşamlar dilerim hoşçakalın 😅
Allah helal aşk nasip etsin diyorum
İyi akşamlar sizede
Amin inşaAllah ve EyvAllah 🫡
Benden vazgeçen biri var ise karşımda vazgeçemem aptallık olur. Seviyorsam sonuna kadar giderdim
Genel olarak katılmıyorum fakat bu soru üstünden katılıyorum 😅Ben de her türlü 😅
Gönlünüzce olsun
☺️ teşekkür ederim
Ricalarımı iletiyorum 😅
Benim gibi karşı tarafta mücadele ederse imkansızı başarırız
Katılıyorum, çok güzel düşünüyorsunuz bence de 😅 Gönlünüzce olsun
Amin teşekkürler
Ricalarımı iletiyorum
İkimizin gönlünde bizden başkası yoksa niye vazgeçelim?
Çok güzel düşünüyorsunuz katılıyorum, geçenler de var 😅
Vazgecerim ama unutamam. Sonucta platonik ve bunun ihtimalleri var. Kimisi sürekli gorur, kimisi son kez gorur sevdigini..
Unutamazsın çünkü unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece zamanla hiçbir şey ifade etmez. Yaşanan her şey bir tecrübe derstir. İnsan yaşadıklarını unutursa kendisi olamaz olamam. İhtimaller çok, oysa herkes öldürür sevdiğini 😅
Peki neden vazgeçiyorsun niye yani düşündüğün olay ne neye göre vazgeçtin hemen 😅
Onu en son 2019da gördum ve yillar var daha goremedim. Is yerinde bir sefe aşık olmustum. Beni kardesi olarak gördü ben de hislerimi belli edince uzaklasti. O zamanlar 19yasindaydim o 25 - 30 arasi veya 30du. Tanımıyorum kendisini ama bana cok iyi davranmisti. Ben onun gulusune karakterine asik olmustum ve o Venezuela ya gitti dediler o gunden sonra vazgectim ama unutamadim unutamam da zaten haklisin
Bu durumda iyi yapmış olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak o uzaklaşmış senden. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur zaten hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir..
Gönlünce olsun 😊
Teşekkür ediyorum 😊
Rica ediyorum 😅
ben vazgeçemem sonuçta seviyorsak birbirimizi engel tanımamak gerekir aileler zaten engel olamayacaklarını fark ettiklerinde bir şey yapamıyorlar
Çok güzel düşünüyorsun, katılıyorum kesinlikle her türlü, zaten engel benim gözümde bahaneden ibarettir. Gitmek isteyene sebep çok kalmak isteyene de fakat nicesi var yarı yolda bırakan vazgeçen 😅
evet güvenilir birisi olması lazım ki aileni karşına almaya değsin
Tabi ki ince eleyip sık dokumalı tedbiri elden bırakmamalı her daim. 😅Ben zaten öyle düşünerekten şey ettim 😅
sende çok güzel düşünüyorsun teşekkürler
EyvAllah senin güzelliğin, mutlu günler dilerim 🫡
teşekkürler bende size mutlu günler dilerimm☺️☺️
Tenk yu 😅 Gamsimidaaaa 😅
İmkansızlıkları severim..
Ben hiç sevmem 😅
Mecburen vaz geçerdim
Niye mecburen neden ne mecburluğu😅
İmkânsız olduğunu bildiğim için
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır katılmıyorum niye imkansız yani😅
😁😁😁
😂😂😂
Vazgeçerim ailem istemiyorsa ya galiba
Niye hemen vazgeçiyorsunuz aynısı başınıza gelse 😅
Çok benzer bi soruya az önce de aynı cevabı verdim orada anlattım. Kişiden kişiye değişir ama bana bu soru 1 sene önce sorulsa asla bıeakmam derdim ama sevgilim benim için fedakarlık yapan biri değil. Bunu anladım ve artık onun ailemden vazgeçmem. Ha ama şu var, onla evlenirsem ilerde yine ailemin gönlünü alıım onlar her zaman ailem olmaya devam eder ama sevdiğimi bir daha kazanamam. Ama yine de onlar istemezse evlenmem
Kusura bakmayın sizi yordum. Yeniden yazdınız. Tabi ki kişiden kişiye göre değişir, herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Madem sevgiliniz sizin için fedakarlık yapmıyor sizde yapmayın. 😅
Kafam karıştı 😅
Ben her daim sevdiğimin yanında olurum sevdiğimi istemeyen ailemi de istemem. Bana saygı duymayacak sevdiğimi değmeyecek aileye ihtiyacım yok ki ben küçükken de derdim aileme laf söz edemezsiniz sevdiğime diye..
Kötü birini de sevecek değilim zati, hak eden var hak etmeyen var ama hak etmeyenler ile ne işimiz var.. 😅
Bazen insanın gözü aşktan kör olur, gözünün önündekini göremez vw bunu diyeni anlamaz. Bu gerçek ama. Onlar bizim göremediğimiz bişeyi görüp uyarabilirler, istemiyorlarsa mantıklı bir sebepleri vardır. Herkesin kendi hayatı tabii
Buna katılıyorum, bazen oluyor görmüyor görmek istemiyoruz. Bende yapıyorum bunu ama ufak tefek şeyleri büyük şeyleri değil tabi ki. Katılıyorum bir nevi haklısın ama ben zaten psikoloji insanıyım, kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile değil mi?
Bazen bir soruya verilen cevap tüm sorulara cevap olur...
Vakti zamanında kız arkadaşımın ailesi istememişti beni zengin değilim diye 😅
Çoktan pişman oldular ama iş işten geçti 😅
Tabi ki yani mesela bir kız eğer ki sevgilisi alkol kullanıyorsa kötü alışkanlığı varsa kesinlikle ailesini dinlemeli ben de olmadığı için ona güvenerek şey ediyorum 😅
Mantıklı bir sebebe katılmıyorum çünkü benim aklım var Allah bize aynı gözleri vermiş yani benim göremediğim ne olabilir diye düşünüyorum kafam patlıyor 😅 saçma geliyor bana birazcik 😅şahin gibiyimdir 😅
Vazgeçerim tabi. Boşa vakit kaybı
Tövbe tövbe niye öyle dedin kanka neden boşa zaman kaybı yahu 😅
Olmayacak şeyin peşinden gitmek vakit kaybı değil mi? 😂
O zaman başka o başka 🤣
Hemen vazgeçerim evet
Neden ki 😅
Benimki de 😅
Gönlünce olsun i
Tabi gerekçeleri de dinlemek lazım.
Tabi ki abi nedenler önemlidir ben bir örnek verdim içeriğini istediğin gibi şekillendirebilirsin 😅 Nasıl istersen öyle olsun ona göre olsun 😅
Vazgeçtiklerim çok oldu
Neden desem 🤔
Uzlaşma sorunları…
Zaten olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur. Hayırlısı gönlünüzce olsun 😅
Öyle evet
EyvAllah
Sonuna kadar savaşırım
Ne güzel bende 😅 Sevenler savaşmalıdır her daim 😅
imkânsız olabilmesi için benim sevmemem lazım
Mantıklı 😅 Gönlünce olsun
umarım
EyvAllah
Bu soruyu sonra cevaplayacam
Olur 😅
Simdi cevap vere bilirim
Imkansizlari imkanli kılan rabbim varken
Vazgeçmek hic yakisirmi
Bence yakışmaz sevene 😅
Hee yakismaz
Vazgeçemiyorum yaa 🥺
Niye vazgeçmen gerekiyor ki 🤔
Çünkü imkansız, olmayacak bir şey
Ama neden nedeni ne 😅
Sevgilisi var.
Anladim, o zaman vazgeç yani olmaz böyle aşk bekar erkek mi yok ya ne yaptın sen böyle 😅Nice bekar erkek var 😅Bırak onu lütfen 😅Sana erkek mi yok Venomiçe😅
Zaten bu seneden sonra bir daha görmem, unuturum.
Evet evet kesinlikle öyle yap yani 😅 Üzülme de üzme kendini 🫡 Gönlünce olsun kal sağlıcakla 😅İyi akşamlar
Yokkk
Önemi yok 😅
zorlamam fazla
Zorlamamak lazım tabi ki abi 😅
Yani devam mı tamam mı 😅
tamam usta tamam fazla ısrar cilde zarar
Tabi ki abi her şeyin fazlası zarardır. Gönlünüzce olsun 😅İyi akşamlar dilerim
sizede
EyvAllah
vazgeçtim
Neden desem?
Aslaaa