23 yaşındayım, erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. Babam erken diyor, erken mi?

Erkek arkadasimla adim atmak istiyoruz. Okulum bitti onunda isi var, ikimizde istiyoruz ve haziriz. Erkek arkadasim cok denedi abimle ve babamla iyi olmayi ama onlar henuz adim atmak istemiyor. Yaklasik bi kac hafta once babama ilk defa biriyle oldugumu anlattim. Baya sasirdi ve daha erken dedi ciddi seyler icin. Biz bu yaz ya da eylule dogru sozlenmek istiyoruz ama babam pek bunun arkasinda durmicak gibi geliyo. 23 yasindayim ya ve ciddi seyler olsun istiyorum. Erkek arkadasim bayramda babama bayraminiz mubarek olsun yazdi. Babam bana kizdi ve daha cok erken oldugunu soyledi konusmak icin, bu boyle olmak, bunun usullari var dedi. Bi sene sonra yazsin dedi. Erkek arkadasim uzuluyor cunku teklif etmek istiyo ve ailelerin tanismasini istiyoruz. Babam cok eski kafali ve bu benim canimi sıkıyo. Huzurumuzu bozuyo. Ne yapmam lazim? Babam bi kere olsa sormuyo mutlu musun onunla ya da nasil gidiyor diye. Ben anlamiyorum ve cok uzuluyorum buna. Abim ve babam anca aileler tanisinca konusur erkek arkadasimla.

23 yaşındayım, erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. Babam erken diyor, erken mi?