- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılDiğer cevaplardan anladığım kadarıynan erkek arkadaşın evlenmek için kapanmanı şart koşmuş. Şimdi yani bu bir kere en baştan bakması gereken bir şeydi madem kriterin var en baştan bakıcaksın en son bakmak kendi saçmalaması.
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi, kapnmaysn biriyle beraber olmak istemiyorsa nedem sevdi, mahvetti beni cümleleriyle ya.
- +1 yıl
Neler söyledi?
Soran+1 yılYazıklar olsun dedi canından çok sevsen yaparsıj dedi. Ama ben bunu Allah için yapıcam. Ben onun için en büyük fedakarlığı yaptım zaten ya. Şehirde olduğum halde köyds annesinin yanında oturmayı kabul ettim. Hiçbir kız artık kabul etmez ben ona da tamam dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılİstemiyorsan ayril dediğini yapmak zorunda değilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ama ısrarı saçma kızarak bide. Yanımda olmak yerine. Onuj dediğiyle olcal bişi olsa keşke hemen. Her şeyin ne kadar pahalı olduğunu bilmiyor bile
- +1 yıl
İkna etsen olmaz mı sonuçta kapalılık kendi isteginle olacak bir şey
Soran+1 yılİkna olmuyor ki. Olsa iki üç gün durur sadece. Sonra yine aynı konu
- +1 yıl
Anladim zor biriymiş
Soran+1 yılÖyle, ama çok seviyorum işte.
+1 yılevlen evlen ömür boyu seni kapttıkça kapatsın boğul öyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ah kalbim seviyor mantığımla bakamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmuyorsa zorlamanın manası yok aşkından ölsen bile
03 Yorumla
Soran+1 yılYa kapanmamı istiyor ama kapanmazsan istemye bile gelmicem demesini bem anlamıyorum yaa. O kadar kolay mı görüyor her şeyi olmıcal bişi de değik çare varken
Cevap sahibi+1 yılDemek ki dindar biri ona göre karar vereceksin
Soran+1 yılDindar biri mi, çok dindar olsa öpmez dimi dokunmak istemez. Ya da bu kadar zorlamanın yalnış olduğunu bilir. Teşvik ederken bile bağırıyor bana bu yüzden
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bi insani degistremessin
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirmeye çalışıyor ve değiştirceği kişiyi sevicek herhalde beni başta böyle sevmemiş gibi
adres ver solunum cihazı kapıp gelelim
01 Yorumla
Soran+1 yılburada dalga geçilecek bişi yazmadım ki, gerçekten nefes alamıyorum canımı sıkınca.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anlat bakalım küçük kız
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin kapanmadığı için onu sevmeye devam etmez misin. Yoksa kapan diye zorlayıp kapamazsan evlenmeyix der misin
Soran+1 yılBeni de çaresiz bırakıyor çok sevdiğimi Biliyor tabi
Burası ağlama duvarı mı hanımefendi
01 Yorumla
Soran+1 yılBurası ne duvarı bilemem ama en azından tanımadığım insanları yanımda hissedebilirim çünkü beni yargılamazlar.
+1 yılKapidayim kahveyi köy canim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa ve öz dinleyebilirim
013 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kapanmamı istiyor. Canından çok sevsen beni yaparsın diyor. Sürekli bu yüzden kavga ediyoruz ve kapanmadığın sürece seni istemye gelmem dedi. Açık olduğun sürece başım önük geziyorum diyor ya.
Cevap sahibi+1 yılYol ver gitsin... Böyle şantaj yapan her zaman yapar.. bibtir git de
Soran+1 yılKeşke kolay olsa. Olmuyor ama
Cevap sahibi+1 yılYapman gereken tek şey bu... Sen de onun yapması çok zor bir şey ile tehdit etsene ne oluyor bak
Soran+1 yılKöyde yaşıyor ve ben şehirde. Şehire gelemem dedi. Köyde yaşarız dedi tamam dedim biliyor musun. Bütçesi yetmez diye onu düşündüm. Ama bna bu şartlar uymaz demek yerine her şeye rağmen seninleyim dedim
Cevap sahibi+1 yılİşte sen böyle oldukça oooo daha neler ister neler.. iki gün sonra evden çıkmanı istemiyorum dese
Soran+1 yılİstemiyor arkadaşımın yanına gitcem diyorum istemiyorum diyor. Evlenince de çalıştırmıcak ki öyle diyor her şeye rağmen onunlayım
Cevap sahibi+1 yılcanım net olarak söylüyorum.. sonra evlenince mutsuz bireyler ortaya çıkıyor.. gerçek dünya böyle bir yer degil. Sen bir bireysin kararlarını verebilirsin
Soran+1 yılAma anlamıyor ben ve Allahım arasında. Kapanınca o hayatı ben yaşayacağım benim vermem gerekiyor. Her zaman bu konuyu açıyor. Ve kavga çıkıyor ya yazıklar olsun dedi bana bu yüzden hiç haketmedim hiç. Beni korkarak sevsen yapardın diyor. Sence onuj için mi Allah için mi yapıcam bunu.
Cevap sahibi+1 yılOnun için yaparsan şirk olur.. Allah istedi yapmadın kul istedi yaptın 😀bence ben cevabımı verdimm.. iki gün sonra daha çok üzülürsün
Soran+1 yılHaklısın, ben Allah için yapıcam. Ama bana bırakmıyor işte. İstemye gelmem seni ne demek ya. O zaman beni sevmiyordur nasıl kolayca söyler bunu
Cevap sahibi+1 yılBen diyeceğimi dedim başka sorun varsa yazarsın 🤚
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKonuşabiliriz
15 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kapanmamı istiyor. Ve zorlayıcı tavırlarıyla kapanmadığım için beninle gururlu gezemediğini başımı önüme eğerek geziyorum dedi. Kapanmazsam da istemeye gelmezmiş. Kolay kolay bunları söylebildi.
- +1 yıl
İnsan sevdiği birini zorlayamaz bence. Bunun iki farklı nedeni olabilir birincisi aile baskısı ikincisi de sevgilinin açık kadınlara olan bakışı. Böyle zorlamaya devam ederse ayrıl bence. Daha evlenmeden bu kadar baskı yapıyorsa evlendikten sonraki halini düşünemiyorum bile. Seni açık bir şekilde beğenmiş ve seninle sohbet etmiş. Kimse kimseyi zorla kapatamaz
Soran+1 yılBeni anlaayan biri ya çok teşekkür edrrim. Açıl kadınları sevmiyor. Ama beni ilk başta böyle kabul etti. Ah bari açık olsam desem anlarım da değiliö sadece saçım açık ya. Her şeye zorluyor. Kapan diyor kapancam. Makyaj da yapmıcam kapanınca insan ister yüz ö plana çıkıyor sonuçta isterdim o zama makyaj yapmayı neden anlamıyor ben mi haksızım ya
Soran+1 yılHer kapalı makyaj yapıyor bide
- +1 yıl
Böyle bir arkadaşım vardı sevgilisi her şeyi kısıtlıyordu. Kız açıktı sevgilisi zoruyla tesettüre girdi. Sonra anladık ki çocuk açık kızlara yazmaya, mesaj atmaya devam ediyor. Demem o ki, kendi nasıl bir sapkın düşünceye sahipse diğer erkekleri de öyle görüyor bu yüzden seni kapatmaya zorluyor olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemez seven karışmaz seni sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılNeyin var
08 Yorumla
Soran+1 yılKapanmamı isteyen bir sevgili, ve sürekli kavga konumuz bu. Kapalı olmazsam evlenmezmiş benimle. Seven insan bunları nasıl der
- +1 yıl
Ne var bunda senin tercihin açık olmaksa onun tercihi de bu. Saygı duymalsn. Orta yol bulunamıyor sa ayrılırsnz.
Soran+1 yılYa beni böyle sevdi. Şimdi kapanmak kolaymış gibi değişmemi istiyor. O mu haklı oluyor. Bana nler dedi ya bu yüzden. Sevsen her şeye rağmen yanında olmazmısın sevdiğinin
- +1 yıl
Olurum o ayrı bir konu ama senin şu an açık giyinmen sana ve anne babana vebali var evlendiğinde eşinin sana şöyle giyin böyle giyin demeye hakkı var açık olursan sana olduğu gibi eşine de vebali olacak. Müslüman isen dinimize göre bir erkeğin böyle bir hakkı var araştır istersen. Başka şeylerden örnek verip konuyu dağıtma şu an ki soruna cevap verdim sadece.
Soran+1 yılYa evette zorla olcak bişi mi annem de kapalı böyle ısrarın doğru olmadığını söyler bans hep. Allah bizim irademize bırakmış bize geçiyor günahlar. Eşim olsa zaten kapanırım. Ama şu an bu ısrarını anlamıyorum. Evlenmeden kapanıcam zaten ams bana bırakmıyor sürekli kızarak nereye varabiliriz
Soran+1 yılBiliyor musun açık giyinmiyorum. Sadece başım kapalı değil öyle düzgün ki giyimim
- +1 yıl
Onun fikri bu bilmiyorum ama senden istediği kötü bir şey değil yani ve bunu istemeye de hakkı var
Soran+1 yılİstemye hakkı var ama zorlayarak değil ki. Dinde zorlama yok. Allah bize bırakmış bunu içimizden gelmeli. Ha içimde var mı var. Zamana bırakmalı anlamıyor. Çok açık olsam anlarım ve sürekli dışarı çıksam hiçbiri de yok. Ayrıca evli değiliz hele bi istemye gelsin beni o zaman kapanmış olurum zaten. Emin ol ben de haklıyım onu bana haklı gösterme lütfen. Boğuldum artık.
Anlatabilirsin seni dinliyorum
023 Yorumla
Soran+1 yılSevdğiim kşii kapanmamı istiyor. Ve kapalı olmadığım sürece beni istemezmiş.
Soran+1 yılBen istiyorum ama zamanla bir anda olmuyor. Ve onun isteğiyle değil Allah için yapıcsm. O böyle ısrar ederken olmaz ki tabiki kapansam ilişkim bitse de açılmam ama. Ben nişan olunca kapanmak istiyorum o zaman güvenicdm daha çok içimden gelicek
Soran+1 yılİlişki için yapmak istemiyorum işte. Normal şal elbise bol şeyler giyerim işte. Normalde de açık olsam bile sadece başım kapalı değil. Her zaman gömlek giyerim tenim gözükcek bişi giymem ki. Bol pantolon falan. Ona rağmen çok ısrarcı. Evden bile çıkmıyorum
Soran+1 yılKötü tabi, napcağımı şaşırdım.
Soran+1 yılBen her şeye razıydım ya. Böyle büyük bi konuda her şeye rağmeb benim yanımda duramadığına üzülüyorum sadece
Soran+1 yılBuna da derken, bu çok büyük önemli bi konu. Elimde olsa imkanım kapanırım zaten. Ayrıca o istedi diye değil.
Soran+1 yılYa zaten kapanınca ne değişecek bi başım kapalı değik. Asıl o biraz alttan almalı haksız mıyım
Soran+1 yılBen onun her istediğii yapayım. O beni köye götürsün ama dimi
Soran+1 yılKolay söylemesi. Alışkanlık var bugüne kadae böyleydim hemen nasıl alayım nasıl güvencem beni bırakmıcağına
Soran+1 yılO bile diyor ki seni istemye geldiğimde kapalı olmazsan gelmem nasıl güvencem somra kpanacağına dedi ya
Soran+1 yılBem varya ona da söyledim bugüne kadar içimde böyle bişi çol yoktu kapanmak yani. Sonradan o girince içime geldi. Ama kapansam bile benim üstüme düşceğini sanmıyorum ki. Keşke öyle olsa. Hep bi kavga çıkarır.
Soran+1 yılBana engel olan şey, ben onun için hep fedakarlık yapayım o yapmasın.
Soran+1 yılYa makyaj bile yaptırmıcak kapancapımda. Ben o zaman yapmak isterdim biraz da olsa
Soran+1 yılOnun parasıyla kapanmak, ve sonra beğendiğim bşii olsa pahalı diye alamamak. Bu yüzden anlıyor musun. Muhtaç olmak istemiyorum.
Soran+1 yılKeşke şal ile bitse her şey
+1 yılKonu nedir?
09 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim kapanmamı istiyor. Rahstsızmış açık olduğum için. Seni istemye bile gelmicem dedi. Kapanmadığım için yazıklar olsuj dedi bana
- +1 yıl
Tesettüre girmek için bu şekilde değil kalbi ısındırma yoluyla olmalı çünkü bir insanın gireceği varsa bu tutumlar karşısında daha çok ters tepedebilir. İnançlı biriyseniz evet dini emirler ve yükümlülükler gereği tesettüre girmeniz gerekir sonuçta sizin güzelliğiniz helaliniz olacak kişinin göreceği şekilde olur sadece. Kullanmaya çalıştığı ikna yöntemi çok hatalı sadece. Sevgiliniz ne işle meşgul?
Soran+1 yılFabrikada çalışıyor. Ve dediklerinde çok haklısın ama kıza kıza bağıra bağıra yapmamı istiyor ya.
- +1 yıl
O da sevdiğinden ve iyi niyetinden yapıyor diye tahmin ediyorum, dediğim gibi yöntemi yanlış. Sinirli ve stresli olmasının nedeni işinden kaynaklı mı acaba yoksa muhafazakar bir aileden geliyorsa çevresinin söylemleri ya da baskılarından kaynaklı mı?
Soran+1 yılHiç stresli değik işi. Ailesinden de değil çevresi de değil. Sırf kıskançlık olduğunu düşünüyorum yoksa din için yapsa nedem bu kadar ısrar bağrış ya kızmadam söyleyemiyor. Zorlayıcı söylemleri var. Makyaj yapma da diyor bana evden çıkma der çıkmam.
- +1 yıl
Yani insan ister ki en yakın zamanda kendinizi hazır hissedip giresiniz o ayrı konu da bu adamla evliliği kaldırabilecek misiniz peki?
Soran+1 yılYapardım onu da kaldırırdım ben ya. Ama zorlama olmaz ki yanımda olmak yerine bağırıyor bana
- +1 yıl
İsterseniz biraz zaman tanıyın ve yokluğunuzu kısa bir süreliğine hissettirin. Böylelikle kıymetinizi anlayıp dönebilir belki. Senden tek istediğim böyle agresif olman değil biraz daha anlayışlı ve sakin olman deyin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni seviyorsa istiyorsa yokluğumu anlar zaten inşallah öylr yapcam dicem
+1 yılYardımcı olabilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke mümkün olsa. Geçse her şey
+1 yılAşksa anlatma
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olmasa ama evet. Beni günden güne eriten bir hastalığa dönüştü artık.
- +1 yıl
Sal ver gitsin yorma kendini
Soran+1 yılKeşke kolay olsa keşke. Allahım yardım et demekten başka bişi yapamıyorum çok güçsüz kaldım.
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılCanım çok yanıyor geçmiyor beni değiştirmeye çalışarak sevcek bir adam var karşımda
+1 yılAşk mevzusunu
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anlat bakalım
Soran+1 yılSevgilim kapanmamı istiyor ve hemen olamadığı için bana bu yüzden demediğini bırakmadı. Yazıklar olsun dedi kapanmadığın sürece seni istemeye bile gelmicem dedi ya. Ya öyle zorluyor ki.
- +1 yıl
Açık olduğunu bile bile sevdiyse zorlamasın
Soran+1 yılBöyle sevdi. Para atıyor hemen olacağını sanıyor. Kapanmak kolay değik ki ben mi haksızım ya
- +1 yıl
Yaşın kaç para atıyor derken
Soran+1 yıl22 yaşındayım. İşe girmemi istemiyor. 2 bin attı ve sırf kapanmam içinmiş ihtiyaçlarım için bile değilmiş. Öyle söyledi biliyor musun.
Soran+1 yılNoldu 🥺😔
Gel sinlicem
00 Yorumla
+1 yılDinleyebilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuyur
00 Yorumla
+1 yılÇıkar dinleyen birileri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlat bakalım
00 Yorumlasorun ne
01 Yorumla
Soran+1 yılKapanmamı isteyen bir sevgili, ve kapanmazsan istemye gelmem seni diyen biri.
+1 yılDinlerim istersen
07 Yorumla- +1 yıl
Dinlerim tabi
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılSevgilin kapanmanı istese ve sürekli bu konudan kavga etseniz istemye bile gelmem seni dese ne yapardın
- +1 yıl
Kapanmam zaten inanmıyorum ama senin bileceğin iş bu çok sık rastlanan bir istek bizim toplumumuzda muhtemelen ailesi kabul etsin diyedir iyice düşün derim ve biri için kapanma gerçekten inanıyorsan
Soran+1 yılAilesi değil kendi istiyor, ama bana bırakmıyor zorluyor resmen
- +1 yıl
Sen kendin istemiyorsan kimse seni zorlayamaz ayrıl gitsin
+1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinlerim
04 Yorumla
Soran+1 yılKapanmamı istiyor sevgilim ve kendimi daha hazır hissetmiyorum napıcam
Cevap sahibi+1 yılAranizda yakınlaşma vs var mi
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı mesaj atabilir misin birkaç bir şey sorabilir miyim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar