Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojim zaten altüst oldu evet bazen çok kafaya takmıyorum ister istemez çünkü mutlu olmayı bende istiyorum haliyle etrafta görüyorum çiftleri çok kıskanıyorum ve bu durum beni derinden etkiledi benliğimi kaybettim önceden abdestli namazlı biriydim küfür dahi etmezdim son 2 yıldır çok değiştim ağzım bozuldu sabah akşam alkol içmeye başladım hatta bunu yazarken bile alkol içiyorum şuanda normalde 5-6 adet sigara içerdim günde 1 paket içmeye başladım gittiğim yol yanlış biliyorum umarm duzelrm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ohooo üniversiteden her yaş grubundan var bulursun illaki birilerini
Öyle mi diyorsun
Öyle ama çok güven vermiyor ünidekiler onu da soyliyeyim yani sacmasapan insan da çok var
Bende biraz özgüven eksikliği var çok ilaç kullandım ama ekstra yan etkileri olduğu için bıraktım birde gideceğim üniversite özel üniversite orada zengin iş adamı çocuğu çok olur onlar varken bana kalır mı onu düşünüyorum benim babam normal bir devlet memuru birde motorsikletim var onu satmayı düşünüyorum kaza geçirdim bardağa binmeyeceğim
Birdaha*
Hmm anladım ama böyle düşünerek üniversite hayatını zehir etme bence gez dolas eğlen arkadaşlar edin sevgililik mevzusunu bu kadar kafaya takma zaten çıkarsa birileri çıkicak elbet sürekli neden olmuo diyerek psikolojiyi bozmaya gerek yok
Psikolojim zaten altüst oldu evet bazen çok kafaya takmıyorum ister istemez çünkü mutlu olmayı bende istiyorum haliyle etrafta görüyorum çiftleri çok kıskanıyorum ve bu durum beni derinden etkiledi benliğimi kaybettim önceden abdestli namazlı biriydim küfür dahi etmezdim son 2 yıldır çok değiştim ağzım bozuldu sabah akşam alkol içmeye başladım hatta bunu yazarken bile alkol içiyorum şuanda normalde 5-6 adet sigara içerdim günde 1 paket içmeye başladım gittiğim yol yanlış biliyorum umarm duzelrm
Elimi tutacak bana günaydın mesajı atacak doğum günümü kutlayacak hasta olduğumda benimle ilgilenecek telefonuma ulaşılmadığında beni merak edecek birisi olsun isterdim hayatımda
Doğum günümü bile tek başıma pasta ve bir adet mum alarak kutladım
Sırf bu yüzden neden kendini doğru yoldan çıkardın ki? Yanlış anlama alkol icmen sigara icmen senin tercihin bir seu diyemem ama öncesinde bu tarz aliskanliklar yokken sırf bu sebepten namazı terk etmen çok üzücü. Hayat aşk meşk işlerinden ibaret değil ki o zaman ilişkisi olmayan herkes bu tarz yollara başvursa nolcak? Dışarda gördüğün çiftlerin ne kadarı gerçekten mutlu ya da? Kiskanman ve ya istemen normal ama bunu kendi değerlerinden uzaklaşacak kadar onemseme emin ol degicek bir insan çıkar karşına bu kadar dert etme bu konuyu hayat bundan ibaret değil çünkü
Böyle şeyleri istemen normal zaten ama bu kadar kafaya takmamaya çalış emin ol çıkar bu kadar yalnızlık çekmene degicek biri
Umarım inşallah çıkar ya çok istiyorum fallara inanmam ama medyuma gitmiştim bir ara senin nasibin olan kişi yollarınız birleşene kadar senin yalnız kalmanı istiyor demişti ne kadar doğru bilemem