Aşk İlişkileri 28 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Evlenmem yönünde baskılar artıyor, normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu yaşa kadar sevgilimin olmaması nasıl bir durum sizce? 28 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Evlenmem yönünde baskılar artıyor, normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl bulabilirsin, inşallah karşına senin gibi temiz biri çıkar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun inşallah senin de Yorumla Gurursuzdeğilim +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. mesala sana göre bir kadın neden seni seçsin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gayet normal, erkek dedin mi eli kız eline değmemiş olmalı. Saf ve temizliğini koruduysan bu yaşa kadar, kutsanabilirsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke senin gibi düşünseler çevrem dışlıyor böyleyim diye neymiş erkek dediğin yer içer bilmem ne yaparmış Cevap sahibi +1 yıl Ataerkil toplumun zırvaları, başka bir şey değil
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tipin kötü mu 0 3 Yorumla Çiçekpplikız +1 yıl Ne alaka demek ki ahlakına düşkün temiz bir birey Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun çiçekkız Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl @Çiçekpplikız 😒ben ihtimali ortaya attım illaki öyledir o yüzden olmuyor demiyorum hani bir ihtimal belki bundan dolayı bulamıyorum ya da çevresi tipe daha çok bakıyordur diye dedim abartma yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bulabilirsin, inşallah karşına senin gibi temiz biri çıkar
Allah razı olsun inşallah senin de
teşekkür ederim
mesala sana göre bir kadın neden seni seçsin?
Gayet normal, erkek dedin mi eli kız eline değmemiş olmalı. Saf ve temizliğini koruduysan bu yaşa kadar, kutsanabilirsin.
Keşke senin gibi düşünseler çevrem dışlıyor böyleyim diye neymiş erkek dediğin yer içer bilmem ne yaparmış
Ataerkil toplumun zırvaları, başka bir şey değil
Tipin kötü mu
Ne alaka demek ki ahlakına düşkün temiz bir birey
Allah razı olsun çiçekkız
@Çiçekpplikız 😒ben ihtimali ortaya attım illaki öyledir o yüzden olmuyor demiyorum hani bir ihtimal belki bundan dolayı bulamıyorum ya da çevresi tipe daha çok bakıyordur diye dedim abartma yani