Böyle bir sey kaldi mi?
Bunu yaşayan kadinlarin tavirlari nasil olur.
Böyle bir sey kaldi mi?
Bunu yaşayan kadinlarin tavirlari nasil olur.
Baq yok diyen kadınlar işin içinden çıkamayacak kandinlar yanlız yaşayabilen canlılar değildir modernizm onlara siz güçlüsünuz vs şeyler pompalıyor ama olan kadınlara oluyor kadınlarda antidepresan kullanımı 14 yasa düştü otuz yaş yanlız kadınlarda kullanma orani çok çok üst seviyelerde kadınlar onlara dayatılan modernizm pompasını doğru zannedip kendilerini bitiriyorlar evlenmeyip her gece başka kollarda yanlız kalmam zaten diyip sadece onları seks işcisi obje gibi gören ekrkelerle beraber oluyorlar sonra obje değiliz diyorlar
Baya sert girdin topa taslanmaya hazir ol😁
Gerçekleri duymak canlarını acıtacak ama onları bu kadar iyi bildiğimi görmeleri endişelendirecek
Evet kadınlar saldırın hemen yobaz kadın düşmanı evet evet hshshahhaha
Yazık valla size dhdhd ama içinizde çok güzel parçalar var onlar hariç dediklerim
Hiçbir kadında evlenememe korkusu olmaz 😂 Kadın isterse her türlü evlenir, doğru kişiyi istersen vakit alıyor biraz 😂 ya da senin için doğrusu yoktur belki falan filan 😂
Dogru kisiden ne kastediyoruz.
Bize uygun, kendimize göre, bizce 😂 herkesin doğrusu kendine olduğuna göre, herkesin doğru kişisi farklıdır 🤔
Sana göre kimdir senin perspektifinden hangi kriter ile seçilir.
Yemek gibi düşün, kabak patlıcan patates hiçbiri tek başına anlam ifade etmez bir araya gelince ortaya güzel bir tat çıkar 😂 O bu şu diye ne saysam yetersiz olur, burada sayacağım şeyler, o insanla oturup iki çay içtiğinde tat almıyosan, çekim yoksa önemi yoktur.
Mesela temel nedir senin için. Dis görünüş mu
Hayat görüşü, standartları, aile ilişkileri, gelecek planları, tarzı, zevkleri, çevresine ve bana karşı tutumu, sonra tipinede bakarım tabi 😂
Genelde son dediğine ilk bakiliyo
eee madem öyle niye iki saat sayayım diye ısrar ediyosun 😂
Sen yureklice en azindan saydin saygimi kazandın bir de baktığını kabul etmeyenler var
Herkes bakar 🤔 erkekler daha çok görselliğe bakar ama
Var bence çünkü erken evlenen de çok insan var
Cevap
2Cevap
Kpss den sonra atanama korkusu olur ya da menopoza girecem diye popo tutuşur o zaman adamın birini ayartıp tüm servetine çökerler
Bendr yok saçma sapan sonradan değilen biriyle evleneceğime evde kalırımdaha iyi
Evde kalma diyebirşey yok aslinda her kızın bir alıcısi var ama nasip olmamıştır, hemen evlenip evde kalmanın beterini yasayan cok kadın var
Yok ya artık cinsellik özgür para da kazanılıyor sırf çocuk için isteyen evleniyor onun için de yumurtalık donduruluyor zaten sıkıntı yok
Tam tersi, evlenme korkusu var. Kimse sorunlu insanlara denk gelip hayatını mahvetmek istemiyordur.
Bazi klişe saçma soylemlerle Kendilerini avutuyorlar o kadar
Yok ,
yok.
Evlensem bile eski adım kalır
Oyle demek istemedim. Evde kalma korkusu diyorum
Hala var ben görüyorum 25-30 yasindakilerde
Nasil kadinlar bunlar. Peki davranışlarında degisiklik kriterlerinde azalma var mi?
Her insan zamanla değişir ve tam olarak konuşmadım ama kriterde düşüş olabilir yaş ilerledikce
Anladim
Benim gördüğüm mesela hicbir sekilde sisman gözlüklü erkekleri begenmiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?