Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @SymrnaCityStyle @happylol @SLAV_KURTT10 @livaneli @Sarışıngenc23

Bence günümüzde güzellik para eğitim kültür çok büyük etkenlerden biri olduğunu söyleyebilirim, gerisi sizde
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#Askvecikar
05 Temmuz, 2023 Çarşamba 23.05
Kendi açımdan cevap verirsem aşk maalesef para ve dış güzellik üzerine kuruludur. çünkü insanlar seçim yaparken bunları baz alarak seçimlerini yaparlar. para zaten olması gerekiyor ama ilk hedef para olması demek genelde para bitince evliliğinde biteceğini gösteriyor. buna ek olarak da cinsellik üzerine de kurulu ne yazık ki. daha önemli şeyler olması lazım oysa. mesela güven, sadakat, duyguları gibi.. ya da işte Ortak değerler, inançlar ve hayat tarzları, aşk hayatının sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi için bence olmalı. İki insanın birbirleriyle uyumlu olması, benzer hedeflere sahip olmaları ve birlikte geleceği planlamaları zaten evliliği ayakta tutan şeydir bence. Birde Sağlıklı bir aşk ilişkisi, her iki tarafın da bireysel özgürlüklerine ve bağımsızlıklarına saygı göstermesini gerektirir.
Aşk çekimdir. Arada çekim yoksa saydığınız tüm vasıflar geçersizdir. Tabi bu ilk görüşte ask için geçerli diğer türlü kişi aşık olacagı kişide edep ahlak efendilik çalışkanlık e makul düzeyde beyinde aramıyor değil 😅
Menfaat ( maddiyat)
çıkar
Cevap
7Cevap
Aşk Yaşandığında güzeldir. Fakat bir çoğu sadece vur kaç derdinde.
Oysa her anlamda birlikte olmaz, anlasabilmek, derdine şifa , sorunlarına çözüm, Ruhuna şarkı olmaktır. Aşk
Öyle aşk var mı ya 😂
Sevgi neydi?
Sevgi lahmacundu, çiğköfteydi, künefeydi.
Bursanın bir köyünde kadınlı erkekli düğün dernek asker eğlencelerinde oturmak yasaklandı muhtar kararıyla… Biz hala aşk meşk diyoruz arkadaşlar artık daha güncel konulara dönelim. Sorular sayfasına baksan, erkek arkadaşım telefonuma bakmadı. Sevgilim beni güzel bulmuyor gibi sorular var ortalama her gün. Demek ki biz ülke insanı olarak bu işleri beceremiyoruz. Öncelikle karşıdakini saf veya aptal olarak görmeyi bırakmalıyız.
Para üzerine kurulur. Parası olana aşık oluyor nedense kadınlar. Hatta TL de bile miktar yükseldikçe Atatürk'ün yüzü gülüyor. Gerçekte de o doğru yani. Paran olmasın eşin bile sana sırtını döner.
Benim için aşk sevgi ve saygı üzerine kurulu günümüz bu konuda beni ilgilendirmez
Çoğu ilişki cinsellik amaçlı bu devirde. Güzel olsun şu kiloda olsun boyu şu olsun ölçüleri bu olsun... Çok yazık ettik tüm bu güzel duygulara... oysa her şeyin bı zamanı vardır. 2 günlük aşklar ve zevkler uğruna ömürlük şeyleri heba ettik.
Bu kişiden kişiye değişir. Tercihler ve beklentiler üzerine diyebiliriz genel olarak.
Sevgi olabikir ama para unutmamak lazim
çıkar ve maddiyat üzerine maalesef
Menfaat ustune
Dış görünüş, çıkar ve son ama en ölümcülü para.
Çıkar üzerine
Kesinlikle katılıyorum
En çok heves
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?