AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İnandığım bir olay değil.
Hım inanmak için yaşamak gerek... yaşayınca inanırsınız bence
Bu düz mantığa inanmıyorum bence böyle bir şey yok hepsi sanrı ve hastalıklı bir olay. Bana göre değil.
Düz mü eğri mi bilemem aşk dahil hiç bir soyut durumu yaşamadan anlamak zor... helede bu kadar güzel bir duyguyu hastalık olarak görmek çok tuhaf bence
Aşk diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum varlığı da cidden hastalıklı geliyor bu da benim kendi fikrim tuhaf olduğunu düşünmüyorum bu da benim normalim.
Tuhaf derken küçümsemek için söylemedim... tabiki her fikre saygım var... peki hiç ilişki yaşadınız mı
Yaşadım
Özel değilse sormak istiyorum, ilişki yaşarken de aşka inancınız yokmuydu
Yoktu hiçbir zaman olmadı
Peki nasıl yaşadınız ilişki... aşk yoksa ilişki nasıl oluyor... haddimi aşarsam uyarın lütfen, anlamaya çalışıyorum
Ben insanlara değer veririm verdiğim değer de ilişkinin seviyesini belirler ya da hayatımda nerde olacaklarını, mantığıma uymayan insanın hayatımda pek yeri olmaz önce mantığıma uyması gerek fikren zihnen vs.
Değer veririz tabiki.. ama değer her insana verilir.. dosta, iş arkadaşına, komşuya, aile bireylerine, ama birde bunlardan ötesi yokmu
Kısaca değer verebiliyorum insanlara sadece bu aşkın abartılmış kalıbı bana uygun değil
Çok yüzeysel düşünüyorsun bence ya üzgünüm ama verdiğin değerin bir oranı mı var sadece verilen değer kişiden kişiye değişir ve bence değer vermek aşk denilen yalandan çok daha samimidir.
Ben hâlâ aşkı henüz tatmadığınıza inanıyorum, tadınca fikriniz değişir bence
Benim beynim o şekilde çalışmıyor yoksa kapılıp gidilecek bir çok adam çıktı karşıma ama olay o değil benim hayata bakış şeklimde.
Ya değer vermek tabiki önemli... zaten aşkta temelde değer vermektir... ama dostu yâr dan ayıran bir nokta yokmu sizce
Verdiğin değer işte değeri de tek bir tanımda vermiyorsun zaten değerin tek bir tanımı yok çünkü beğendiğin insana da verdiğin değer arttıkça hayatında eş adayı olmak gibi yerlere de gelebilir kişi değerini kendi belirler benim gözümde ben ona durduk yere değer vermem
Arkadaşa verilen değer ayrı sevgili adayına verilecek değer ayrı
Çok değer verdiğim dostlarım var ama hiçbiri bende sevgilinin uyandırdığı heyecanı hazı uyandırmıyor... burada cinsellikten bahsetmiyorum...
Çünkü değer vermeyi tek bir kavram tek bir tanım olarak görüyorsun da ondan
Aslında benzer mantığa sahibiz sadece kavramlarda anlaşamıyoruz senle..
Olabilir doğaldır anlaşmak durumunda değiliz zaten öyle bir beklenti ile soru cevaplamadım denk geldi cevapladım ben bile bu kadar açıklayacağımı düşünmedim 😂
Zaten bu nedenle sizle konuşmak iyi oluyor... fikirlerin çatışması hoşuma gidiyor... gelişmenin en iyi yollarından biridir tartışmak
Teşekkürler
Branş neydi diye bi giriş yapsam... aman ne soracağını bilemiyor diye kaçmazsınız demi
Kaçabilirim benim sağım solum belli olmaz 😂 felsefe grubu aslında ama yıllardır dans eğitmenliği yapıyorum ben
Dans mı... ne güzel çoook severim...
Ama hiç beceremem tam bir kazmayım bu konuda
Ülkenin erkeklerinin vazgeçilmez cümlesi 😂😂😂
Ama bak şimdi en hoşlanmadığım şey... beni toplumla genelleme...
Canım beceremem dediysem o kadarda değil... bir özel gecede partnerimin bir yerini incitmeden dans ederim yani
Ama doğru 😂
Ha tebrik ederim 😂😂😂
Bachata bile yaparım:)
Diyosun 😂
Yaaani... senin en iyi olduğun Dans?
5 yaşından beri dans ediyorum sen düşün 😂😂😂
Vay biz emekledik diye böbürlenirken sen dans ediyormuşsun o yaşlarda:))
Annemin ve babamın başından atma yöntemiydi 😂
Bak her şer de bir hayır vardır sözünün canlı kanıtısın işte
Bana yaptıkları tek iyilik bu zaten onu da farkında olmadan yaptılar farketseler bunu da yapmazlardı emin ol yani 😂😂😂
Ya şimdi ciddeleşecem ama özel diyip susarsan saygı duyarım... anne babanla sorunlumusun
Konuşmuyorum mümkün mertebe
Peki... dans nedir senin için... aşk değil ona eminim:)
Özgürlük
Nefes aldığım özgür hissettiğim huzur bulduğum tek şey
Ne güzel tanımladın... tutkudur birazda isyan
İsyan tutkunun ta kendisi bence bu arada
O zaman ne diyoruz... inadına isyan inadına aşk:))) pardon aşk yok aşk yokkk
Aşk yok evet 😂😂😂
Tutku var.. dans var... ama aşk yok... öğrenmiş miyim:))
Öğrenmişsin 😂
Sohbet güzel. çok teşekkür ederim ama misafirim geldi çıkmak zorundayım... umarım devam ederiz arada sohbete
Belli olmaz 😂 kendine çok iyi bak iyi günler 🌼
Ve ben teşekkür ederim
Hoşçakal...
Sen de 👋😊
Merhaba, bu kadar konuştuk ama hala isminizi bilmiyorum... ben Taylan
Bilmemen normal memnun oldum 👋
E sahtede olsa bir isim söyleyin de isimle hitap edeyim
Nickim bu nedenle var diye biliyorum ben ama 😂😂
Yani sana Ehveni şerr diye mi hitap edeyim:)
Evet buradaki herkes gibi sen de öyle hitap edebilirsin
Ben herkes gibi olmayı sevmem.. yani herkesi küçük görmek ya da farklı olmak için değil... ama ben herkes değilim... o. nedenle sana bir isim bulayım olmaz mı
Benim için diğer herkesten bir farkın olmadığını söylemek isterim ve bu cümleyi nedense herkesten duyuyorum
Bana bir isim verebileceğini sana düşündüren nedir acaba?
Senin için farklı olmadığımı biliyorum ve böyle bir derfim yok zaten... ayrıca herkesten duyman da normal... insanlar ayrı bireylerdir genellenmeyi sevmezler
Bu da onları yine aynı kefeye koyar. Kısaca olmak istemediğiniz yere kendinizi yine siz koyuyorsunuz
Derdim sadece konuştuğum kişiye bir hitap şekli bulmakta... çok derin düşünmedim yani çok özel bir sebebi yok... sadece istemiyorum dersin... tamam derim... sayın ehveni şerr
İstemediğimi söyledikten sonraki gereksiz alternatiflerin yüzünden şu an bunu konuştuğumuzun farkında olman çok daha sağlıklı olabilir.
Evet ya ne saçma bir muhabbete girdik. . ama sen başlattın... altı üstü ismini sordum... neyse çıkalım bu kuyudan bari
İsmimi sorarak sen başlatmış oluyorsun ama neyse. Bu olayda bir suçlu aramak da ne bileyim.
Sustummm, seni dinliyorum
Konuşacak bir şeyim genelde olmaz benim
Tabi ya sen sadece cevap veriyorsun demi
Genellikle
En son izlediğin film hangisi?
Cebimdeki yabancı
Senin
Kaybedenler kulübü
Şu herkesin telefonu masaya bıraktığı film demi
Evet
Sen böyle bir oyuna çağrılsan katılırmısın
En başta ben telefonu ortaya koyarım 😂😂😂
Sonra da olan kaosu izler ve gülerim bence çok zevkli
Buna inanırım işte... az çok çözmeye başladım seni:)
Düz bir insanım ben ya çözülemeyecek bir halim yok bence
Sana üç kelime yazacam bana bunlarla ilgili aklına ilk geleni yazar mısın
Olur yaz
Korku... heyecan... nefret
Hayatta tutar, ergenlik, güçlü duygulardan biri
Peki sıra sende sen yaz ben aklıma geleni yazayım
Cinsel dürtüleri yüksek mizah yapmayı seven sosyal ama net çizgileri olan bir insansın hayatında cidden değer verdiğin bir kadın henüz olmamış ama güçlü duruş sergileyen kadınlar ilgini çekiyor ilişkide dominant taraf sen olmak istersin ama bu yatakta değişebilir. Onun dışında ilişkilerinde seviyeli ve gözlemcisin insanları kolay kavrayabilen bir yapın var ama zeki kadınlar ile ilişki yaşamak da seni duygusal noktada güzel bir doyum noktasına taşır çünkü tartışma ortamlarını gerilmediğin sürece seviyorsun. Benim sormama gerek yok.
Cidden muhteşemsin... inanılmaz bir çözümleme tek bir hata var... hayatımda değer verdiğim kadın oldu...
Onu da bilsem kendimi müneccim ilan ederim zaten 😂
Yalnız cinsel dürtülerimin yüksek olduğunu nasıl anladın, onu çözemedim
Profiline göz gezdirince anlaşılıyor
Profilimde bence böyle izlenim verecek bir şey yok... ama senin sezgilerin yüksek... ve çözümleme becerin iyi.. benim gibi:)
Farkındayım
Profilinden net anladım demedim göz gezdirince anlaşılıyor dedim
Peki... sen nasıl birisin yani dominat mı yoksa "beyim bilir"ci mi olursun:))
Kendini insan tanımakta iyi olarak tanımlayan birisin bence bu soruyu sormaman gerekirdi
Dominat olduğun kesin bana sorarsın ama kimi insan kendinin bazı konularda dışarıdan farklı göründüğünü düşünebiliyor. Senden duymak istedim o nedenle
Dominant mıydı doğrusu:)
Dominant bir karakterim evet
Peki özel bir soru hakkım var mı, sorsam kafamı kırmazsın demi:)
Muhtemelen kırarım ama sor hadi.
Yani kendimi kırdıracak bir soru sormam... ayrıca içten pazarlıklı da değilim... netim yani.. yazdıklarımın altında başka anlamlar arama... soru: aşka inancım yok.. peki cinselliğe bakış nasıl... yani bir kadın zamanında aşk yok cinsellik biyolojik bir ihtiyaç. demiştide... senin fikrini merak ettim
Ben hepsine uzağım
Anladım teşekkür kırmadığın için
Rica ederim
Sıkmıyorum demi seni... yani ben konuşmayı seven biriyim... susma pek
Susmam pek
Sıkılırsam yazmayı bırakırım 😂😂
Ona eminim:).. hiç içine girip bir karekterine bürünmek istediğin bir kitap ve ya film oldumu
Bunun için fazla realistim 😂
Hım bırak bu çocukça felsefeleri.. diyorsun.. peki... senin karşındakine soru sormama gibi bir yeminin mi var... yani tek taraflı hep ben sorunca kendimi Mesut komiser gibi hissediyorum... hiç aklına takılan bir şey yok... konuşmak isyediğin bir şey ne bilim işte bir şey
Merak etmiyorum 😂
Sen yazmaktan sıkılınca, profiline baktım biraz... çok güldüm bazı cevaplarına:))) bende arada geyik yapıyorumda cevaplarda sen baya fenasın:))
Stres atmak için takılıyorum işte buralarda 😂
Yani... ama öyle sorular oluyorki dalga geçmemek elde değil.
Cidden hayret ediyorum ben de çoğu zaman
Az önce biri.."kurbağa olsan kimin öpmesini istersin" diye sormuş... lan kurbağa olmuş Allah belanı vermiş.. hâlâ kim öpecek diyor:))
Al işte 😂😂😂
İşte senin gibi aklı başında zeki insanlar soru sormayınca meydan bunlara kalıyor:)
Bunlara ne soralım Allah aşkına ya 😂😂😂
Oda doğru... sende haklısın, her zaman olduğu gibi:)
Teşekkür ederim 😂
Günaydın Ehveni , güne hangi duyguyla uyandın
Hasta uyandım öyle dümdüz
Geçmiş olsun, gergindirsin sen, hiç bulaşmayın:)
Öyle öyle
merhabalar tekrar ehveni hanım:) tuhaf oluyor ya ehveni diye hitap etmek
Merhaba bana tuhaf gelmiyor
Zaten sana gelmez söylene gelir:) neyse iyi akşamlar nasılsın
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
teşekkür iyiyim bende... zihin yakan sorularla vakit geçiriyorum:)
Ne hoş kolay gelsin 😂
Bana aklına ilk gelen kitap ismini söyler misin?
1984
Filmini izlediğimi bile hatırlıyorum ama kitabı unuttum:)) neydi konusu
İnsanların gözetlendiği katı kurallar içinde yaşamak zorunda bırakıldığı bir distopya
Başka bir distopya olan damızlık kızın öyküsünü de çok severim bu arada
Hım hatırlar gibi oldum ne alaka bilmiyorum ama aklıma platform filmini getirdi
O da distopya sonuçta
Peki ülkemizin geleceği için ne düşünüyorsun... ekonomimiz uçuyormuş ya
cinsellik, vazgeçememek, ilgi
Hım güzelmiş... tutku, bağlılık, heyecan
Yorum kotası dolmuş bilgin olsun siyah ekran veriyor
@Ehveni_şerr rica etsem başka bir soruma gelirmisin... tabi istersen
Profilin açık değil
@Ehveni_şerr mesaj atmasın tabi demi
Atsam buraya mı yazarım
@Ehveni_şerr peki yapacak bir şey yok.. teşekkür güzel sohbet için... takip edersen sorularımı görürsün ya da mesaj atarsan severek sohbet ederim... ikisini de istemiyorsan... teşekkür..
İyi akşamlar sana ben teşekkür ederim
ben yaziyim mi
Lan ahhahah 😂😂😂😂
Sen yaz bacım sen yaz 😂😂😂
@Ehveni_şerr ekledim hahahah
Hadi rastgele 😂😂😂