Sevgiliyi aldatmak?

Ben sevgilimle bir buçuk senedir beraberim. Ama onu en çok ben seviyordum hep ben adım atıyorum hep ben seni çok seviyorum diyorum hep ben süprizler hazırlıyorum sonra birgün durdum hicbirsey yapmadım bakalım o nasıl olacak diye düşündüm bana hiç iltifat etmedi uzun süre sonra bir baktım ki ilişkimi ben yaşıyormuşum biri konuşurken bile hep benim sevgim anlatılıyor hep ben nekadar seviyorum o konuşuluyor bir süre sonra çok kırılmaya başladım çünkü hayat karşılıklı ve sen erkeksin

Sürekli maddi manevi onun ve ailesinin yanında olmaktan da çok yoruldum bu beni çok yordu karşılığında bişey alamamak beni çok incitti çünkü hayat müşterek hep ona hep ona olamaz sürekli paramın gitmeside beni çok kırdı

Sevilmek ne güzel duygudur acaba nasıldır?

Bende biriyle arkadaşça sohbet etmeye başladım ve bana çok güzel değer veriyor ona sevgilim olmadığını söyledim ve kendisi akademisyen hoş biri tam aileme de göre çok hoşuma gitti bana ettiği güzel sözler sevgili gibi değiliz arkadaşız ama ben onunla hayaller kurmaya başladım

Şimdi sevgilim asker de ve bana her gece bana olan sevgini tarif et diyor ediyorum sürekli ediyorum birgunde ben söyledim sen bana tarif et diye dediği tek şey çok değerlisin oldu

Çok pişman olarak yapıyorum bunu ama ben başkasını denemek ve onunla olmak istiyorum inşallah en yakında zamanda askerden gelicek ve hayırlısı ile bitireceğim

Çünkü sevilmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum biraz sevmek istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Hep verici taraf olmak çok kırıcı
Ben severken çok acı çekiyorum artık
Çünkü eski sevgilisi ona çok zarar vermiş ama ona olan aşkını konuşuyoruz hala
Ben bile bazen onu daha çok sevicem hep sevicem diyorum ne alaka ya
Bırak biraz o seni sevsin bırak artık insanlara yardım eli olmayı bırak artık sende az sev sende kalp kır 😢❤️ İyi olmaktan çok yoruldum
Sevgiliyi aldatmak?