Aşk İlişkileri Dil öğrenmek için tanıştığım kız beni İran'a davet etti. Sizce gitmeli miyim? Myystic Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Pers prensi olayım derken İran çöllerinde bir garip bedevi mafyasının eline düşer miyim sizce? SjsndnsnPrenses Süreyya İsfendiyari Bahtiyari Dil öğrenmek için tanıştığım kız beni İran'a davet etti. Sizce gitmeli miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boş ver dil öğrenmek için riske gerek yok. 0 0 Yorumla
Ziyangillerdenn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Bir İranlı bir de Suriyeli kadınlar dünyanın tescilli eskortları bence açlar aç 0 7 Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl Tescilsiz esk+ortmu o zaman Türkiye ,? Yorumla Myystic +1 yıl Hiç bir millete böyle bir itamda bulunamazsınız. Kadın olarak hemcinslerinize böylesine kirli sözler sarf etmeniz oldukça üzücü. Yorumla Ziyangillerdenn +1 yıl Ne kadar aldatılma hikayesi duyduysam içinde ya Suriyeli var ya İranlı. Benim laflarım hakedenlere. Genel olarak kadınları erkek düşkünü bunu kimse inkar edemez Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl İlk defa sizden duyuyorum zira avrupaya gidersen birgun en civik kizlarin bizimkiler oldugunu anlardin Yorumla Ziyangillerdenn +1 yıl Bilmiyorum ben gördüğümü söylüyorum hiçbir aldatma hikayesinde başka uyruk görmedim Türk hariç yani o yüzden böyle bir genelleme yaptım Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl Dhxnbdhxnd tövbe tövbe Yorumla Ziyangillerdenn +1 yıl Ciddiyim 😐 Yorumla
MyGentleman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl İran'ın çoğunluğu Farsça konuşuyor ama azınlık etnik dillerde var. 0 0 Yorumla
Biseksüel16 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Belkide terörist olursun git dene ve hayatının yanlışını gör;) 0 0 Yorumla
Emreyks31 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İran'da 7 ay öncesine kadar politik olaylar vardı. 0 1 Yorumla Myystic +1 yıl Senelerdir var Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Otur oturduğun yerde 🙄 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. böbrek. avı 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gitme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boş ver dil öğrenmek için riske gerek yok.
Bir İranlı bir de Suriyeli kadınlar dünyanın tescilli eskortları bence açlar aç
Tescilsiz esk+ortmu o zaman Türkiye ,?
Hiç bir millete böyle bir itamda bulunamazsınız. Kadın olarak hemcinslerinize böylesine kirli sözler sarf etmeniz oldukça üzücü.
Ne kadar aldatılma hikayesi duyduysam içinde ya Suriyeli var ya İranlı. Benim laflarım hakedenlere. Genel olarak kadınları erkek düşkünü bunu kimse inkar edemez
İlk defa sizden duyuyorum zira avrupaya gidersen birgun en civik kizlarin bizimkiler oldugunu anlardin
Bilmiyorum ben gördüğümü söylüyorum hiçbir aldatma hikayesinde başka uyruk görmedim Türk hariç yani o yüzden böyle bir genelleme yaptım
Dhxnbdhxnd tövbe tövbe
Ciddiyim 😐
İran'ın çoğunluğu Farsça konuşuyor ama azınlık etnik dillerde var.
Belkide terörist olursun git dene ve hayatının yanlışını gör;)
Gitmeden önce organlarını bağışla öyle git 🥺
İran'da 7 ay öncesine kadar politik olaylar vardı.
Senelerdir var
Otur oturduğun yerde 🙄
Hahhaha iyiymiş bu bence gitme
Risk almak heyecan verici
böbrek. avı
Git git 😄
İran şeriat ülkesi gidilmez
Gitme
Dikkat et derim