Anlam veremiyorum yardım?

• Selamlar, yurtdışında bir şantiyede çalışıyorum. Bir kız ile gün içinde nerede karşılaşsak uzun uzun bakışıyoruz. Uzun uzundan kastım 3sn 4sn falan. Artık ben utanıyorum, kafamı çeviriyorum. Bu arada burada kadınlarla iletişim kurmamız pek hoş karşılanıyor, bu sebepten gidip tanışma veye konuşma şansım olmadı. Bende instagramını buldum ve attığı story'e cevap verdim. Verdiğim cevaba sadece bir emoji bıraktı. Bende artık yapıcağımı yaptım onun adım atması gerekir diye düşünerekten artık özellikle çok nadir göz göze gelmeye çalıştım. Çünkü sonuçta bana cevap vermedi bile. Ben öyle yapınca oda artık o uzun uzun bakmaların yerine gördüğünde ufak bir göz ucuyla bakıp sonra umursamıyormuş gibi yapmaya başladı. 5-6 günde böyle devam etti. Kızın iznine gitmesine bir kaç gün kaldığı için bende instagramdan bir kez daha yazdım. “Daha tanışamadan gidecek misin? “ günü bir mesaj. Bu mesajımı gördü ve cevap dahi vermedi.
  • Şimdi size soruyorum, niye?
  • Benim kafam gerçekten almıyor, günlerce resmen benimle tanışmak için gözlerime bakan sürekli benle göz göze gelen kız neden böyle yapıyor olabilir?
Anlam veremiyorum yardım?