Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sıcak bir öyle zamanında deniz kenarında bir salaş restoranda misafirlerimle üniversiteden arkadaşlarım olurlar aynı zamanda evimin de misafirleri şu anda 14 kişiler ve diğer burada olan arkadaşlarımızla öğle yemeği için buluşma durumundayız arkadaşlarımızı bekliyoruz gelmeyi çok sıcak bir gün Deniz sakin denize sr'leyerek ufuklara doğru bakarak yakın zamanda kaybettiğim annemi ve daha önce ebediyete intikal eden diğer babam ve büyüklerime düşünerek geleceğe daha pozitif bakmayı sağlayarak kendimi iyi tutmaya çalışıyorum benim için bu bayram tatili bildiğiniz üzere çok zor geçmişti bir anneler günü'nde annemi kaybettiğimiz için Duygu doluyduk o sendromu atlatmaya çalışıyoruz bayağı bizi yapıştırdı diyebilirim yani her zaman yaşarken insanların kıymetini bilinmesinden yanayım Ama mukadderat tevekkül diyelim hepsi için ölüm denilen yaşam kadar gerçek bir durum var insanoğlunun ne kadar aciz ve zevalli bir yaratık olduğu düşünülse de aslında çok güçlü çünkü her türlü acıya üzüntüye insan alışmaya çalışıyor ve alışıyor zamanla Ama kaybettiklerini açısı hala yüreğinde neyse size daha fazla böyle bir duygu seninle kaptırmayayım ben biraz duygusalımdır gerektiğinde deli dolu ama şu anki Duygu halim bu halde dostlarımız ve arkadaşlarımız da gelsinler onlarla da sohbet ederek eski günlere iade ederek keyifli bir yemekten sonra tekrardan kaldığınız yerden işlerimize başlayacağız siz neler yapıyorsunuz sizden de bir anlık duruma alalım nerelerdesiniz bizlerde güncelleme kapsamında yanıt yazarsanız seviniriz teşekkür ederim saygılar sunarım saygıdeğer hanımefendi
02 Yorumla- +1 yıl
Ben sorulan her soruya içten samimi laf olsun diye yanıt vermeyen biriyim bu kadar niye uzun yazdın diye sorar isen de şunu söyleyeyim Ben edebiyatı seven bir kişiyim ve kelimelerin duyguların katılması ile anlam kattığına inanan bir insanım boş yere konuşmayı da sevmem değerli arkadaşım böyle bir soru sormuş ise kısa yanıt vermek soran kişiye çok nazik bir yanıt olmadığına inanıyorum benim bakış açım bu şekilde Ama şunu da söyleyeyim Hacı abi diye bir tanım nasıl bir yaklaşım tarzı onu da anlayamadım ya neyse ben bayağı büyük bir insanım çünkü yaşça ama yine de teşekkür ederim hacı kardeşim hayırlı günler olsun Allah'a emanet olun Rabbim yar ve yardımcılarımız olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılaha şu objeye

şu lanet fonksyonda y ekseninde pingpong yapmasını öğretmeye çalışıyorum

ve bu yüzden uykum kaçtı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazada bozacı olarak yapboz oynuyorum
113 Yorumla- +1 yıl
Sabah sabah mi 😂
- +1 yıl
Bendeki enerji bir güneşte var sabah akşam fark etmez ben tarafımca affetmez o yüzden murat boz bozacılık ve yapboz oyuncakcılık favori hisse senedimdir 🤣
- +1 yıl
😂😂 hadi bakalım öyle olsun sen öyle diyorsan öyle dir kolay gelsin bahtın açık olsun ne diyim , güneş enerjisi ile çalışan beyefendi 😂
- +1 yıl
Sırtıma panel yerleştirdim kollarıma rüzgar gülü astım bacaklarıma hortumla hidroelektrik suyu çektim 🤣
- +1 yıl
@Edameda06 🌺❤️🌺
- +1 yıl
O uyuyor uyuyan güzelim o benim. Uyudukça güzelleşiyor kız 🤣
- +1 yıl
Bilerek etiket yaptım zaten uyansın diye aynen çokkkkk. tatlı ve çok saygılı bir kız eda o benim prensesim 🌺 ama uyuyan prensesim şu an 😂 baksana saat kaç olmuş hala uyuyor
- +1 yıl
Benim hatun bu saatlerde uyur gece baykuşudur, gece vampiridir, su uyur benim hatunda uyur 🤣🤣🤣
- +1 yıl
😴 @r_engarenkyollar 🥰❤️
- +1 yıl
@Edameda06 hoş geldin çiçeğim 🌺 sana kocaman günaydın 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺❤️🌺🌿🌺🌿🌺
- +1 yıl
@r_engarenkyollar hoş buldum canım teşekkürler 😆😘😘🥰❣️🌹🌸🌺
- +1 yıl
@Edameda06 🙋❤️❤️🙋❤️🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSigaramı ve kahvemi içiyorum abla günaydın
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe424 Yorumla- +1 yıl
Günaydın ablasının gülü 🍥🍭🍥 ohhh misss afiyet olsun paşama
- +1 yıl
Ben seni bir soruda etiket yaptım ama yanlış yaptım yine sanırım etiketi
- +1 yıl
Teşekkür ederim ablamm. mutlu bir gün diliyorum sana 🌺🌺

Arkadaşıma geldim ziyarete, o beni yarı yolda bıraktı konuşmuyor ama ben gelirim ona geçen cuma gelemedim, bugün geldim 😔
412 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 seninde basın sagolsun gülüm
- +1 yıl
ama bu çok acıttı yav
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin depremde geçmişti değil mi bizim başımızdan
- +1 yıl
ya teselli olmaz biliyorum ama en azından sevdikleri ile beraber gittimiş ben bir kız gördüm 2 gün ailesinin cestleri ile enkaz altında kalmıştı konuşamıyordu sadece herkese korku ile bakıyordu
insanların canılarını hiçç sayan tüccarlar için yaşasın cehnnem bu dünyanın adeleti beni tatmin etmez - +1 yıl
şu an herkes aslında normal gibiyiz ama değiliz, hergun saat 4.17 de uyanıp o geceyi hatırlıyoruz, nice analar evlatsız nice evlatlar anasız babasız kaldı, ya ölümle burun burunasın, eşyalar üzerine geliyor evin duvarları pat pat dusuyor çığlıklar silahlar saniye ile dışarı atıyorsun bir bakıyorsun karşı bina yok onun yanındaki yok bağırıyor insanlar o uğultu çatirti sallanti bunu yaşayamadan bilemiyorsun
- +1 yıl
Ya gerçekten öyle çok haklısın sizin yaşadıklarıniz kolay unutulacak bir durum değil rabbim bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin geride kalanlara da sabırlar versin inşallah 🙏 inşallah bugünler de gecicek zamanla birlikte atlaticaz bu zor dönemleri rabbim bir daha yaşatmasın inşallah beterinden korusun
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Geçmiyor ki , oğlunun çok sevdiği mavi bir arabası vardi, onu koymuşlar mezarına, kızının bebeğini kendisi yaa bu çok farklı bisey geçmiyor, mezarına gidiyorum olmuyor , evinin oraya gidiyorum olmuyor her dakka aklımda, bir yanım boş kaldı sesini özledim kendisini özledim enkazın oraya gittim bağıra bağıra ağladım yine olmuyor
- +1 yıl
Ya kolay mı ölüm hiç birşeye benzemiyor yeri doldurulamiyor ona yapacağın en büyük iyilik arkasından dua etmek olucak ve hayellerinde yaşatmak bir gün ona kavuşacağını bilerek yaşamak her şey bizim için hastalıkta ölümde rabbim derdi verdiyse dermaninida verir gülüm merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılHakkâri Çukurca'da bir askeri üs bölgesindeyim. Bölüğümün çadırının yanında oturmuş KS'da zaman öldürüyorum. Sizden ne haber?
13 Yorumla- +1 yıl
Yaaa sen askermisin rabbim kolaylık versin , sizleri bizim başımizdan eksik etmesin inşallah 🙏 sizlerin sayesinde bizler evimizde güven ve huzur içinde uyuyoruz sizin hakkinizı ne yapsak ödeyemeyiz , sizlerden Allah razı olsun hepinizden 🙋 kendine çok iyi bak Dikkat et kendine olur mu? Allah'a emanetsin 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Sizler de Allah'a emanet olun.
- +1 yıl
Amin canım inşallah 🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. 
Çalışıyorum. Deniz manzaralı 👍
17 Yorumla- +1 yıl
Offf birde deniz manzarali hee , kolay gelsin gülüm rabbim çalışma gücü versin inşallah 🙏
- +1 yıl
Vayyy beee şöyle deniz manzaralı bir işimiz olmadı bee 🤣
- +1 yıl
Ben zaten ne iş yaptıysam tam olarak söylemenizi istemedim sadece dedim gümrük veya denizcilik acentası olduğunu söyledim işinizde başarılar dilerim kolay gelsin oyle bir merakım yok sanırım yanlış ifade ettim size bazı şeyleri kusura bakmayın iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. oturuyorum evde. yalnız kare değil o, yamuk.
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 idare et gelişi güzel çizdim işte 😂 ben üzüntüden ne yaptığımı biliyormuyum 😂
- +1 yıl
tamam hayatım bir dahakine dikkat ederim 😂 sen yeterki sinirlenme 🤣
- +1 yıl
TM peki sustum 😂 sen nasıl istersen hayatım
+1 yılYazdıkların basında oturuyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. 
Şirket web tasarımı yabancı kuruluş,
00 Yorumla
+1 yılYaylaya gidiyorum piknik yapıcaz.
33 Yorumla- +1 yıl
Ohhhh misss afiyet olsun güzellik 🌺 keyfin huxurun mutluluğun daim olsun inşallah 🙏 iyi eğlenceler dilerim 🙏
- +1 yıl
Çok teşekkür ederimm🦋🌸
- +1 yıl
🙋❤️🙋❤️🙋❤️🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bu da bizden bir kare olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/DdTeBbv3kIAYemek yedim :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİş yerinde moladayım😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ohhh mış kolay gelsin rabbim çalışma gücü versin inşallah 🙏
- +1 yıl
Tesekkür ederim Allah razı olsun arkadaşım hava çok sıcak bunalıyoruz resmen güzel bir gün gecirmen dileğiyle 🙏
- +1 yıl
Amin gülüm inşallah 🙏🥰
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çalışıyorum ne yapim başka
111 Yorumla- +1 yıl
Yaa kader arkadaşım benim 😂 valla çalış çalış hep bir karış 😂 millet tatillerde geziyor biz işyerinde Sürünüyoruz... duygulandım lann kıyamam bize 😂
- +1 yıl
Aman boş ver boyunu ölçüp napıcan 😂 standartların altında olmasın yeter 😂
- +1 yıl
Bu nasıl soru laa 🤣 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 🤣
- +1 yıl
Çok güzel bir beddua degilmi ama
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılİş yerinde çay içiyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Çay mı? Boğazın da kalsin emi reis 😂 insan bir çay da bana söyler elbisen yırtıla emii 😂😂
- +1 yıl
Elbisem yok ki 😂
Kalmadı ya yağ gibi aktı pozitif kadın 😂 - +1 yıl
Yoksa demle reiss 😂 ben bir lafa bakarım laf mı diye 😂 birde söyleyene bakarım bu Gökhan mı diye 😂 sonra gider ocağa bakarım çay var mı diye 😂 çünkü çay önemli 🤣
- +1 yıl
Çay iş yerinde her zaman var. Kıraathane’de biter burada bitmez 😂
Eyvallah pozitif kadın - +1 yıl
@GOKHANoturumactı ya birde söylüyor burada çay bitmez diye ama hep tek içiyor 😂 boğazında kalsın demişmiydim 😂😂
- +1 yıl
Herkese benden çay 😂 rengarenk yollara çay yok der gibi 😂 sakıncalı bir durum 🤣
+1 yılEvin salonunda ikili koltukda uzanma
111 Yorumla- +1 yıl
Offff şu an benim hayelimi yaşıyorsun bee zalımmmm 😂
- +1 yıl
Ben de eve gidip koltukta uzanmak istiyorum bende bende 😂😂
- +1 yıl
Ne var ki bunda:))
- +1 yıl
Sn nerdesin. :))
Snn yerıne de uzanırım 😃 - +1 yıl
İşyerinde çalışıyorum dışarısı çok sıcak
- +1 yıl
Tam istifa etmelik bir hava var dışarda 😂
- +1 yıl
Sen benim yerimede uzan
- +1 yıl
İyi ya işyeri serindir. :))
Benımde mini bir iznim vardı ondan calışmıyorm yarın mesai😌 - +1 yıl
İstifa etmelik mı yok artık:))
- +1 yıl
Snn kdr alan kaplayamasam da yaparm :))
- +1 yıl
Nasıl ben kadar alan kaplayamasan 😂 1.60 boyum var benim 😂 tekli koltuğa bile sığarsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İspanya /kartegan da merkezde oturdum. ortam guzel birazda gezelim yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sirketteyim projeleri hizlandirdim. Tatile cikacagim.
00 Yorumla
+1 yılAnlık içeride uzanıyorum, libido uyansam mı diyo sus diyorum. 😂
00 Yorumla
+1 yılMaalesef işteyim şu an, mesailerden dolayı bayram tatili bile yapamadım
00 Yorumla
+1 yılbodrumda güneşleniyorum
25 Yorumla- +1 yıl
Ohhh misss keyfin huxurun mutluluğun daim olsun inşallah güzellik 🌺
- +1 yıl
Plaj terliğinin altına benim adımı da yaz nolur nolur 🤣
- +1 yıl
hahahah tamamdır şekerim💗
- +1 yıl
Senin canını yerim ben güzellik 🌺🌿🌺🌿
- +1 yıl
yiaaaaaaa👉🏻👈🏻
+1 yılUzanıyorum
112 Yorumla- +1 yıl
Eee ise gitmedin mi
- +1 yıl
Gittim işim erken bitti
- +1 yıl
Ohhhh misss valla keyfin huxurun mutluluğun daim olsun inşallah genç adam 🙏
- +1 yıl
Sen keyif yap ben bu sıcakta işyerlerinde sürünüyüm Adelet mi bu şimdi 🤣 duygulandim lann kıyamam bana 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim bilmukabele 🫶
- +1 yıl
🙄🙄 istifa et gitsin 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Valla tam da hava istifa etmelik 😂😂 gidiyim resti çekip geleyim ben en iyisi 😂
- +1 yıl
%50 zam iste , bi şansını dene 🙃
- +1 yıl
Ozaman istifaya gerek kalmadan kesin kovarlar 😂😂
- +1 yıl
Daha iyi ya , tazminat alırsın 😏
- +1 yıl
Tazminatla da tatil yaparım 😂
- +1 yıl
Ohhh misss 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılWork work 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bizde başka ne olabilirdi ki 😂 hep çalış çalış nereye kadar
+1 yılBakırköy de
19 Yorumla- +1 yıl
Aaa napiyorsun Bakırköy'de
- +1 yıl
İsyerim orada haftanın 6 günü burdayım
- +1 yıl
Aaa öylemi bana çok yakınsın aslında
- +1 yıl
Ciddi misin sen nerdesin
- +1 yıl
Benim evim gingorende iş yerim merterde
- +1 yıl
Güngören
- +1 yıl
Baya yakınız evet Güngören de çalıştım 15 sene Güngören stadının orada Merter garanti bankasının orada da satış ofisimiz vardı
- +1 yıl
Doğrudur. Ben doğma büyüme buraliym
- +1 yıl
Bende doğma büyüme Gaziosmanpaşa
+1 yılYeni uyandım
11 Yorumla- +1 yıl
O vakit sana kocaman günaydın genç adam 🌺🌿🧁🍨🍭🍦🍥🐟🌲💦🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İzmirdeyim tatil işte
20 Yorumla
+1 yılİç açıları toplamı içimizi açmadı 🫨
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. karakolda sorgulanıyorum şu an :D :D :D
026 Yorumla- +1 yıl
@fesfs Ama olmadı hocam, burada ifşalanıyorum, duruma el atarmısın @r_engarenkyollar :D :D :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Bana güvenip kavga etmeyin ayırmam 🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@fesfs @r_engarenkyollar ama bana sataşıyor bak :D
- +1 yıl
Döğüşmen guzummm 😂
- +1 yıl
Antalya, Larada tatildeyim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kanepede uzanmış dinleniyorum
00 Yorumla
+1 yılKızımla Madagaskar Penguenleri'ni izliyoruz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılOturdum KS takiliuom😄
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Yazlıkta tatildeyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEskişehir yaşamak ile meşgulüm
00 Yorumla
+1 yılTatil matil yok evdeyim😒
00 Yorumla
+1 yılHer zaman ki gibi müşteri ziyareti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saglamasi nedir bunun
00 YorumlaÇay içiyorum
00 Yorumla
+1 yılÜzülmeni istemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yatiyom
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evdeyim oturuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsağa sola koşturmaca
00 Yorumla
+1 yılEvdeyim
00 YorumlaYatakta
00 Yorumla
+1 yılTokat
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği