Aile istiyor diye bir daha sahip olunamayacak ilişki bitirilir mi?

Çok mutlu olduğum çok sevildiğim değer gördüğüm bir ilişkinin içindeyim 2. yılımız yeni bitiyor. İlişkinin ilk zamanlarından beri ailem onaylamıyor ama ben hep içimden gelen o olduğu için devam ettim. Ben doktorum o biyolog ailem sadece meslek için ilişkimi onaylamıyor bana hiç yaşatmadıkları şeyler yaşatıyorlar kavgalardan stresten sağlığım bozuldu aramızdaki fark statüymüş tek dayanakları bu sevgilimin maaşı yüksek ve durumu da gayet iyi benden az kazanabilir ama bu bizim için sorun olmaz ayrıca maddi bir problem çekiceğimizi sanmıyorum ailem için sorun tek istedikleri doktor bir eş sürekli kavgalar bağrışlar tehditler ile ayrılmam isteniyor erkek arkadaşım da artık ne yapacağını bilmiyor tanışma lafı bile geçme ihtimali yok ciddi bir ilişkim var ben bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorum ama annemin üzerimdeki baskısına dayanamıyorum anneler hep haklı mıdır çok pişman olurum onu dinlersem her şekilde kapanmayacak yaralar olacak yine de istediğim ayrılmak değil evliliğe giden bir ilişkim var erkek arkadaşım da bunu istiyor 23üm bitti siz ne yaptınız böyle bir durumda ne yapardınız

Güncellemeler
+1 yıl
Ailem yıllardır ne istersem yaptı haklarını ödeyemem ama kendileri de biliyor benden daha iyi bir çocuk olamazdı onlar için. çok şeyler yaşadık hep destek oldum çözüm oldum annem hayatını bana adadı diye şimdi resmen hayatımı istiyor bu ilişki benim için bu kadar önemli tek bir şey istedim onlardan yapmıyorlardaha önce doktor bir ilişkim de oldu ben de sevemedim ama ozaman da annem memleketle ilgili problemlerden bitir dedi bitti şu an ki sevgilimle ikimiz de aynı şehirdeniz ailesi çok tatlılar
Aile istiyor diye bir daha sahip olunamayacak ilişki bitirilir mi?