Böyle bir ihtimal olabilir mi?
Hala oğlum farklı ülkelerde yaşıyoruz benden de küçük ben 23 yaşındayım oda 17 yaşında
Bilmiyorum onu görünce heyecanlanıyorum onun durumu normaldir belkide ama bu benim düşüncelerim doğru mu yanlışmı ayırt edemedim ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sadece heyecansa isteklenme anlamında olabilir. Yasak olan hep tatlı gelir
Görmeyince de göresim geliyor bilmiyorum geçen senelerde yoktu bu düşünce bu yıl ilk kez görüştüğümüzde başladı sonra da devam etti yeni olduğu için içimde tutuyorum acaba ben mi yanılıyorum diye tutuyorum kendimi de burdan akıl almak için yazdım
Onu düşünerek hiç ozel seyler yapıyormusun.
Hayır
Neden yapayım. Bir ilişkinin başlaması illa cinsellik türevi ile mi olmalı?
Genelde öyle oluyor konustugum kişilerde
16 ile 20 yaş arası kendimden 7 yaş büyük kuzenimle ilişkim oldu
Peki duyguların sahici miydi?
Ya ben kendi kafamdan kuruyorum gibi de geliyor öyle değilde çok arafta kaldım napmalıyım?
Onunla daha sık konulup sohbet etme isteğim oluyor
Yani bizimkini o başlatmıştı ve sevgiliden ziyade başka olayla başlayıp sevgililige gitmişti
A yok sanmam bizimki öyle olsun
Bilmiyorum ya
Nasıl başlattı peki
Çünkü ben numarasını nasıl isteyeceğimi bilmiyorum
burada söylersem muhtemelen engel yerim
Sen gizli ben gizli 😂😂
Neyse boş ver diyim ne diyim ya
Actim
Yani imkansız olduğunu sende biliyorsun ama ona yükseliyor gibisin
Dimi..
Mesele onunla iletişime geçip davranışlarını gözlemlemek.
Çay içmeyen biriymiş halam o içmez diye önüne geçti bi kaç kez de ben dağıtırken elimden aldı ama başkası dağıtırken almadı gibi şeylere dikkat ettim o yüzden daha çok kararsız kaldım
Erkeklerim genelin de bu kuzenlere libido yüksekliği olur
Başkası dediğim dağıtan da kadın dı yengemdi
Aman ne bilim olsun bir ömür geçiririm dediğim güzellikte bi yüzü var simasına tutuldum desem yeridir ne yalan söylim
Öyle hissedebilirsin ama sonuçta kuzenin herkes laf yapıcak
Hem sübyancı hem ensest sapık
Çüş deve ya 🤦♀️ kullandığın kelimelerin hiç biri bu duruma uygun değil
Nasi degil aw sana çüş asıl adam olanı söylemiş ulan hem kuzenin hem cocuk daha anasini satayim ne değişik insanlar var ya
@ozkuyucu_efe birincisi yeğenim değil kuzenim.
İkincisi kendinden bir kaç yaş küçük kızlarla evlenen insanlar sübyancı olmuyor!
Senin bahsettiğin kelimeler kimlere yakışır biliyor musun?
Kardeşinin çocuğuna kendi çocuğuna sulanan pis zihniyetli insanlardır.
Kuzeniyle evlenen kendinden küçük yaşta olan insanla evlenen insanlar olabilir ve bu normal bir durumdur. Ben bu düşüncelere bu yıl izinde onu ilk gördüğümde başladım yanlış mı değilmi emin olamadığım için buraya soruyorum.
Yav olum git evlen 17 yasinda kuzeninle görürüm sonra seni sma li cocuguna yardim dilenirken ne avel insanlar var Allahim yarabbim ya
@ozkuyucu_efe bak şimdi öncelikle bu konuda haklısın ama şöyle bi nokta da var ki halamın oğlu diyorum amcamın oğlu demiyorum dikkatini çekerim.
Tamam doğrudur da sence cidden normal mi bu durum peki bak sen 30 cocukta 24 falan olsa bi nebze anlarim en azindan o da yetiskin olmus olurda resmiyen cocuk daha 17 yasindaki halimi hatirliyorum ben Şu an daha bu yastayken bile ne kadar küçük geliyor gözüme sen bendende büyüksün yani gözünde baya baya cocuk olmasi lazimken ona karsi bisey hissetmen gercekten pedofiliye falan giriyo hakaret olarak algilama bence cidden bi psikoloğa falan görün
@ozkuyucu_efe tamam da şu an ben çok mu yaşlıyım?
Allah için 17 yaşındaki düşüncelerim le şimdiki düşüncelerim arasında çok büyük bir fark yok o nasıl çocuksa bende öyleyim ve fıtrat gereği ondan beden küçüğüm sende iyi beni nerelere götürdün ya
Eyvallah o zaman ne diyim cocuk öğrenirse ne tepki vericek cok merak ettim Şu an
@ozkuyucu_efe nabız yoklarım önce pat diye söylenilirmi olan ilişkiyi bozmaya ne gerek var
Hen zaten nasipse olur düşüncesindeyim
Bizde kuzenler kardeş gibidir. Gel trakyaya böyle bir şeyi denemeye çalış başina neler gelir. Allah akıl fikir versin. Yokluktan insanlar karsine yürüyor. Awk ensesti.17 yasindaki çocuğu da yetişkin olarak görüyor. O kadar mi erkeksiz kaldin? Aynısını erkek yapsa ona da aynısını derim. 19 altı ile birlikte olucak 22 yas üssünün awk
Selamlar nası tam yani anlat bana
Olabilir