İki tarafta çok samimiyetsiz duygusuz geldi bana. İkinizde gel lan sevgili olak demişsiniz ve anlaşmaya varmaya çalışıyormuşsunuz gibi hehe duygu his göremedim. Arkadaşta yoklukta gibi biraz.
Belki ciddi olabilir ama uzak mesafe sosyal medya ilişkileri çok saçma çünkü karşıdaki insanı tam anlamıyla tanımıyorsun bazen insanlar o kadar kolay rol yaparlarki inanamazsın
Hiç belli olmaz henüz yeni gibi görünüyor erkekler öyle varlıklar ki başta dersin yarın istesem hemen nikahı basar bu dersin ama sonraki gün bambaşka biri olurlar o tanıdığın kişi gider yerine bir yabancı gelir o yüzden ciddi olduğunu veya olmadığını şu anda kestirmek çok zor.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum yaşadım birazda güvensizlik sorunu olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum. Kafam karışık ya
Biraz sanki seni farklı istiyor gibi geldi ama istiyorsan yüz yüze görüş ne yapmaya çalıştığını anlarsın hal ve hareketlerinden ama şu an bana sadece cinsellik istiyor gibi geldi
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç şaşırmadım zaten. Erkek olarak az çok ne istediğini doğru anlamışsındır o yüzden sana hak vericem
Engelledim ve bu olay da burada bitmiştir 😂😂😂 bana değer verip önemsemeyene bende değer vermem. Zaten saat 12 olmuş yürüyüşe çıkıyorum diye gitti iki saat oldu yoktu. Yalan söylediği apaçık belli ciddi düşünen iki saattir bekletmez müsait değilse bile müsait değilim der 🤷♀️ aman neyse oldu bitti zaten düşünmeye gerek yok