Seni görünce midem bulanıyor diyen sevgili?

Merhaba arkadaşlar öncelikle sorum kız arkadaşlara,3.5 yıllık bi ilişkim var (dı) kız arkadaşımla 1 yıldır aralıklarla tartışmaların, kavgaların şiddetlendiği bi dönemden geçiyorduk, kız arkadaşıma daha önceden hem üzdüğüm hem de sonradan üzüldüğüm kalbini kıracak şeyler yaptım-ama kesinlikle üçüncü kişi yok-en sonki tartışmada bana güvenmediğini hissettirdiği için ilk başta sakince anlatmama rağmen daha sonrasında konuşma ilerlediğinde ben de gidip sorabilir görebilirsin ama gördüğünde benden gelip özür dilersen özrünü kabul etmem diyince:”Sen kimsin de benim özrümü kabul etmiyorsun” diyip engelledi ve ertesi gün öyle demesine rağmen çalıştığı yere aç kalmasın diye yemek götürmeme rağmen yemeği bırakıp gittikten sonra “niye geldin, seni görünce midem bulandı” diyerek engelledi
Ben başta Regl olmasına verdim ama daha sonrasında çok üzüldüm ve iki gündür yazmıyorum, çok seviyorum ama böyle kendimi ezdirmiş gibi hissettiğim için yazmadım ama bi yandan geçmişte yaptığım yanlışlardan dolayı onu üzdüğüm anlar aklıma gelince de üzülüyorum napacağımı şaşırdım sizce napmalıyım?
Seni görünce midem bulanıyor diyen sevgili?