Merhaba arkadaşlar öncelikle sorum kız arkadaşlara,3.5 yıllık bi ilişkim var (dı) kız arkadaşımla 1 yıldır aralıklarla tartışmaların, kavgaların şiddetlendiği bi dönemden geçiyorduk, kız arkadaşıma daha önceden hem üzdüğüm hem de sonradan üzüldüğüm kalbini kıracak şeyler yaptım-ama kesinlikle üçüncü kişi yok-en sonki tartışmada bana güvenmediğini hissettirdiği için ilk başta sakince anlatmama rağmen daha sonrasında konuşma ilerlediğinde ben de gidip sorabilir görebilirsin ama gördüğünde benden gelip özür dilersen özrünü kabul etmem diyince:”Sen kimsin de benim özrümü kabul etmiyorsun” diyip engelledi ve ertesi gün öyle demesine rağmen çalıştığı yere aç kalmasın diye yemek götürmeme rağmen yemeği bırakıp gittikten sonra “niye geldin, seni görünce midem bulandı” diyerek engelledi
Ben başta Regl olmasına verdim ama daha sonrasında çok üzüldüm ve iki gündür yazmıyorum, çok seviyorum ama böyle kendimi ezdirmiş gibi hissettiğim için yazmadım ama bi yandan geçmişte yaptığım yanlışlardan dolayı onu üzdüğüm anlar aklıma gelince de üzülüyorum napacağımı şaşırdım sizce napmalıyım?
Ben başta Regl olmasına verdim ama daha sonrasında çok üzüldüm ve iki gündür yazmıyorum, çok seviyorum ama böyle kendimi ezdirmiş gibi hissettiğim için yazmadım ama bi yandan geçmişte yaptığım yanlışlardan dolayı onu üzdüğüm anlar aklıma gelince de üzülüyorum napacağımı şaşırdım sizce napmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendini ezdirme kimseye kim olursa olsun. Haketmediğin bir muamele gördüğün zaman oradan o insandan uzaklaş bence. Senin için en sağlıklı olan bu. İnsanların içinde sana bu sende davranmasına izin verme. Sana saygısı olsun az. Yani insan kızmış sinirlenmişte olabilir ama bu şekilde seni rencide edecek ve üzecek şeyler söylemesi hoş değil..
Beni gördüğü için midesinin bulandığını söyleyecek sevgilinin midesini alırım sen ne pişmanlığından bahsediyosun ezik olma bu kadar
olmaz öyle sevgili