Acill!!! Yeni sevgili olmuşken mesajlara 7 8 saat sonra cevap veren erkek?

Arkadaşlar biz tanışalı daha 2 ay oluyor ama arkadaş vesilesiyle niyetler belli bir şekilde tanıştığımız için hızlı ilerleyen bir ilişkimiz var. Buluştuğumuz da bana karşı ilgili ve benden hoşlandığından da eminim fakat gün içerisinde mesajlarıma hep 7 8 saat sonra cevap veriyor. Bu konudaki rahatsızlığımı belirttim ve dikkat edeceğini söyledi fakat iş için Antalya'ya gitti ve bakıyorum ki mesajıma cevap vermeyeli yine 7 saat olmuş. Mesajlaşmalarımız da ona bunun benim gözümde bir değer olduğunu o gün içerisinde yoğun olacaksa bile bir mesaj atıp bugün yoğun olacağım yazamayabilirim demesi gerektiğini saat başı mesaj atması gibi bir beklentim olmadığını söyledim o ise verdiği değerin bu şekilde ölçülememesi gerektiğini bilerek yaptığı bir şey olmadığını söyledi. Elimde olmadan bu durum beni rahatsız ediyor geceleri boş olduğunda saatlerce konuşuyoruz ama benim görmek istediğim boş vakitlerinde değil normal zamanlarında da beni hayatına dahil ettiğini bilmek. Düşüncem ve hissiyatlarım çocukça mı bilmiyorum bu konuda fikir alışverişine ihtiyacım var bana yazdığında bu konu ile ilgili net ve keskin şeyler söylemek istiyorum ama kararsızım demelimiyim ve neler söylemeliyim? En doğrusu madem yazmak aklına gelmiyor hiç yazma o zaman diyip yol vermek mi? Ne yapmalıyım?

Acill!!! Yeni sevgili olmuşken mesajlara 7 8 saat sonra cevap veren erkek?