Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @SymrnaCityStyle @ErtugrulKARTAL1903 @Bgyontar

Bence ilişkilerde görünüşün önemli olduğu kadar, yaş farkının da önemli olduğunu kimse unutmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ilişkilerde aşırı derecede bir yaş farkı olursa kişilerde belli bir zaman sonra kıskançlık ve yaşı olan kişilerde özgüven eksikliğine neden oluyor.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#AskveYas
04 Temmuz, 2023 Salı 22.42
Yaş sayıdan ibarettir. benden çok büyük ya da küçük sevgilim olmadı onda yorum yapamam ama yaşıt bayan arkadaşlarım beni sarmıyor, yaşlı kadın modunda hepsi, fenalık geliyor bir araya gelince
En son yazdığın konusunda haklısın ama diğer konuda şöyle bir şey söylemek isterim ki özellikle kadının yaşının büyük olması belli bir zaman sonra kadınlarda kıskançlığı ve acaba kocam beni beğenmiyor mu düşüncesine çok gidiyor O yüzden bence yaş farkının çok olması iyi bir şey değil
Ufff 😃😃 çok iyi
Benim için aslında kadının büyük olması daha güzeldir ayni ben evlenirsem bir gün ya da sevgilim olursa benden büyük olmasını isterdim özellikle de 4-5 yaş büyük. ama benim için sınır 30 en fazla. ama diğer insanların fikri farklı olur. zaten bence Önemli olan, ilişkideki her iki tarafın da rızasının ve mutluluğunun olmasıdır. Eğer her iki taraf da yaş farkını önemsemiyorsa ve ilişkilerini sağlıklı bir şekilde sürdürebiliyorlarsa, yaş farkı genellikle ikincil bir faktör olur benim için. çok çok büyük farkları da kabul etmem.
Ben aramda 5 yaş olan insanla anlaşamadım, arkadaşım evli aralarında 10 sene var. Demek ki uyum meselesi.
Aynen öyle. Beni de 33 sarmıyor ya evli muhabbeti ya spor ya araba ya karı kız.. İşsizlik zor bu insanlara.
Adnan ve Bihter'in ilişkisi kötüydü bu yüzden herkes yakın yaşlarda olmalı.
Teşekkürler
Rica ediyorum kardeşim
Cevap
9Cevap
Yaş farkı bana göre çok çok önemli bir şey değil. Burada önemli olan kişilerin tamamen kafasının uyuşabilmesi.
Yaş farkı bence çok mühim değil ancak şöyle bir sorun var insanların farklı yaşlarda farklı istek ve beklentileri oluyor buradaki tek fark bundan kaynaklı olabilir.
Erkeğin olması ve kadının kendini bilmesi sağlıklı bir ilişkide çok önem taşıyor... birbirini anlıyorlarsa o ilişki her daim yürür👍🏻
5 ten fazla yaş farkı riskli...
He bir de kadının çok büyük olduğu iliskilerinde sorunlu olacağını düşünüyorum. Erkek olan taraf büyük olmalı.
Aklı başında ve mantıklı yorum teşekkürler
erkeklerin geç olgunlaştığına inanan birisiyim o yüzden kadını taşıması ve bilgili olma açısından erkeğin yaş farkının olma taraftarıyım fazla yaş farkının sıkıntıları vardır tabiki
Kesinlikle belli bir zaman sonra insanlarda özgüven eksikliğine ve kıskançlığı da neden olabiliyor
Erkeğin yaş olarak kadından büyük olması taraftarıyım.
Yani çok fark olmasa iyidir bence 😄
Kesinlikle dedesi gibi görünmek istemem 🤣
Aramızda 11 yaş fark var çok da iyi anlaşıyoruz.
Aşırı yaş farkına sıcak bakmıyorum.
Yaşa fazla takılınmamalı
10 üstü olmamalı
10 yaş normal.
Çok önemlidir.
Bence de kesinlikle
Bence kadın ve erkek arasında en az 20 yaş olmalı
Gerisi zigot gibi oluyor
Uğraşamam çoluk çocukla
Peki o kadar yaş farkı olması gerekiyorsa kimin büyük olması gerekiyor
Bi önemi yok ama max 15 olabilir
Cok değil