Sonuna kadar mücadele ederim.. Etrafımdaki hiç bir insanı üzmek istemem.. Ama böyle olunca da kendimi üzmüş ve yıpratmış oluyorum.. Aslında kimse benden daha kıymetli değil..
Ben her zaman mücadele ederim. çünkü kalp kırmayı sevmiyorum hiç bir şekilde. ya da insanları üzmeyi sevmiyorum ama eğer bir kişi bana kötülük yapıyorsa da o zaman görmezden gelemem yani gerekirse kırarım çünkü herkese hak ettiği gibi davranıyorum ben hayatımda her zaman için. bugüne kadar da adaletli olduğumu düşünüyorum her zaman bir de mesela kötü insanları da kırmaktan hiç çekinmem tabi ki de bu çok büyük kötülük yapanlar ya da bana zarar vermeyi deneyenler için geçerli daha çok. ama bunun dışında vicdanım izin vermez kötülüğe
Vefalaı yaklaşıp fedakarlık sabır gösterilebilir burdaki asıl nokta karsı tarafın bu durumdan ötürü sizi hafife alıp almayacagıdır , cünkü insanlar empati yoksunu
Ben de tam tersi bi insanım beni üzmüşlerse, onlar üzülünceyr kadar varımla yoğumla canla başla çabalarım :) evet yanlış ve kötü bir şey ama bende böyle rahatlıyoruö 🥲üzülürsem üzerim...
Beni üzmeyeceği noktaya kadar. Bir şey beni üzüyorsa onu da üzerim. Ne yani mutluluğumuz paylaşılsın, üzüntümüz paylaşılmasın sadece o mu mutlu olsun? Yuuuuooookkkk yeeeaaaaa 😂😂😂