Afedersin ama yuh yani ilkokula falan mı gidiyor ben olsam disardayim dendiğinde eve gidince konuşuruz derim çok darliyo bu tarz ilişkiyi en son ortaokula giden erkek kardeşimin ilişkisinde görmüştüm
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen sana katılıyorum çok darlıyor dışardayım diyorum ses kaydı at diyor yayın aç diyor yol verdim zaten bırakmadı peşimi engelledim direk her yerden
Erkeği kızı yok bu durumun bende sıkılmaya gelmem sevgilimi de sıkmam tersine sosyallessin isterim birazda anlayışlı olmak lazım her zaman birbirinizle ilgileneceksiniz diye bı şey yok herkesin hayatı akıyor gidiyor. Konuşmayı kesmen iyi olmuş anlayışsız insnalar kadar yoran şey yoktur anlatsan anlamazlar ısrarcı olurlar biktirilar sonra canım bebeğim kelebeğim derler
Kızım sana konu açacak? Senin beynin yokmu yani bı kız ne diyebilir başka? Malmisin nesin ya sohbetin akışını saglaman gerekiyo ilişki iki kişi yürütulur sen ondan bekliyosn hep bide sıkıldım diyosun 😂
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya alakası yok ben konusuyorum o bi sordugunu tekrar tekrar soruyor
Ne okudum ben böyle çok sıkıcısınız ya o beter sen ondan daha betersin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ben bizden olmaz dedim kız illada olur diyor konuşalım diyip duruyor arkadaş olalım diyorum sevgili olalım diyor ama her olup biteni yakın arkadasına anlatıyor o arkadasıda bana yazıyor bi tekrarladıgını 2 3kere tekrarlıyor konuscak konu yok bulamıyorum bu kızla bi kız arkadasım var onunla baya muhabbet sarıyor konustukça konusuyoruz sorun bende degil kızda…
Yok ben bizden olmaz dedim kız illada olur diyor konuşalım diyip duruyor arkadaş olalım diyorum sevgili olalım diyor ama her olup biteni yakın arkadasına anlatıyor o arkadasıda bana yazıyor bi tekrarladıgını 2 3kere tekrarlıyor konuscak konu yok bulamıyorum bu kızla bi kız arkadasım var onunla baya muhabbet sarıyor konustukça konusuyoruz sorun bende degil kızda tamamen o konusmayınca bende konusamıyorum artık