Tayt giriyor allık sürüyor büyük küpeler takıyor. Ay ayol şeklinde konuşuyor bazen.
Konuştum kendisiyle, kız arkadaşınin feminen erkeklerden hoşlandığını söyledi, o mutluysa ben de mutluyum dedi. Kız arkadaşıyla da tanıştırdı beni, evet kız böyle olmasını istiyor kardeşimin 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hmm bu biraz sevgilisinin etkisiyle olmuş bir şey kendi tercih ve merakı olsaydı durum başkaydı sevgilisiyle arasındaki iletişim durumuna siz büyüğü olarak foğru yönlendirme yapabilirsiniz
Ben öyle kız arkadaşın aklını seviyim. Ne kadar ap*tal insanlar varya.😤😤
Öyle ama sonuçta erkek de benim kardeşim yani
Kardeşinin sadece kız arkadaşı istediği için öyle olduğundan emin misin? Sonuçta sıradan bir erkeği kolay kolay hiç bir kız o şekilde değiştiremez. Bence önce bunu öğrenip anlaman lazım canım.
Eğer sadece kız içinse kızı ondan soğutabilirsin. Gözümü boyarsın bir şekilde. Ha öbür türlü ise o işte biraz seni zorlayacaktır ama imkansız değil, yine ilk yapman gereken onu bu haliyle kabullenenlerden soyutlamak olucaktır.
Ya onda da varmış bizden gizlemiş hep ama kız arkadaşının kardeşimle çıkma sebebi zaten feminen olmasından dolayı
İyice araştırdım zaten galerisinde farklı fotoğraflar gördüm maalesef
Bak olay şu da olabilir: kardeşin zaten böyledir sadece buna kılıf uydurmak için kız arkadaşı edinmiştir. Kız da lgbt tarzı şeylere saygı duyan biriyse kasti olarak destek veriyor olabilir. Olayın iç yüzünü anlamak her zaman işini daha kolaylaştıracaktır. O şekilde iki sevgiliyi değil, dostu ayırmak için bir şeyler yaparsın. Ondan ayrıldığı gibi yeni dost çevresini düzenlemesinde ona yardımcı olursun, bunlar senin dostlarında olabilir. Çok sevdiğin güvenilir yakın "erkek" arkadaşlarınla dostluk etmesini sağlarsın.
Olayı gerçek yüzünü telefondaki galerideki fotolarda gördüm zaten
Kız benim erkek kardeşimi kucağına almış gerdanimdan öpüyor, bir de foto cektirmisler anı olsun diye heralde
Kesinlikle ilk yapman o kızı onun hayatından çıkarmak, burada farklı duygu içerisinde olan sadece senin erkek kardeşin değil, kızda tuhaf bu yüzden birbirlerini dengeler gibi destekliyorlar. Onu ondan uzaklaştır önce
Çok haklısın
Ne gibi şeyleri var mesela bende birtakım şeyler yapıyorum ama hisleri nedir
Bu isin sonu ne biliyor musun kız takma takıp erkek kardeşini S.. ecek 🫣
Yavaş yavaş ona hazırlıyor
Off ya
Öyle araya seni katmasın meze olarak dikkat et
Allah korusun ya karismadim
maalesef kardeşim böyle
Karsilasmadim olcakti
Anladım zaten maalesef ben karşılaştım
Başka kız bul ona sen
erkek olssun bu nedir mk lgbt