1,5-2 yıllık sevgilim beni aldatmış ve bunu yaklaşık 1 yıl sonra öğrendim?

Hayatımda ilk defa uzun ilişkim oldu öncekiler hep takılma ya da kısa süreliydi. İşi vardı onun ben de arabanın anahtarı ile bekliyordum bütün eşyalar arabadaydı birden yağmur bastırdı. Ben de arabaya gittim şifrelerimizi biliyoruz önceden bir güvensizlik olmuştu aramızda kızın adını wp arama yerine yazdım onunla ilgili mesajlar çıksın diye abisine anlatmış bütün yaptıklarını. O kızlar hakkında iğrenç mesajlaşmalar yok kanattır devamm vs. Baya bir şey öğrendim ilişkimiz çok iyiydi yani güven de vardı ayrı tatile de çıkıyorduk hiçbir sorunumuz yoktu benden ayrı gittiği üç beş yerde böyle şeyler yapmaya kalkışmış kızlar istekli olsa olacakmış yani. En son bir konserde o konserde de bana son anda haber vermişti gideceğini arkadaşımla olacağım demişti arkadaşlarını da tanıyorum güveniyorum kızlara falan zaten biriyle ilkokuldan beri arkadaşlar. O ilkokuldan beri arkadaş olduğu kızın kuzeniyle öpüşmüş öyle aldatmış beni 3-4 ay boyunca çabalamış durmuş beni aldatabilmek için en sonunda becermiş.(Dümdüz duruyorlarmış sevgilim yapışmış kıza kısa sürmüş 2-3dk neden yaptın diyorum nedeni yoktu diyor hiçbir şey söyleyemiyor bana) Zaten bu olaydan sonra benim hiçbir şeyden haberim yok kimse de bir şey söylemedi bana gelip o hayatımda yokken bir çocukla takıldığım için benden ayrıldı bir buçuk ay ayrı kaldı benden ben kendimi suçladım hep o yine kendi vicdanını rahatlatmak için beni suçlamış bana çok ağır sözler söylemiş. Bir yıl sonra öğrendim beni aldattığını aldattıktan sonraki zamanlarımız da çok iyiydi ev iş ders arasındaydı hep max çocuklarla okeye çıkıyordu çok pişman olduğunu söyledi o yüzden değiştiğini benimle evlenmek istediğini ve ilişkimizde onu bir kere bile ağlarken görmemiştim karşımda 4 kere ağladı o gün arkadaşları özür diledi benden ,(söylemedikleri için ) arada kalmak istememişler onlara da hak veriyorum şimdi ben de ne yapacağımı bilemezdim. Ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorum kafam o kadar karışık ki. Gerçekten geçmişi tertemiz bir erkekle ilişki yapmaya kalktığınızda eninde sonunda aldatılıyormuşsunuz o kadar nazik ve iyi biriydi ki. Biri gelip bana aldatsa ne yaparsın dediğinde o beni aldatmaz diyordum hep. O an öğrensem şu an böyle bir ikilemde bile kalmazdım aramız çok iyiyken böyle bir şeyi öğrendim. Çok seviyorum canımdan çok seviyorum affetmemem gerektiğini biliyorum ama bir şans vermezsem de içimde kalacak çünkü gerçekten değişmişti aldattığını bilmiyordum artık değerimin farkına vardı sanıyordum. Sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız lütfen bana yardımcı olun.

1,5-2 yıllık sevgilim beni aldatmış ve bunu yaklaşık 1 yıl sonra öğrendim?