Tam 7 aydır instadan konuşuypduk bazende telden. Benden de küçük 20 yaşında bense 24. Sohbeti sardı diye ilkte konuştum sonra duygularım oldu ama onun pek değil. Aramızda belirsiz bişeyler vardı sevgili de değildik. Flörttük sanırım. Zaten sonumuzda yoktu daha çok toy ve ciddi ilişki bekledim aptal gibi ondan:( o gün son konuşmayı yaptım takipten felan çıkarma dedi ama. Tamam dedim. Arkadaş kalalım istersen dedi tm dedim uzatmadan. O zmandan beri konuşmuyoruz hikayelerime anında bakıyor ama:( biraz üzüldüm alışkanlık olmuştu çünkü konuşmamız.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Amaaan başkasıyla konuşursun ne olacak duygusal bir şey yokmuş sonuçta
Sürekli birisiyle konuşmaya alışınca o gidince boşluk oluşuyor tabi
Evett
Zamanla atlatırsın merak etme o boşluk bende de olmuştu 3 yıllık arkadaşım gitmişti karşı cinsten ama umursamadım gidenin arkasından ağlayacak değiliz ya
Atlatırım sorun değil ama takıldığım konu beni hala takip ediyo olması yani amaç ne sence? Benimle en son helalleşti bende.
Yedekte tutuyor olabilir ilerisi için. Aranız da +18 bir şey geçtiyse veya geçmediyse onu yaşama ihtimalini silmek istemiyordur tekrar.
Geçti evet o muhabbet
İşte canı sıkıldıkça yine gelecek seninle o konuları konuşmak isteyecek. Sonra fotoğraf isteyecek bu gidecek de gidecek. Senden küçük olmasının avantajını kullanıyor yani
Benden küçük olmasının avantajı nedir orayı anlamadım
Ağzı laf yapar seni içine çekmenin bir yolunu bulur yani genelde. Libidosu yüksek olacağı için de senin de karşı koyman zor olur
Gerçekten de öyle ağzı iyi laf yaptığından kaptırdım ya
Nude vb şeyler atmadıysan dert etme biraz daha kendini tut. Yalnızlığın esiri olma
Attım maalesef sadece göğüs ama :(
Adam seni tabi takipten çıkarmaz ya arkadaşlarına da ekletecek seni tanıştıracak nude alın sizde diye. ya da kendisi ilerde azdıkça yine sana gelecek nude isteyecek ya da daha fazlasını yapacak ben olsam engellerdim
Hayır ya öyle bişey yaptığı yok yapsa zaten yapardı. Öyle bi karaktere biri değil inan ki
İnsanlara güvenmemen gerektiğini öğrenmen lazım. Öyle bir şey yapmayacak olsa bile seni ileri de tekrar kullanmak için yine gelecek Göğüslerini ve daha fazlasını isteyecek sexting yapmak isteyecek belki de
Zorla benden nude almadı bir de. Ben isteyerek attım dediğin givi biri cidden değil. Takipten çıkarmamasının sebebi illa cinsellik mi belki cidden de arkadaş kalmak istiyor veya bana alıştığı için
Alışmış olsa terk etmezdi. Cinsellik için seni elinden tutmak istediğinden adım kadar eminim. Birisinden sıkılırsan anca onu kaybetmemek için arkadaş olalım ileri de tekrar bir şeyler yaşarım kafasıyla düşünürler anca
Benden sıkılsa direkt çıkardı zaten takipten bence
Neden çıksın ki ileride tekrar konuşma ihtimali olan birisini
Ama en son helalleştik işte gerçi sonra hikayeme cevap verdi denizli storyme
işte iletişimi kesmiyor seninle bunu diyorum bende her zaman el altındasın
O da benim için el altında ama😅 geri bi yazsın ne diyeceğimi iyi biliyorum birey
Ama son 6 gündür iletişim yok
Sende onunla konuşmaktan seks yapmaktan hoşlanıyorsan farklı tabi :D Benim de senin gibi bir arkadaşım vardı dedim ya 3 yıl konuştuk sonra gitti :D
Konuşmaman daha iyi bence de
Evet bende keyif alıyodum ama sıktı artık ya :( o eski heyecan kalmadı.
Yeni birisiyle konuş daha fazla keyif alırsın. Oda sana yaptığı gibi sende onu el altında tut
Öyle yapıyorum bende el altında oda benim 😅 bir de benim yokluğa bakar mısın kardeşim yaşındaki çocukla neler konuştum neler bekledim
:D :D ya azmışsın normal bunlar bizim de konuştuğumuz oluyor. Oda seni milf gibi düşünüp boşalmış epey anlaşılan
Milf ne demek. 😅 bir de şey hayaller kurdum onunla işte buluşuruz ederiz meğerse onun derdi sadece takılmalıkmış. Bende aptallık ya insanlar yüzyüzeyken bile güvenemiyp ben taa adanadaki tiple hayal kurup bir de benden küçük? Of offf ben bu akılla napıcam ya
:D :D Kendinden olgun insanlara milf diyorlar genelde :D Adana da bir de abov tam yerinden bulmuşsun :D Kurtulduna sevin valla sen nereliydin de buldun onu ddfgdf
Tgramın var mı sana. Çocuğun fotosunu atsam yprumlasan
var Koti42
Attım şimdi
Çok doğal. Artık kendi yoluna bakmanın zamanı
Evet ama biraz üzülüyorum ara ara ya
ister istemez olur ama kendini düşün
Mesaj atmıyor ama hala takipte garip
Hiç görmediği birine nasıl böyle bağlanırsın
Mallık işte ya oluyomuş bende inanmazdım önceden