Eşim kalbim sana ait değil dedi ne yapacağım?

Arkadaşlar, merhaba. Benim adım Olcay, 23 yaşındayım ve yaklaşık 1 senedir evliyim. Yani, nikah üstünde konuyu anlatmak istedim çünkü tek başıma açıklık getiremiyorum.

İlişkimiz 2019'da başladı sevgili olduğumuz dönemler ve ilk sevgilimdi. Çok kavga ettik ama yine de birbirimizi bırakmadık, hep sarıldık. Onun ailevi sıkıntısı vardı, benim de

bi zaman sonra sürekli annem baskı yapıyor, kafamı ağrıtıyor diye. Ben de dayanamadım, nikah yaptım ama sürekli aklımdan geçen şuydu: paramı kazanıp biriktirip öyle evlenmekti. Ama eşim baskı aldığı için az da olsa rahatlasın diye nikahlandım.

Sonra ilklerde sıkıntı yoktu, benim işim ayrı şehirdeydi, o da annesinde kalıyordu. Dediğim gibi, babası yok, sıkıntıları vardı. Ara ara yanına giderim, özlediğim için, mutlu etmek için orada sözleşirdik. Bidaha üzmek yok birbirimizi diye. Çünkü uzaktayken ara arar kavga ederdik, ama geri döndüğümde yine bir şekilde kavgalar başlardı. Ama hiçbir zaman sevgimi kaybetmedim, hala seviyorum onu. Yine kavgalıyken ona hediye alıp yanına gittim, az da olsa onu mutlu edebilmek için elimden gelen her şeyi yaptım, yaparım da yine mutluydum onun yanında.

Tekrar işime döndüğümde herhangi bir konu olmadan, sebep olmadan kavga çıkardı. Ama bu sefer çok ağrıma giden sözler söyledi: 'Kalbim sana ait değil.' dedi bana. Çok üzüldüm, sanki o an karnıma bir ağrı girdi, beynimde bir donma oldu. Ölseydim keşke, bir şey diyemedim. Sadece kime ait olduğunu sordum ve kapattım. O andan beri konuşmuyoruz. Ara ara arıyorum ama açmıyor.

Arkadaşlar, lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım? Biliyorum, kadının yanı kocasının yanıdır ama gelmiyor. Annesini bırakmak istemiyor, benim de babam sıkıntıları olduğu için buradaki işlerle ben ilgileniyorum. Lütfen yardımcı olun. Allah'a emanet.

Güncellemeler
+1 yıl
Evet dostlarım, boşanıyoruz. Ben elimden geleni yaptım, yani öyle düşünüyorum. Tekrar yanına gittim ve son kez konuşmak için görüşmek dahi istemedi, davayı açmış zaten. Ama yapacak hiçbir şeyim yok. Ha, hala seviyorum ama onu da bu yolda zorlamak istemiyorum. Kendi hayatı ve kendi karar verir, ben de saygı duymak zorundayım. İllaki içim biraz yanacak ama dayanırım. Benim durum bundan ibaret, arkadaşlar. Şimdi tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim?
Eşim kalbim sana ait değil dedi ne yapacağım?