Ama saçlarında hafif beyazlar var
32 Yaş erkek için tam zamanı hadi aslanım
32 Yaş çok yaşlı artık piyasadan uzak durmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ama saçlarında hafif beyazlar var
Ben daha da ilerideyim baya beyazlarım da var, neden bitmiş olsun onu anlamadım. Yani fiziksel değişikler iç olmayacak mı sanıyorsunuz. Hala 18 yaşında gibi geziyorum, eğleniyorum, içiyorum hayatın verdiği her saniyenin tadını çıkarıyorum. Buna aşk da dahil her ne kadar şu sıralar kimse olmasa da sıkıntı yok ya o beni bulur ya da ben onu.
Öyle bir konuşuyorsun ki sanki sen hiç büyümeyeceksin 32 yaşı yaşlı diyecek kadar insanlar gri kafalı olmuş her şey bu yaşlarda asıl başlar senin gibi insanlarda erkeklerle konuşa konuşa hayatını mahveder erken yaslanir aradaki fark bu
Cevap
17Cevap
Bir adam en zirvedeki zamanlarını yaşıyordur
Aslında tam tersi yeni basliyor demektir hatta bu yaştaki bir erkek her anlamda kişiliği oturmuş , ne istediğini bilen mantıklı hareket eden hayat tecrübesi edinmiş bir yaş seviyesine gelmiş demektir hem seni çok iyi anlar hem seni yormaz yani kısaca tam sevilecek yaştadır
35 yaş "yolun yarısı derler" Ama hayatımın en zinde en yaşanılası en hareketli ve formda donemindeyim. Bu dönem 45 50 ye kadar sürer. Deli fişek tabiri bizim için soylenmese de darbeli matkabiz şu yaşlarda.
32 yaş ne ya... 50'lik 60'lık 70'lik dedeler çıtırların peşinden koşuyorlar... tabii yakalayamıyorlar o ayrı mesele...
Dede yaa yavaş koştuğu için yakalayamaz 🤣🤣🤣🤣🤣
@Kotucocuk0707 o yüzden çoğu elektrikli motor alıyor :)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Oda yavaş kalir
Niye bitsin ki, akranım kişilerde saçı beyazlayan olabiliyor boyatıp farklı görünmemeleri mi anormal anlamıyorum.
erkek 35den sonra olgunlasır zamanı var erkek değin biraz büyük olmalı. :)
e biz ölek o zaman olur mu öyle şey en güzel zamanlardır yolculuk daha yeni başlıyor
Niye bitsin ergenlikten yeni erkekliğe geçiyor
İkili ilişkiler her zaman olur yaşı yoktur. Soruda geyik muhabbetten başka bir şey değil.
Kör Atın Kör alıcısı olurmuş herzaman bunu bilir bunu söylerim İllaki sana uygun biride vardır bence
Benim sevdigim adamda o yaslarda. Ama maalesef evli cikti😭
Bu yas 32 yaşlı mi
Genelde bu yaştaki adam artık yirmili yaşlara bakar, milfler şansını kaybetti😂
Aşk hayatı neden bitsin ben 38 yaşındayım o zaman ben ne yapayım
lan ne alaka 32 yaş güzel bir yaş güldürmeyin beni yaşlı demişler birde nasip bu işler olursa olur olmadı adam görücü usülü evlenir
Beyaz varsa bitmiş artık o. Yenisine bak.
Yaşı yok bu işin özelikle erkekler için
Piyasa derken sekss piyasası mi
yaşlı baya
Sende kendine genç skici bul asqo
tam zamanı
Zamani
Tam zamanı
Yaşlanmış artık
Hiç belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?