Aşk İlişkileri Ses mi daha çok etkileyici, koku mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ses Koku Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence ses bu arada. Koku unutulmaz evet ama aynı koku bıkkınlık sağlama olasılığı var sesten bıkılmaz hep ayni etkiler diye düşünüyorum 😇 Ses mi daha çok etkileyici, koku mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şimdi osuruğun şiddetine göre değişir bazen koku bazen ses 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Demiseksüel Bir Birey Olarak Koku Diyorum. Ayrıca Sesin Etkileyici Bİr Yanı Yok, Var mı? 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bana hiçbiri ya 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. koku unutulmaz. zaman makinesi gibidir. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. kötü kokmasın lütfen 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. koku 0 0 Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ses bencd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ses.. 0 7 Yorumla Philophobia1 +1 yıl Seninki guzelmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sese karşı hassas mısın Yorumla Philophobia1 +1 yıl benim içinde önemli tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görünüş mü ses mi Yorumla Philophobia1 +1 yıl Ikisife:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kesinlikle tamamlamalı ama görüntü bir adım ilerde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Şimdi osuruğun şiddetine göre değişir bazen koku bazen ses
Demiseksüel Bir Birey Olarak Koku Diyorum. Ayrıca Sesin Etkileyici Bİr Yanı Yok, Var mı?
Koku gider ses kalır
Bana hiçbiri ya
Kokular yapay, ses orijinal yavrum
koku unutulmaz. zaman makinesi gibidir.
Koku daha etkileyici.
Bence ses.
Koku
İkisi de ama ses daha önemli
sesss
kötü kokmasın lütfen
koku
Ses bencd