Spora başladım, ordan tanışırım diye. Yok kimse bakmıyor. İş yerinde bana uygun kimse yok. Zaten haftanın 6 günü işte geçiyor. Talibim nerden çıkacak kafeye gitsem herkes çift oturuyor. İnternetten hep sapık çıkıyor. Nerden tanışıcam? Uzun boylu fiziği eli yüzü düzgün kızım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Elinizden ne gelirse onu onları yapmalısınız. Adım atmaktan çekinmemelisiniz. Kader kulun çabasına bağlıdır, gayrete aşıktır. Kimse durup dururken kimseye adım atmaz en azından ışık yakmalısınız. Kriterleriniz neler? 😅
Evlilik amaçlı mı yoksa sevgili mi?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle dert yanacağın kadar sen de girgin olsan biraz keşke? Belki de erkekler senin sert ve soğuk tavırlarından çekiniyor ve seni egolu zannedip yanına yaklaşmıyor. Hoşuna giden erkeklere poz atabilirsin ya da bi soru soru sorabilirsin zor değil bir şey kaybetmezsin. Her şeyi ayağınıza beklemek ne kadar kolay.
00 Yorumla
Elbet bir fün bir yerde çıkar. Hiç meraklanma, bak kendin ne güzel diyorsun eli yüzü düzgün kızım diye. Gerçi elin yüzgğn düzgün olsa ne olacak sonunda hepimiz yaşlanacağız.
02 Yorumla- +1 yıl
@ZankK Kırmasaydın şimdi bizi. Erkeklerin dezavantajı şu birini görüp hoşlanıp konuşmak istediğimizde ya sapık damgası yiyoruz ya da çok kaba bir karşılık alıyoruz. Her sohbetin sonu aşk olacak yatakta bitecek diye bir mevzu yok. Belki çok güzel bir dostluk olacak ama buna ihtimal verilmiyor. Türkiye'de kadınların son dönemde yaşam şartlarından dolayı önce dış görünüşe bu yakışıklılık değil kıyafetlerin markaları, sonra arabaya sonra işe bakılıyor. Karşı taraf tabi ki haklı kendini güvende hissetmek isteyecek ancak şu anda tamamen parasını bana harcasın isteklerimi alsın moduna geçti
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam eğer istersen tanışmak isterim dicektim ama maalesef 40 yaşında sevgilin olduğunu görüp şok oldum, benim anlamadığım madem sevgilin var, bu soru neden, cidden kafam karıştı valla. 😃
23 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kafa yapımız uyuşmuyor yaştan ötürü şaka anlayışı bile yok ayrılıcam. Evli değilim sonuçta yeni talip bakabilirim değil mi tanışabilirz 🙄
- +1 yıl
Yuh ya sevgilin varken sevgili mi arıyorsun kızım
Cevap sahibi+1 yılTamam tanışalım öyleyse
+1 yıl2 3 arkadasini alip kafeye gidiceksin guluceksiniz egleniceksiniz toplu tasima kullanicaksiniz orada bulamazsan zaten haline aglayabilirsin maalesef
116 Yorumla
Soran+1 yılÇok gülüp kahkaha atarsam yan masadaki adam sessiz ol seni mi dinlicez der bende öyle şans var 😂
- +1 yıl
Ya arkadas grubunda az sey olsun haykirmadan dikkat cekmek icinn
- +1 yıl
olm toplu taşımada 1 saat bakıştığım kıza açılamadım ben bundada aynısı olabilir mal gibi bakışırlar anca kız da gerçekten 90 60 90 dı ya hala içimde kalan bir ukde keşke instasını isteseydim arkadaşının evine bir kaç gece kalmaya gelmiş muhtemelen burada oturmuyorum dediğine göre bundan ben hesaplarıma göre de aynı durakta indim onu bulmak için ve nereye gittiklerini de buldum 105 sokak keşke sorsaydım :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@Sexandcigarette çok koyuyor insana bu durum yaa yalnız değilsin bu konuda bende yaşadım bu durumu. birbirimize bakıp durduk ama yanına gidemedim arkadaşı sağolsun zırt pırt ona dokunup duruyordu bakma ona diye uyarıyordu onun yüzünden bir halt yapamadım sanki vatan koruyordu kız
- +1 yıl
6 kişidiler knk Bi dk bakar mısınız desem sg çekerler ndnd
- +1 yıl
Ya benim toplu tasimada cafede goz goze geldiğim etkilesim olan herkes sosyal medyami numarami istiyor sorun turk erkeklerinde bence 😁😁
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Karşına çıkan her erkeği potansiyel bir sevgili olarak görmemeye çalış önce arkadaş ara daha sonra aranızda ki ilişki sevgiye sevgiliğe uygunsa zaten evrilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasipte varsa gelir Çinden Yemenden, Nasipte yoksa ne gelir elden...
O kadar doğru bir söz ki. O yüzden kendinizi çok yıpratmayn🙏
10 Yorumla Hanım kız bak buradan görmeden taliplerin çıkıyor😂
13 Yorumla
Soran+1 yıl7 senedir bu sitede dolaşıyorum yeri geldi fotoğrafımı bile koydum ama bulamadım aradığım bu sitede değil 😂
- +1 yıl
Bana bir uğrarmısın
Allah iyi kullarına iyilerini nasip eder. Sende iyi kulu olduğuna inanıyorsan sabırla bekle beklediğin sana gelir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Bu işler şans işidir biraz aşık surat değil herkese mavi boncuk dağıtan yaradalişta olursan kapın bahtın açılır
00 Yorumla
+1 yılBenim boyum da 1.83 kaslıyım seni bir görmem lazım ama 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılBen çok iri yarı adam sevmiyorum biraz zayıf olcak çok kas korkutuyor
- +1 yıl
Niye korkuyorsun canım Kaslı dediğim bodyguard kadar değil normal doğal Kasım var normalin bir tık üstü
- +1 yıl
Skskdk
- +1 yıl
Aynen öyle ortaya laf atıp kaçmış 😁😁
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Ararsan yanlış insanlara denk gelirsin nasibinde varsa o seni bulur.
00 Yorumla
+1 yılişte feraset, işte fazilet, işte adam gibi adamlık 😂
00 YorumlaBence bizi keklemeye çalışan erkeksin ya da kızları düşürmeye çalışan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTalip ararsan kaçar… kaçan kovalanır… ben kaçıyorum Talipler bitmiyor 😁
Ben talip olsam birine o kaçar… bu işler böyle…
akışa bırak
00 Yorumla
+1 yılBuradan tanısabilirsin tanışmak isterim sende istersen 😅
00 Yorumla
+1 yılCiddi olarak bende arıyorum bulamadım. Görüntüm düzgün
00 Yorumla
+1 yılAllah verene veriyor işte bence fazla çaba gösterme, nerden çıkacağı belli olmaz.
00 Yorumlabeynini kullan biraz ailene söyle bulsunlar birini görüş tanış anlaşırsnız evlenirisniz zaten
00 Yorumla
+1 yılvalla o işler kısmet işide, bi yere kadar gerçekten olmuyor, yanlızların kaderi maalesef :<
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bulur bulur kısmetinse seni İstanbul'da da bulur orada da burada da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye ciksin ki karsina bir yerde bi kiza hele de spor salonundq bise desen laf ediyo gururunu kiriyo sevgilim var diyo
08 Yorumla
Soran+1 yılOlsun çıkışta falan sorabilir yani bu insanlar çevre genişletmek arkadaş olmak niye istemiyor ki
Cevap sahibi+1 yılBir kere sana sorduklarinda kotu tepki verirsen senin oldugun yerde cekinirler bazen ben de gonderiler goruyom bazi kizlara yuruyunce mudurune falan sikayet eden mi dersin kufreden mi dersin bu kadar kolaysa sen sorsana
Soran+1 yılGidip pat diye sorma. Önce iki merhabalaşır, karşındakinin nabzını yoklarsın sonra işler gelişir. Kız istemezse baştan surat ekşitir 😂 Benim şu an aynı işte 40 yaşında sevgilim var önce muhabbet kurduk, laf arasında sevgilin var mı dedi. Çıkışta kahve içer miyiz dedi gidip niye sohbet ettiğimi müdüre şikayet edeyim? Pısırık olmayın sor ne kaybedersin
Cevap sahibi+1 yılSana milleti ayağına getirmeye çalışırken söylemesi kolay hava hoş
Cevap sahibi+1 yıl@Kerem0607 Ben de onu anlamıyorum o kadar tanisma dersi veriyo bu kadar biliyo sonra ayni sorundan kendi dert yaniyo kendi soramiyo mu madem
Soran+1 yılİlk aşkımı ben atarsam egolarından geçilmiyor sevgili olunca ilk sen bana geldin diye yüzüme vuruyorlar. Bu yüzden erkeğin ilk adımı atması gerek
- +1 yıl
Aslında şu pis egolarda ne varsa ilkel beyinliler. Bunların yüzünden insanlar duygularını sıraya koymak zorunda kalıyor. Kardeşim beğendin hoşlandın her neyse insan gibi bunu soyleyebilmelisin. Özgüven iyidir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl40 yaşında sevgilin var demiş aşağıda biri. O hatayı yapmamış olsan büyük şans bulmuştu da maalesef 😅
00 YorumlaSanaldan tavsiye etmem ama bunlar uğraş ile olacak şeyler değil. Hayatına bir anda pat diye beklemediğin bir zaman girer sen beklemeye devam et. Sporunu yap kendine bak seni elbet bulacaktır.
00 Yorumla
+1 yılKurban rolünden çıkıp ben benim için en harika ve en özel benüm de öyle inanarak hisset ve öyle inanarak yaşa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medya kullanmak şart diye düşünüyorum artık
20 Yorumla
+1 yılİstanbul ve çevreaindeysen aylık 20 bin gelirim var tanışabiliriz.
01 Yorumla
Soran+1 yılMemur musun maaşlar zaten 20 falan oldu bende okadar kazanıyorum
Bu devirde sence bir erkek kadına gidip tanışabilir miyiz ya da spordan sonra kahve içelim mi diye teklifte bulunabilir mi
00 Yorumla
+1 yılSen talip değil yanında yürüyecek banka arıyorsun kardeş 😂😂😂
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımıyorsunuz 😌 Ben mekanda erkeğe hesap ödetmeyen, öderse de çıkışta cebine yediğim parayı koyan insanım. Benim aradığım sevgi saygı bağlılık huzur
- +1 yıl
Tamamda neden plazalarin olduğu spor salonuna gidiyorsun 😇
Soran+1 yılBelki daha kültürlü okumuş birisi karşıma çıkar diye. Yoldan geçenle sevgili olunca konuşurken iki kelimeden birisi küfür oluyor çünkü yoksa paradan ötürü değil saygınlık kazanan birisi olması önemli
- +1 yıl
Umarim aradığını bulursun ama sana tavsiyem dış görünüşe aldanma insanlar ilk baslarda iyiyi oynayip sonradan degisebiliyor mutluluklar diliyorum
- +1 yıl
Nee 40 yaşında sevgilin mi var🙄😱😱knka sen rotayı oluşturmuşsun benim tavsiyeleri sall iyi eğlenceler🤪
Soran+1 yılHatta 44 yaşında kanka beni kurtarın bu adamdan ziyan olacam yoksa o yüzden arayış içindeyim 😂😂
- +1 yıl
Kanka sen 44 lük adamın tecrübesini 27 28 lik gençlerde bulamazsin böyle bir beklentin varsa arayışını sonlandır😄😁
Aradığın da bulamıyorsun zaten arama o seni bulur 😂
00 Yorumla
+1 yılValla aynı durumdan bende muzdaripim. Bende ne yapacağımı bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSahilde geç otur yalnız ufuklara dal zaten biri düşer sana fizigin güzelse
00 YorumlaBeklentin ne genç bir insansın. Endişelenme. Sosyal medyayı aktif kullan.
00 Yorumla
+1 yılBende kızlarla konuşmaktan korkuyorum sapık diye bağırır diye
00 YorumlaBelki daha iyisi daha hayırlısı çıkar karşına sabret bence kader...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılHangi spor salonu kanka dhshss
14 Yorumla
Soran+1 yılMac’a gittim kanka plazaların olduğu elit yere gideyim düzgün biri çıkar diyorum ama yok 😂
- +1 yıl
İstanbul da mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İzmir'de olsan çoktan biri gelmişti yanına shsjss
+1 yılHahah krlin ilaci olsaa
22 YorumlaBoy fizik onemli degil
04 Yorumla
Soran+1 yılNe önemli kanki
Soran+1 yılÖyle olsaydı şıçuana kadar çok talip çıkardı sıkıcı buluyorlar oynak kızlar daha çok seviliyor knkı
+1 yılKısmet işleri zorlamayla olmaz
10 YorumlaAllah'ım ne dertler var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkolayı var sırrı bende :)
00 Yorumla Alnına yaz talip aranıyor diye
00 Yorumla
+1 yılBu Kafayla Daha Bakmazlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. acıdım la dkdkdk
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı. Tanışma olayı sorun
03 Yorumla- +1 yıl
Festivale konsere gidersen tanışıklığın kralını yaşarsın
- +1 yıl
@Sexandcigarette oradada zor
- +1 yıl
Bak 9 temmuzda gitcem mesala biriyle kesin tanışcam nerden biliyosun dersen insanla konuşmak suç değil git 2 dk konuş sohbeti sararsa instasını al devam
+1 yılBenim hatam pat diye sormak oldu sanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sorun ne. Çirkin misin ne
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKara gün dostları birazdan seni bulacaklar
00 Yorumlatipini görmem lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilon mu fazla?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyalleş, dans kursuna git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılOkul, iş falan yok mu
16 Yorumla
Soran+1 yılİşteki herkes 40 yaş üstü amca şu an 42 yaşında biriyle sevgiliyim. Kafa yapımız uyuşmuyor bu ilişki fazla gitmez. 25-30 arası tanışmam gerek çevremde kimse yok
- +1 yıl
42 yaşında adamın kızi yasıtı kızla ne işi varmıs?
Soran+1 yılYaşından genç duruyor fit birisi ayrıca hiç çocuğu olmamış bir engel görmüyorum ama yaş farkından ötürü kafa yapıları farklı oluyor
- +1 yıl
Olmaz olur mu hayatim engel. Yani birlikte oluyor musunuz
- +1 yıl
O senin babaan yaşında biraz daha büyük olsa deden olcak abartı
+1 yılBöyle şeyler kovalamayı bırakınca karşına çıkıyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Bende bilmiyorum
20 Yorumla
+1 yılSen güzelsen o seni bulur zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılEsenyurt sapığı gibi tipler buluyor kanka bahtım kapalı 🥺
+1 yıldis görünüşün için yatırım yap tatlım
10 Yorumla
+1 yılDua et nasip bu işler
10 Yorumla
+1 yılAllah gönlüne göre versin inşallah 🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sevgi dolu ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor dostum
00 Yorumla Siz gidip tanışabilirsiniz.
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri