Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @SymrnaCityStyle @вуηαяcσѕ @Gezelimmaksat @happylol @ilginfulyaa

Bence duygularını açtıktan sonra gülerek herhangi bir cevap vermeden inanmıyor gibi davranıyorsa beni umursamadığını işte o zaman anlıyorum.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#umursamazsevgi
03 Temmuz, 2023 Pazartesi 22.53
Mesajlara geç dönüyorsa
Gün içinde iletişimi azsa
Kıskanmıyor ve ilgisiz bırakıyorsa
Kestirme cevaplar veriyorsa
Yalan söylüyorsa
Anlattıklarımı dinliyormuş gibi yapıyorsa
Geleceğe dair hiçbir planı yoksa
Doğru diyorsun
Eğer beni sevmiyorsa ya da artık beni merak etmiyorsa ben bu şekilde anlardım kesinlikle. aynı şekilde diğer insanlar için konuşacak olursam da mesela Sevdiğiniz kişi, sizinle olan etkileşimlerde ilgisiz veya umursamaz bir tutum sergiliyorsa, sizinle ilgili konulara kayıtsız kalıyorsa veya sizinle zaman geçirmek için çaba göstermiyorsa, bu bir işaret olabilir. Sevdiğiniz kişi, sizi düşünen, size duygusal olarak destek veren veya sizinle aktif bir şekilde iletişim kuran bir yaklaşım sergilemiyorsa, ilgisizlik belirtisi olabilir. Mesajlara geç cevap verme, sık sık iletişimi kesme veya iletişimi tamamen ihmal etme gibi davranışlar bu durumu yansıtabilir. Sevdiğiniz kişi, sizin ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi veya planlarınızı göz ardı ediyor ve kendi ihtiyaçlarına öncelik veriyorsa, sizi umursamadığını düşünebilirsiniz. Örneğin, sizin için önemli bir etkinliğe katılmamak veya sizinle ilgili kararları sizinle danışmadan almak gibi durumlar bu belirtiye işaret edebilir.
Gerçekten çok güzel bir şekilde açıklamışsın
şaka yapıyorum gülüyor, hatta temas kuruyor. yakın davranıyor. ama 1 hafta önce öğrendim sevgili yapmış. instagram storysinde gördüm bi lavukla baya yakınlar gece kulübünde.
bilmiyorum abi ya valla bu kadın milletini anca 80 e merdiven dayayınca anlarım ya da anlamadan ölürüm. çok garip.
Kesinlikle katılıyorum
Cevap vermez konuyu değiştirir uzaklaşır hiç birsey yapmasa da yüreğinde hissedersin
Hissediyorum zaten
Cevap
5Cevap
Hepsini yazmışlar maşallah hepsine tek tek hak verdim 😄
Burayı bu yüzden seviyorum 😃
Seni görmezden geldiğinde...
Değil mi haklısın
Yalan ve bahaneler üzerine ilişki yaşamak istiyorsa tutamayacağı sözler umutlar vermişse umursamamis demektir neye üzülüp üzülmeyecegini bile üstüne düşünme zahmetinde bulunmamış
Bana olan ilgisinin azaldığını hissedersem, benimle vakit geçirmek yerine artık başka şeyler yapmayı seçiyorsa ve tabi benim yanımdayken telefon ile çok ilgileniyorsa anlarım.
Konuşmamak için bahane üretmesinden, geç yazmasından
İnanmıyorsa belki de sorun ondadır. Kendine verdiği değerle ilgili sorunları vardır..
Aynı değeri vermediginde, hassas olduğum konuları umursamadiginda
bazı cevaplarından hareketlerinden falan belli olur anlarsın yani.
bebek gibi sevmeyip düşman gibi s... mediğinde
Haklısın
@Guesstt burada gerçek Zor 😃
Her şekilde belli olur ya attığı her adımdan
Özellikle kadınlarla fazla belli ediyor
Bariz belli de ben işte neyse
Sen de mi böylesin
Yillarca yasadim
Mesajlarima geç cevab vererek
Anlayamazsın…
yazmıyorsa
İlgisizlikten