Kız mesaj atmış ama sanane onun evinden de merak edip soruyorsun whatsapta birde konuşmuşlar sevgilili olduğunu bilerek?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ona gidecek işte bunun neyini sorguluyorsun ortam adamlarıyla sevgili olursanız olacağı bu
Kız da sevgilin varsa rahatsız etmemem demiş benimki rahatsız etmiyorsun demiş kızda kesmiş sohbeti ama benimki hala silmemiş onu
İlişkini bitir bir daha da dönüp bakma bu adamın yüzüne
Onu seviyorum bırakmam sence ona gitme ihtmali yüksek mi
Tabi ki gidecek şunu söylemesi bile ilişkinizin biteceğini gösterir artık onu sevme kendini sev kendi değerini bil mantıklı davran kendine saygın varsa gorusmezsin
Ona sevglim var bil demiş onu isteseydi demezdi bunu
Bitecek olsa sevglim var canım bil der mi?
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır ya onu istemezse konuşmazdı aç gözünü artık aç aç zamandan hızlı yaşamalısın kendi değerini bilmen lazım yarın ona gittiğin de yapa yalnız kaldığında göreceksin o kızla sadece cinsellik yaşamak istiyor o kız da ona kapıyı açacaktır bir gün sen şimdiden ilişkini bitirmelisin ortam adamlarına heveslenmeyin
Ciddi olsaydı onu silerdi dimi. kızla ayrılma sebepleri kızın cinsellik konuşmamasymış benimki de ondan ayrıldı bana geri döndü 5 senedir sevgiliyiz
Tabi ki onu silerdi seninle yeniden bir ilişki yaşamak istese onu silerdi ikinizi bir arada idare etmezdi oğlanın amacı cinsellik o kızla cinsellik yaşayacak seninle de normal aşk yaşıyor kendini bunlar müsaade etme ilişkini bitir yoluna devam et seni gerçekten sevecek olan insanlar gelecektir karşına ilişkinin uzunluğu o kişiyle flört sevgili olacağın anlamına gelmez
Peki o kızla sevgili olmak için benden ayrılır mı sence
Elbette ayrılır her şey beklemelisin senin ondan ayrılman lazım şu an
E sadece cinsellik düşünüyorsa onla niye sevgili olsun kş
Neden olmasın cinsel ilişkiye girebilmesi için eski sevgilisine tekrar geri döner sevgili olurlar neden olmasın sen çıkış yolu arama
Seni terk ettiğin de burayı gel tekrar oku ya da aklına ben geleyim
şu an ki şu konuşması yapması bile onun peşine düşmüş adam görmüyor musun bunu şu davranışı yapması bile senin ilişkinin bitmesi durumunda olmalıdır
Yani senin ilişkiyi bitirmen lazım
Onu yedek görüyor ona gidecek olda benden ayrılırdı seviyorsa
Kız yüz vermiyor ki yüz verse terk edecek aman sen bilirsin gözün bir gün açılacak zamandan hızlı yaşamalısın kendi değerini bilmiyorsan ben ne yapayım
Nasıl yüz vermiyor kız mesaj atmış ona?
Kız mesaj atmamış oğlan ilk önce kıza evini tuttun mu diye mesaj atmış sonra kız sevgilin var mı demiş oğlan ver demiş sonra kız geri adım atmış oğlan üstüne gitmiş sende hayla diyorsun ki ona gider mi gitmez mi şöyle olur mu böyle olur mu oğlan çoktan o kıza gitmiş kendi kafasında bitirseydi o kıza mesaj atıp da ev tuttun mu demezdi kesip atacaksın hiç uzatmayacaksın
Hayır olay şu sevgilim kızın engelini kaldırmış kız da ayrıldık sanmış (2 ay sonrs engeli açıyor çünkü ) bayramınızı kutlamış sevgilim anlık cevap yazmış kız tekrar muhabbet açmış işini gücünü sormuş. benimki de sen naptın ev tuttun mu demiş inş güzel olur senin adına sevindim demiş sonra iyi güzel konuşuyoruz canım da sevgilim var bil demiş. kız da geri adım atmış benimki de rahatsız etmiyorsun demiş ama kız konuşmamış
Ama sorun sevgilimin emgeli kaldırması kızın onu sevdiğini biliyor mesaj atması için mi yapmış rahatsız etmiyorsun demiş birde kıza
Benimki kız mesaj atıp konuştuktan sonra kendi demiş sevgilşm var bil diye kız sormamış ayrılışım sanmış engeli kaldırınca. Tüm mesajları okudum
Hiç fark etmez eski sevgilisinin engelini sadece bayramı kutlamak için neden kaldırıyor bayram kutlamak için eski sevgilinin engeli açılır mı ilişkini zaten bitmiş o kişiyle tekrar iletişime geçemez'sin geçmemeli'sin sevgilin tamamı ile bir bahane uydurarak eski sevgilisiyle iletişime geçmiş geçemez böyle bir şey olamaz o kişiyi kafanda bitirdi isen tekrar engelini açıp bayram kutlayamazsın bu konuda saf düşünmeyi bırakmalısın üzülen sen olursun
Bayramını kutlayan da kız mesaj atıp sevgilim de onunkini kutlamış
Sadece merak ettiklerini sormuş sevgilim onun dışında konuşmamış ama hala numarası duruyor whatsapta konuşmuşlar. Ama sence o kızı istese benden ayrılmaz mu şu an da benle ve mutlu.2 ay sonra bunu yapma nededini anlayamıyorum sadece
Engeli açan senin sevgilin neden engeli açıyor ilişkisi bitmiş o kızı unutmamış ki engeli açıyor ilişkisi biten kişi engeli açmaz ve o kişi mesaj atsa dahi konuşmaz demek ki hayla unutamamış konuştuğu için senin ilişkini bitirmen lazım neden arıyorsan o hayla eski sevgilisini unutamamış sana sırılsıklam aşık olsa seninle ilgilenir seninle sevgili olur
Yakında ona gider Yani en ufak bi şeyde
Elbette ona gidecek yol yakınken dön
Benim sevgilim olacak eski sevgilisini engellini kaldıracak sonra konuşacak bayram muhabbetti yapacaklar ben direk ayrılırım
Niye şimdi direkt dönmedi o zaman? onu mu yoklamak istemiş
Bu gibi nedenleri sorgulama ona gitti mi gitti zamanı olmaz bu işlerin
Görücez ama bence gitmicek 5 senelik bana omdan ayrılıp ağlayarak döndü cesaret edemez göze alamaz beni kaybetmeyi
Hiç bir konuda hiç bir zaman emin konuşma emin olma ilişkinin uzunluğu senden ayrılmayacağı anlamına gelmez ilişkinin uzunluğuna hiç bir zaman güvenme somut olan kavramlar üzerine soyut kavramlar ekleme ona gitmese bile aklı onda her zamanda onda olacak bu ona gitmesinden bile kötü seni boşu boşuna oyalıyor zamanını ömrünü çalıyor farkında değilsin ama farkına varacaksın.
Bundan daha kötüsü ise önceki yaşanmışlıkların üzerine yani ondan ağlayarak bana ayrılarak geldi dememelisin o yaşanmışlıklara da güvenmemelisin şu an ne yaptığına bakmalısın yüz üstü kalırsın sonra ağlarsın ciddiye al işi bahane üreterek ya da istisna üreterek ilişkiyi ayakta tutmaya çalışma bir an önce uyanmalısın.
Geri gider
Kız da sevgilin varsa rahatsız etmem demiş benimki rahatsız etmiyorsun demiş kızda kesmiş sohbeti ama benimki hala silmemiş onu
Ona geri dönmek mi istiyor sence
Ona sevglim var bil demiş onu isteseydi demezdi bunu
Olan olmuş bence
Ne olmuş ki
Karışık