Dilim dönmedi için bazı harflerin yerine başka harf ekler gibi oldum bir ilk namazım heycan olması lazım Allah'ım yine kabul eder değil dimi teşekkür ederim cevabınız için
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Niyetin önemli Allah kabul etsin inşallah. Eksiklerini bir an önce tamamlamaya çalış.
Elimden geleni yapacağım tavsiyen için teşekkür ederim gerçekten
Öğrenmeye gayret edersen. Suanki durum sorun olmaz.
Öğrenmeye çalış sureleri iki üç tane de olsa.
Tabi ki öğrenmek önemli ama ben normal de Türkçe kelimeleri de yutugum oluyor
tamam önemli olan çaba sarfetmen.
Hepsi yavaş yavaş olur. Sen başlamışsın niyetin çok güzel Allah kabul eder
İnşallah Allah razı olsun 🥰
Olmaz sen cehennemliksin normalde anne karnında öğrenip çıkıyoruz biz
Neden bu şekilde cevap anlamadım sadece önemli bir şey olduğu için böyle bir soru sormuştum 😔
canımsın kimsenin başta dinmuyorsldu okudukça düzeldi bunu gelip kabul olup olmadığını sorman canımsın ve ayrıca neden kabul olmasın
Elbiseleri magazin takip edeceğine dini öğren awk
Teşekkür ederim gerçekten içim çok rahatladı hatalar ne de olsa düzeltmek için vardır 🥰
Sen Kur'an'ın ilk emrini yerine getir
Anlamadım ben zaten dinime ve Allah'ıma düşkün bir insanım Allah'ın yolundayım çok şükür sadece Türkçe kelimeler de bile bazen dilim dönmüyor bilerek yapmıyorum zaten gerçekten çok kırıcısin
Düşkünlük başka bir şey dini ogrenmekbaska bir şey namaz kilkiyorsun diye dini öğrenmiş olmuyorsun
Benim ne kadar Allah'a yakın olduğumu Allah ile ben bilirim görmediniz ve benim neler için mücadele verdiğimi bilemezsiniz. Ve sırf Allah'a yakın olmak için namaza başlamadım. Allah'ıma daha yakın olmak için başladım her türlü ayetler izledim videolar izledim doğru yolu bulmak için. Ben zaten 21 senedir Allah'a inancım vardı sadece inancım daha da fazla artı. Bu şekilde düşünmen bile yanlış. Bir şeyleri daha fazla öğrenmek için bu soruyu sormak isterim yanlış yapmayım diye doğru yolda olduğumu emin olmak için.
Herşeyi araştırdım diyorsun hatta diyorsun ki doğru kaynaktan öğrendim diyorsun peki o zaman bu soruyu buraya neden soruyon gidip bir hocaya danışsana veya daha sağlam kaynaklara basvursana neden cahil KS hakkına soruyon. O kadar Allah'a yakından bu soruyu sormazdin cevabı zaten bilirdin hadi şimdi haklı çıkarmaya calisma
Uğraşma
Benim nereye soracağımı kendim için soruyorum kendim için bir şeylerden fayda sağlamak için burdayım. Buraya sorma sebebim hesabım burada vardı direkt buraya yazayım sorayım dedim. Benim kendi haklı çıkartma ile derdim yok zaten neden bilmiyorum ama bu kadar öfkeli bu yaptı bu durum seni? Madem bu şekilde ters cevap veriyorsun sende soruma hiç bir şekilde cevap vermeye gerek yoktu yeterince iyi şekilde cevapları olan oldu zaten o şekilde cevap verebilirdin
Yanlış yere soruyon git hocama sor i göstersin
Ve bunu sorman bana ahmakça geliyor
Kendi görüşün
Ama şu şekilde kalp kıri bu tür yorum yazman seni akılı ve ya zeki biri yapamıyor iyi günler
Akıllı zeki yaomasina gerek yok zaten ben akıllı ve zeki insanım. Gidip sorumu yetkili kişiye şurup doğru bilgiyi almasını cokmiyu bilirim senin gibi gelip cahil halka sorman ve ayrıca oturup kendi kendime düşününce zaten cevaba ulasiyorum
Allah niyete bakar üzülme kabul eder inşallah
Amin inşallah razı olsun Allah'ım sizden
Sende de Allah kabul etsin inşallah
Önemli olan niyet
Gerçekten mi çok şükür teşekkür ederim gerçekten
Zaten ibadetini bu şekilde yapmalısın ibadet Allah ile senin aranda ve sen o niyetle ne yaparsan yap önenli olan onu anmak ve hissetmek kuran da dahi ona yönelin diyor önemli olan ona yönelmek
Evet şu an o şekildeyim şükür biraz bu durumda dolayı tedirgin oldum içimi gerçekten ferah tutunuz
🙏🙏
Üstelik beni tanımadın halde küfür ettin