Flörtüme karşı aşırı bi güvensizliğim var ne yapmalıyım olayı anlatıyorum?

iki haftadır görüştüğüm bir kız var hem aynı üniversitede okuyoruz üniversite harici olarakta hemşeriyiz ailelerimiz aynı şehirdeler iki hafta önce sınav günü bakıştık falan sonrasında ben instadan ekleyip yazdım o da beni beğenmiş falan filan iki haftadır konuşuyoruz o sınavları bittiği için memlekete döndü bende bir hafta sonra dönecem sürekli gel artık falan diyor gelecem diyorum görüntülü arıyor günde bir iki saat telefonda görüşüyoruz annesine anlatmış geçenlerde annesiyle de konuştum fakat kıza karşı içimde aşırı bi güvensizlik var paranoya mı bilmiyorum ve bugün adet olacam sanırım karnım ağrıyor dedi ama daha çok erken falan dedi sonrasında acaba hamile miyim dedi ama hamile olamam imkansız falan dedi ve bayağı ciddi ciddi düşündü sizce bir insanın flörtü dahi olsa onla konuşurken böyle bişey söylemesi doğru mu bu resmen ben senle görüşürken başkasıyla yattım demek değil mi ve benden önce olmuş olsa bile bunu bana neden söylersinki olabilir veya olmayabilir sonuçta benim sevgilim değil ama bir yıl önce bile yapmış olsan bunu bana neden söylersin ki aşırı irite oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler

Flörtüme karşı aşırı bi güvensizliğim var ne yapmalıyım olayı anlatıyorum?