Sadece merak ettiğim için soruyorum. Evlenince eşinin çalışmasını istemeyen erkek var mı bu devir de?
Konu benden bagımsız arkadaşlar. Sadece var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum.
Sadece merak ettiğim için soruyorum. Evlenince eşinin çalışmasını istemeyen erkek var mı bu devir de?
Konu benden bagımsız arkadaşlar. Sadece var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum.
Ben istemiyorum hatta bu yüzden de köpek gibi affedersin çalışıyorum yıllardır evlenince eşim bana kalsın abi zaten ömür gidiyor ben sevdiğim insanla vakit geçireyim muhabbet edeyim
Neden istemıyorsun?
İnsanlar malum ortada, niyetler şaşmış. Eş insanın basının tacıdır, kadın çok çok değerli bir varlıktır. maalesef ki devir içinde bunun zittini yaşıyoruz. Kolay değil ya hamilelik dönemleri olsun, normal zamanlari olsun, zaten aydan aya dönemleri olsun, neden ne gerek var ki? Eşim otursun gönlümde olduğu gibi evimizde
Cevap
6Cevap
Ben evli değildim ama beraber yaşadığım erkek arkadaşım çalışmamı istememişti var yani hala
Zengin mıydı kendısı neden ıstememıstı
Bir zamanlar zengindi benle oldugu dönem çokta iyi değildi durumu, neden istemediğini bilmiyorum açıkçası ama bence benim ondan sonra eve gelmemi falan gururuna yediremiyordu
Mesleği neydı
İnşaat işiyle uğraşıyordu ve emlak ofisi vardı, yani benimle olduktan sonra açtı ofis falan, 3 yıldır çalışmıyordu, eski eşimden boşandıktan sonra bırakmış
Eşinden
Anladım teşekkürler
Evet var. Çevremde bizzat hala böyle hanzolar var ve bunu kabul eden kadınlar da var.
Benim yok aksine çalışmayan kız istemiyor haspamlar😂
ohoooo yığınla hemde
Vardır mutlaka neden istemez bilemem
Valla eskisi gibi yok ekonomiden dolayı
şu an zamanda pek görmedim
Var bebeğim
Evet var
Çok var
Neden pekı? Yanı maddı durumları ıyı oldugu ıcın mı ıstemıyorlar?
Genelde kadının çalışmasını ısteyenler ekonomıden dolayı
Ekonomiden de var kadının çalışmasından rahatsız olan da var çevreden dolayı, ve çocuk faktöru de var tabi
humm yani doğru. Pekı bunu ısteyenlerın maddı durumu nasıl
Çok iyi olan da var kötü olan da var
Gordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?