AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bende 2002 liyim 18 yaşında dedim biizmkilere evlencem birini bulun diye askere git gel dediler gittim geldim hala ne gelen var ne giden
normal yani ayıplancak bi şey değil bu. olmadıysa olmadı 🤷🏻♂️ en iyilerini nasip etsin sana inşallah
Bu kadar sevgililik ve evlilik meraklısı olmayın iyi bir şey değil
Ben mi? Ben değilim zaten olanlara söyl e
Benimde olmadı bende 2000 liyim sal gitsin akışına olur illa
Höm
97liyim olm ben beni çıldırtmayın evde kaldım laaann
Erkeler 30 a kadar evde kalmaz
Ohh sağol rahatladım 🙃
Sevgilin olunca, madalya takmıyorlar. Bunun belli bir yaşı yok.
Ne aceleci bunlar da ya
Sorma ya
Bi bekleyin sırada ben varım demi ama
92 liyim tık yok durun bir 😅
97 liyim benimde hiç olmadı var mı arttıran djdjdj
Neden olmadı
Güzel değilim. 🤷🏻♀️
Yaa özgüven problemi yapma insan evlenmek için güzellik aramaz arayan insan ajansa gitsin
Özgüven problemi yapmıyorum ki şimdiki güzellik algısına uymuyor ve dikkat çekmiyorum.
Kendimi seviyorum yoksa onda np
Evlilikte düşüncen nedir mesela çalışmak istermisin hayallerin vs neler
Öyle vizyon sahibi sayılmam. Şimdilik 30 yaşına gelmeden anne olmak istiyorum. Buna değecek bir baba tabiki . Çalışmayı düşünmüyorum. Ailemin durumu iyi hiç çalıştırılmadim benim yetiştirilirken gördüğüm kadın evine anne Olur erkek baba işte. Bu 🤷🏻♀️
Mesela ben eşimin çalışmasını isterim maaş bırakmadan ölüp gidersem gözüm açık gider. Anne olmak istemen harika bende kızım olsun isterim, adı Eylül olsun. Dış görünüş olarak kriter arayanlara uyma istediği kadar güzel olsun kadın evde huzur olmadıktan sonra, kafalar uymadıktan sonra boş
Bende çalışmak isterim ama anne olmayacaksam. Birde şöyle bir durum var bizde herkes ticaret yapar memur vs. Yok birinin yanında çalışmak farklı geliyor eğer bir getiri saglayacaksan bu kendine dönmeli kendim için minik işletme tarzı seyler bakınıyorum şimdilik ama ileride anne olursam sadece çocuklarıma yönelmek onları iyi yetiştirmek isterim. Bilmiyorum şöyle bir durum var aslında görücü de çok oluyor görüşmek isteyende ama kafam zorlu ben benim seçtiğimle yol arkadaşı olmak istiyorum. Onlar istemiyor diyede kızmıyorum tabi.
Peki eşinin maaşına kariyerine önem verir misin?
Hayır doğru yollardan para kazanması önemli. Eğer durumu yoksa çocuk yapmadan önce birikim yapmaya bakarım ki çocuk rızkı ile geliyor sözüne inanmıyorum. Ve evlenince birikim yapmak isterim. Bu eşimle aramda ne gibi sorunlar çıkarır bilmiyorum. Ama kalıcı birşeyler yapmak şart. Şimdi şey diyebilirsiniz çalışmadan nasıl olacak o iş diye. 1. Kadın birikim yapmazsa erkekte ne kadar isterse istesin yapamaz gibi 2. Tabikide bunu bir işte çalışırsam sunmak isterim. Ama bu zamanda zor bu daha eskiden istediğim birseydi 😏 peki siz önem verir misuniz kariyeri maaşı iyi olmalı mi?
Önemli değil maddi manevi el ele vermesi, sadık olması yeterli gerisi mühim değil. Eğitim, maaş bunlar zamanla aşılacak şeyler huzur, güven, sevgi bu duygular önemli
Anlayış saygı ve sadakat şimdilik ilk 3 temel taşı bana göre böyle olmalı büyük şehirlerde yaşanıyorlarsa tek maaşla geçinmek zor diyorlar haklida olabilir ama burası küçük bir şehir . Arkadaşlarım çalışmak istemeyip ev hanımı olmama kızıyorlar ama bizde koca eline bakılmıyor hiç bir yengem halam teyzem çalışmaz mesela hadi onlar eski yeni evlenen kuzenlerimde eşlerini çalıştırmaz bu izin vermedikleri için değil durumları iyi ve gerek yok olarak bakılıyor. Bunun içinde büyüdüğüm için yadırgamıyorum haliyle.
Evet küçük şehirde kira vs zorluğu olmadığı için böyle bir tutum doğru olabilir. Tabi anne olan her kadın çocuklarının her anında yanında olmak ister. Ama şimdiki güzellik algısına takılmamak gerek. İlişkiler bahsettiğin 3 temel taşa dayalı olmalı. En azından bizim gibi düşünen insanlar hala var, inancı kaybetmemek gerek
Bu zamanda birçok şeyi bir arada bulmak zor ya maalesef. Sevsin mi saygı mi göstersin çalışsın mi ev mi geçinirsin düğün mü yapsın.. ahh her şey bu kadar pahalanmadan önce evlenip gidecektik. Dhdhd açıkçası inancımız kalmamıştır karşıdakinede bir şey diyemiyoruz bir yerde haklılar.
Arabam vardı sattım arsa aldım ileride eşimle üstüne koyup ev alırım diye maddi güvence veremez kimse önemli olan manevi güvence seven insan fazlasını istemez yeterki mutlu olalım der
Araba daha çok koymuyor mu sanki üstüne. Umarım aldığınız yer degerlenirki arsa almanız iyi olmuş hiç bir şey olmadı tahtadan kulübe bile yapsanız yaşanacak kadar yeter. Umarım Allah gönlünüze göre verir sizi zorlamayan ve sadık olmasını bilen bir eş.
Geleceğe dair düşüncelerin güzel umarım seninde her şey gönlünce olur böyle düşünenler var oldukça umut her zaman var
Böyle şey gibi biraz. düşünen insanlar var tamam ama her biri bir tarafa ufalanmış gibi jdhdjs Teşekkür ederim (: denk gelince anlayabilirsek yeter
Evet ben İzmir’e ufalanmışım mesela 😇
Ve anladığınız içinde teşekkür ederim bazen yargılanıyorum ve bunu beni tam dinlemeden yapıyorlar. Derdim birilerini kullanmak parasını yemekte değil bunu bilmiyorlar ama böyle yaşamışız ve garip gelmiyor diyroum anlamıyorlar. Yetiştirilme tarzı bu.
Adınızın yanındaki 35 ten anlamıştim üstelik nickiniz ile dillendirdikleriniz hiçte tutmuyor aksine umutlu gördüm sizi djdjdj
Umut gün geçtikte azalıyor senin gibi düşünenler görene kadar. Devir öyle bir devirki beklentiler yüksek, sevgiler sahte. Ama hiçbir zaman yüzde yüz umut yok
Evet maalesef şans meselesi 🤷🏻♀️ . Insan aynı evin içine girmeden bilemiyor diyorlar ne kadar tanımışta olunsa. Konuşmayı seven ve problemleri bu şekilde çözmeyi becerebilen bir yapınız var gibi duruyor bu güzel asıl mesele karşınızdaki bunu başaramıyorsa 😅
Karşımıza iki sandalye bir masa alıp doğada oturacak, gezmediğim yerleri gezecek, sırf beraber izleriz diye beklettiğim filmleri izleyecek biri çıkarsa şanslıyım demektir.
Yaa sizde mi bekletiyorsunuz benimde vardı ama artık film izlemeye sabrım bile gelmiyor 30 dk sonra dikkat veremiyorum 😅 .. var var hala iyi kızlar arkadaşlarımda var hatta ama biraz zorlu olabilirler hatta bende dahil jdjdjd bu arada farklı anlamda algılamazsanız özelden yazabilir miyim?
Tabi nasıl istersen
Kdodoco kritere uyan mı yoktu
Adayda mi olmadi hic knk
Oldu tek tük de beğenmedik psikolojimiz iyi değildi Red ettik
Bekletin neler bir erkekten?
Olabilirrr