Bul beni hayallerimin kadını dört mevsimi yaşayalım.
02 Temmuz, 2023 Pazar 22.10

Bul beni hayallerimin kadını dört mevsimi yaşayalım.
02 Temmuz, 2023 Pazar 22.10
Zamana bulunur. yani aslında bu arayarak bulunmaz da doğru kişi zaman içinde bir şekilde bir yerde karşısına çıkar insanın o zaman da şansı denemek gerekiyor çünkü aşk zaten kolay bulunmuyor hatta bu zamanda gerçek aşk diye bir şey de kalmadı pek maalesef.. o yüzden de beklemek en iyisi ve umut etmek.
Aşk adamı oldum iyice bro 😂
Öyleyiz abi :D master olduk bu konuda
Belli kardeşim sıkıldın mi benden
Yok abi niye sıkılıyım
Her dakika ben varım bro
Olsun abi olabilir :D yani kimseye zararını görmedim niye sıkılıyım
Ah barış ah geçmişte çok vukat var 😃
bu iş nasip kısmet gerçekten. iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, iyi kadınlar ise kötü adamların balkonlarında gökyüzüne bakarken...
şu an ki gençlerin hepsi öyle eğlence ve macera peşinde. yakın arkadaşım sevgilisiyle saçma sapan bir sebepten dolayı 4. kez ayrıldı. neymiş efendim ondan habersiz bir yerlere gidip ona haber vermiyormuş. ulan kız akrabalarına gitmiş kızın anası babası karışmıyor sen kimsin?
bana yıllarca neden sevgili yapmıyorsun diyorlar hala devam ediyorlar. sizin gibi canım saçma aşk yaşayıp vaktimi, sevgimi ve güvenimi heba edeceğime yalnızlığımla evde masa başında hikayeler yazmaya ve yaşayamadığım hayatın senaryolarını yazmaya devam ederim. hayallerimde ve yalnızlığımda kimse beni yadırgamıyor.
Raif efendi gibi "ben sana değil senin resmine aşık oldum. resmin bana sevgiyle bakıyor en azından"
Haklısın kardeşim 👏👏
Arayacan
Nasip işi
Cevap
5Cevap
Hayırlısını dilemek en iyisi...😇
Bulursan ben de aramaya başlayacağım bol şans sana dostum
Burdan bulamazsın 30 yaşında kadın ama connet 2ye üye ol orada var 30 lu yaşlarında
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah)))))
Teşekkür ederim
Hayirlisi olsun
Hayırlısı inşallah 🙏🏻
Nasip kısmet işi dir bu
KSde aşıklar duvarına yazarak bulunmaz 😂
Baharlar tatil mi?
Anlamadım
Bir gün çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?