Kız arkadaşıma açık ilişki yaşamak istermisin diye sordum sizce ne cevap verdi?

Kız arkadaşım yurt dışında ciddi bir ilişkimiz var. Onu sırf test etmek için açık ilişki yaşamak istermisin dedim. o da bana ısrarla sen istiyormusun önce sen söyle dedi. Daha sonra ben ona istemediğimi sadece onunla olmak istediğimi söyledim. onu sevdiğimi başkasını istemediğimi vs söyledim. Açık ilişki konusu nereden çıktı derseniz. Hava limanında bir kız benimle tanışmak istedi. o Fransa'ya gidiyordu bende başka ülkeye. Kız evliydi eşi Fransa'da çalışıyordu ve kız eşini 1 haftalığına görmeye gidiyordu ve bu kız bana beraber oturalım kahve içelim tanışalım vs dedi. Bunu kız arkadaşıma söyledim oda bana o evli ama açık ilişki yaşıyordur dedi. Bunun üzerine kafama takıldı ve ona sordum. Benimle açık ilişki yaşamak istermisin. Onu sevdiğimi başkasını istemediğimi vs söyledim konu kapandı. Aradan 6 saat geçti bana şunu yazdı: "Bugün açık bir ilişki hakkında soru sorduğunda, bunun beni incitebileceğini düşündüm ama gerçekten istiyorsan deneyebilirim." Bunu yazan bir kızın beni sevdiğine karşı bende kuşku uyandı. Gerçekten seven bir kadın asla paylaşamaz. Sizin düşünceniz nedir? Açık söylemek gerekirse onu bırakmayı düşünüyorum.

Kız arkadaşıma açık ilişki yaşamak istermisin diye sordum sizce ne cevap verdi?