Sessizce beklemeli miyim sonra her şeyi sormalı mıyım?

1 hafta önce bu gece sevgilimle kavga ettik çünkü son 3 4 gündür soğuktu bana ve arkadaşıyla gece 12de dışarı çıkacağını söyledi bende geçmişteki vukuatlarından dolayı sıkboğaz ettim yarın konuşalım canım seni çok seviyorum dedikçe sonra wp ve rehberden engelledi gece 3te yazdı cevap verdim yarın konuşucaz dedi ertesi gün ben yazdım öğlen ben artık yapamıyorum soğudum dedi biri mi var dedim hayır dedi sana artık vakit ayıramıyorum falan dedi ondan önce ki geceler de müslüm gürses paylaşmış ablasıyla görüştüm bi derdi sıkıntısı yokmuş babasıyla arası bozukmuş cuma gecesine kadar yazdım dmden hep normal de olsa her yerden bi yanda engellerdi ve engellemese bile çok yazıyorum diye engellemediği yerlerden engellerdi bu sefer engellemedi ablasıyla cumartesi sabahı konuştum annesi bir hafta önce cumartesi ya da pazar günü pazardan dönerken yanında kız görmüş ablasına mukayyet ol çocuğa yanında ki tipinden belli bi şeye benzemiyor demiş ablası da dedi ki ben sordum soruşturdum mahalleye annem tasvir edince hatırladım dedi kız kapkara bir şey bi erkeğin ilgisini çekecek bi yeri yok dedi sevgilime sormuş x'den geliyordum o da ordan geliyormuş bir şey yok demiş ondan sonra da ablası en yakın arkadaşına sordum diyo yemin ettirdim öyle bir şey olsa yani kızla bi şey olsa bana söylerdi demiş ablası telefonda da hâlâ sevgilim diye kayıtlısın dedi 2 3 gün önce dolabından bi şey alıyordum resimleriniz duruyodu zarf attım madem ayrıldınız ben bunları atıyım diye elime aldım diyo bi anda kalktı dur ya napıyon demiş erkek arkadaşım ben 4 5 gün önce sordum fotoğrafları silecek misin diye evet dedi cuma akşamı sordum sildin mi diye hayır dedi ablasına da beni sıkboğaz ediyo demiş bugün ben bilerek instagramda saatlerce aktif kaldım 3 4 saat aralıksız normal de yarım saate bi, 40 dkya bi, 1 saate bi aktif olurdu ben saatlerce aktifken 20 dk dolmadan girip çıktı ve girmesiyle çıkması bir oluyodu girdiği saatten bi 6 7 dk sonra 6 7 dk önce aktifti diyo yani girip max 5 dk içinde çıkıyodu
Güncellemeler
+1 yıl
Cuma akşamından bu yana yazmıyorum
Sessizce beklemeli miyim sonra her şeyi sormalı mıyım?