tipik arap köpeği. yorumuma gleip bana yazma diyor. Suriyelilerin biz gitmeyiz demesi gibi. sen keseceksin o iğrenç sesini kara kuru çöl bedevisi. Türk erkeklerinin bokuna kurban ol sen de bedevi atığı.
gizli üye şu arap artığını al şurdan parazit gibi yapıştı iğrenç çirkin suratıyla yorumuma. utanmaz parazit, dağdan gleip bağdakıno yönetmeye çalışıyor şerefsiz
Lan embesil köpek kkk senin kendin milletin yok götten doğma arap köpeğiiiii. Senin kendi muhatap olacağın milletin yok mu lağım faresi orspudan doğma snei
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
arap ne alaka niye yuva yıksın ırkçılık yapmayın artık ne boş beyinsizsiniz cidden ben ırka bakmam anlaşıyorsa fikirler uyuşma varsa tamam
Hayır yikanlar var bir suriyeli kadın onu evine alan kadının yuvasını yıktı kaç yillik evliliklerini bitirdi şahidim
boş beyinli misin arkadaşım türklerde veya başka ülkelerde bunu yapan yok mu sanıyorsun ırk değil karakter meselesi bu
Anlıyorum arapsin Sen
kürdüm arap değilim olsamda seni ilgilendirmez ırkçı peze*venk
araplara düşecek erkekler bir zahmet bizden uzka olsun. o denli midesiz yaratıklar kapılsa iyidir.
senin gibi embesillerden iyidir karakterli bir arap
sen zaten arapsın, cehennem şurdan
bunun gibi tipine tükrüdğümn arap kökenliler sever arapları bir
kes sesini ve sg a w beyin yoksulu çomar
çomar senin anandır arap artığı tipsiz bedevi. sizinle muhatap olmak bile midemi bulandırıyor, tipine tükürdüğümün lağım atıkları. diğer araplar giib sülük gibi yapıştın yorumuma iğrenç bedevi
orspu çocukları kendi aramızda diyalog kurmamız bile izin vermiyor. Türkçe öğren, gel bize karış, bedeviler.
Gizli üye şu bedevi artığını engelle de sussun. kusacam yoksa tipini gördükçe
@Resull25 git kendi milletinle muhatap ol bedevi. Uzak durmayı öğreneceksiniz bizden.
kudurmaya devam et kö*pek sana kemik yok
allahın parazit arabı. cehennem ol git kendi milletinin kızlarına musallat ol. düş yakamdan bedevi
eizksin ve böyle kalmaya devam ediyorsun kuduruk seni sg yazma daha
tipik arap köpeği. yorumuma gleip bana yazma diyor. Suriyelilerin biz gitmeyiz demesi gibi. sen keseceksin o iğrenç sesini kara kuru çöl bedevisi. Türk erkeklerinin bokuna kurban ol sen de bedevi atığı.
ırkçı köpek arap değil kürdüm olsamda seni alakadar etmez kaçıncı yüzyıldayız hala ırkçı köpekler aramızda barınıyor yazık
gizli üye şu arap artığını al şurdan parazit gibi yapıştı iğrenç çirkin suratıyla yorumuma. utanmaz parazit, dağdan gleip bağdakıno yönetmeye çalışıyor şerefsiz
klavye delikanlısı seni burdan konuşmak kolay tabi ah senin gibiler karşımda bunu diyecek kadın demeyip elimin tesiyle koyardım ya neyse
Lan embesil köpek kkk senin kendin milletin yok götten doğma arap köpeğiiiii. Senin kendi muhatap olacağın milletin yok mu lağım faresi orspudan doğma snei
orssspuuuudan doğma lar cehennem olun kendi ırkının insanlarıyla muhatap olun tipine sı. Çtğmın kara kuru iti
kadın demezmişmiş. sen bizim karşımıza çıkacaksın da senin g. tnden sktip anana sokacak olan çıkmayacak mı sanyorsnz. paspas böceği seni
e yaz adresini özelden köpek bakim kim alabilecek seni elimden yer mi
senin anann bir tarafını soktururm parazit. cehennem ol boş ver git kendi milletinle muhatap ol. kara böcek
bak bak nasılda kuduruyor köpek her neyse cahille daha fazla tartışmak istemiyorum o yüzden kapa çeçeni ve sg sür*tük
cehennem ol git kendi ırkının iğrenç kızlarıyla muhatap ol orspudan doğma. baban herhalde ananı 35. karısı olarak almıştır. böcekten doğma bedevi
Kapan kapar, ama yuva yıkarlar mı bilmem
Arap zıkmek de çok tatlı oluyor yalnız
Diyorsun
Evet acayip dar
Arap kadın sevmem