- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBazen bir kişiye karşı aşk olmasa da diğer kişilerden daha çok sevme durumu olabiliyor zamanında ben de yaşadım ama sonrasında hislerim gitgide arttı yani sonra aşka dönmüş olabilir. Bir de ben konuşmaktan keyif almak değil de hatta tanımıyor bile olabilir beni ama çok değişik hislerdi.
05 Yorumla
Soran+1 yılBana bunları karşımdaki kişi söyledi. Aklımı bulandırıyor. Seviyorum seni diye de mesaj atıyor ama atlamış gibi olmakta istemiyorum. Arkadaşça söylüyor olamaz mı dersiniz
- +1 yıl
Bence sadece arkadaş anlamında olsa "seviyorum seni" diye mesaj atmaz ama tabii ki bu benim fikrim yani farklı düşünüyor olabilir. Ben kendi adıma söylüyorum bu tür sözleri birisine açılamazsam söylerim ama dediğim gibi herkes benim gibi düşünmüyor olabilir.
Soran+1 yılBenimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim. Burada açılacakmış değil mi ben yanlış anlamamışım
- +1 yıl
Yani ben olsam ben de işin içine itiraf girince açılacak şimdi diye düşünürüm de başka bir şey de olabilir mi bilemedim ama başka bir şey olma ihtimali bence düşük. Ben de zamanında birisinden hoşlanmıştım sana bir şey diycem demiştim öyle açılmıştım. Aslında keşke dinleseydin itirafı neden dinlemedin ki?
Soran+1 yılYa itiraf etse hayır diyemicem, kendimi biliyorum. Güvenmiyorum, hadi gerçek değilse, zeus gibi adam.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk, karşılıklı güçlü duygusal bağ, romantik çekim, derin bir bağlılık ve karşılıklı anlayış gibi unsurları içeren karmaşık bir duygusal durumdur. Sadece bir kişinin size iyi gelmesi, bu unsurların tamamını içermeyebilir. Aşkı anlamak için zaman, deneyimler ve daha derin bir ilişki gereklidir. İnsanlar arasındaki bağlar zamanla derinleşir ve daha karmaşık hale gelir. İyi bir ilişki, karşılıklı saygı, anlayış, destek ve paylaşım üzerine inşa edilir. Bu nedenle, birisi size iyi geliyorsa, bu olumlu bir başlangıç olabilir, ancak gerçek aşkı anlamak ve belirlemek için daha fazla zaman, iletişim ve deneyim gerekebilir. Her ilişki benzersizdir ve kendi hızında ilerler, bu yüzden duygusal bağınızı ve ilişkinizin gelişimini dikkatlice gözlemlemek önemlidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki adam dedi yanlız. 3-4 senedir tanıdığım biri, beraber 2 yıl aynı yerde çalıştık. Bir ara ben iletişimi bitirdim. Nişanlanıcam diye bana aylar sonra yazdı, hayırlı olsun dedim. Evlendi, sonra boşandı bu süreçte şimdi tekrar geri geldi.
Soran+1 yılarada seviyorum seni diye mesaj atıyor sesli ya da yazılı, telde konuşurken de dedi bir kaç kere. Ama adam zeus gibi olunca atlamayım dedim. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk demek abartı olur 🤔 Kafamızın uyduğu herkes aşkımız olacak değil🤔 Anlaştığın gülebildiğin eğlendiğin herkes arkadaşın olabilir, ama sevgilin olamaz. Onun kriterleri daha başka olmalı 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Arkadaş olmanın kriteri belli, kafan uysun beraber eğlen, güzel vakit geçir iki sohbet edebil o kadar. Başka bi beklentin var mı arkadaştan?
Sevgili öyle değil ki hayat görüşün, idealin, hedefin, beklentilerin, hayallerin, yaşam tarzın, zevklerin, beğenilerin birbirine uymalı. Arkadaşta bunların uymasına hiç gerek yok. Hepi topu ayda 2 veya 3 kere 3- 4 saat göreceğin biri. Hayatında kapladığı ve kaplayacağı yer maksimum belli uyuşmana gerek yok 🤔
Yakışıklı geliyorsa duygusal anlamda bir şeyler oluşmuş ki bunun adına da aşk diyebiliriz. Kimse arkadaş gözüyle baktığı birinin yakışıklı olup olmamasıyla ilgilenmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bir kız vardı, zor zamanlar geçiren. Ben onun bu zor zamanlarında yanında oldum, bana ona iyi geldiğimi söylerdi. Ben ondan zamanla hoşlanmaya başlayınca bir şans vermek istedi ama olmadı. Sonuç olarak evet ben ona iyi geliyordum ama o bana asla aşık olmadı. Anlayacağın biri sana iyi geliyorsa vu her zaman aşk olmayabiliyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılBunu bana karşımdaki dedi. O zaman benle yaralarını sarmak istiyor , yara bandı yapacak beni desene
Soran+1 yılSeviyorum seni diye mesaj atıyor arada ama ben hep arkadaşça diye yormaya çakıştım. Ama Benimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
Soran+1 yılSizce itirafı aşk itirafı mıydı yani? Ben yanlış anlamadım değil mi
Soran+1 yılSorarsam cevap vermem gerekmez mi? Daha adamdan emin değilim ki o konuda
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiri size iyi geliyorsa o aşk olmaz ama flörte doğru gider. Flört olur ilerlerse görüşme falan olur sonra aşka döner. Aşk o kadar kolay bir şey değil. Ama biri size çok iyi geliyorsa, durmadan konuşmak istiyorsanız ve her mesajında yüzünüz gülüyorsa emin olun duygusal bir çekim vardır.
14 Yorumla- +1 yıl
Kelin ilacı olsa kendine sürerdi desem 😄
- +1 yıl
Sen üstüne düşeni yap olmazsa onun bileceği iştir. En azından kendi için rahat olsun ben herşeyi yaptım dersin. O mutlu olmayı mutlu edilmeyi seçmedi dersin.
"Muzaaf ihtiyaç, iştiyaktır.
Muzaaf iştiyak, muhabbettir.
Muzaaf muhabbet dahi aşktır.
Ruhun tekemmülâtına göre, merâtib-i muhabbet, merâtib-i esmaya göre inkişaf eder."
09 Yorumla
Soran+1 yılBir fetöcü diyen çıkar şimdi.
Soran+1 yıl@Ziroolmez valla sizinki daha mantıklı bir yorum oldu. Ama sanırım bizi dine davet etmeye çalışıyor beyefendi.
Soran+1 yıl@Ziroolmez öyle mi dersiniz , biliyordur belki 😄
Soran+1 yılRisaleden alıntı değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
+1 yılAşk olsaydı anlardın. Bu arkadaşça bir sevgi. Her iyi gelen insana aşık değiliz. Erkek bir arkadaşım var. Onunla çok iyi vakit geçiriyorum, yanında çok mutluyum ama o kadar. Aşık değilim. O benim sadece arkadaşım
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım aşık olduğunda bunun farkına varırsın burdan sormana gerek kalmaz muhtemelen hoslaniyorsundur. Buda yeterli bence bir ilişki başlangıcı için ama şunu düşün başkasıyla konuştuğunda ne hissediyorsun ya da ondan uzak kalırsan nasıl hissedersin bunlar senin ona duyduğun ilginin şeklini anlamana yardımcı olur
04 Yorumla
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki dedi ama. Kendim olsa bilirim :) arada seviyorum seni diye de mesaj atıyor ama adam zeus gibi olunca atlamak istemedim. Sesli de söylüyor arada sesli mesajda ya da aramada. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
- +1 yıl
Dostum pardon ozaman ben yanlış anlamışım da bu zeus gibi diyorsan çokta ciddiye al demem sen ne hissediyorsun risk almaya degermi önemli olan bu seviyorum aşığım diyorsan bisi diyemem ama bence dikkatli ol derim herkese aynı şekilde yürüyüp ne düşerse modunda gibi yazdıkları. Benim çevremde aynı muhabbetle yolunu bulan bir sürü erkek var
Soran+1 yılİşte tam duyguma tercüman oldunuz. Evet söyledikleri çok güzel, hoşuma gitmiyor desem yaşan olur, ama içimdeki vahşi kadın tehlike var bu sana zarar verecek diyor.
- +1 yıl
Dostum ozaman söyle düşün kadınların iç guduleri bu konuda erkeklerden daha iyi biz genelde aynı tuzağa 10 defa düşer sonra tecrubelerimiz doğrultusunda 11 den kurtuluruz sen öyle hissediyorsan zaten iç gülüşlerine güven derim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk başka bir şeydir , sevmek baska birseydir.
Her aşk mutluluk elde edemezsiniz ama her sevginin mutlu devam etme ihtimali fazla.
O kişiyi hangi kriterlere göre sectiginize bağlı.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBu hoşlandın ikinci aşamaya geç demek, tepkilerin de doğru adam tespit edildi alarmı vermiş. Keyfini cikar
07 Yorumla
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki adam dedi yanlız
Soran+1 yılarada seviyorum seni diye mesaj atıyor sesli ya da yazılı, telde konuşurken de dedi bir kaç kere. Ama adam zeus gibi olunca atlamayım dedim. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim
- +1 yıl
Güzel laflar etmiş, kızlar dayanamaz bu laflara, sonuç ta istediği standart malum işler. Ta bı burada senin tavrın çok önemli, anladığım kadarıyla sen doğru düzgün bir kadınsın, tanımıyorum seni ama, zaten bu tarz davranışlar kadınları soğutuyor ilişkiden, adamda bir istikrar yok boşta kaldıkça seni stepneye çevirmiş. Sen biraz sanssizmisin bu günlerde canım,
Soran+1 yılAdam işi biliyor demi , kadınlarla ilgili bildiği ne kadar taktik varsa hepsini üstümde uyguladı resmen. Geçen diyor ki artık birbirimize işte mehmet bey ayşe hanım şeklinde beyle hamımla konuşalım , ben bunu daha önce bir ile yaşadım, aynı etkiyi sende de yapacak mı merak ettim dedi. Adam bildiğiniz hangi fantezide raydan çıkıcam diye deniyor hepsini. Yok yeni duştan çıktım yok yeni üstümü giydim. Sürekli sübliminal mesajlar içeren mesajlar atıyor
- +1 yıl
Ya çok ciddi direkten dönmüşsün sen valla şanslısın, bir de kızı deneme tahtası yapmış utanmadan, ama hikayen de oldukça heyecanlı aslında, ugrarmisin bana
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel ama kısa bir sohbet oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk başka bir şey. Bu arkadaşlık da olabilir, hoslantı olabilir.
18 Yorumla
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki dedi ama. Kendim olsa bilirim arada seviyorum seni diye de mesaj atıyor ama adam zeus gibi olunca atlamak istemedim. Sesli de söylüyor arada sesli mesajda ya da aramada. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
- +1 yıl
Ne zamandır tanımıyorsunuz uzun süredir varsa aşık olmuştur tabi
Soran+1 yıl4 yıl önce bizim iş yerine geldi, 2 yıl aynı yerde çakıştık, şu an başka bir yerdeyiz ikimizde
- +1 yıl
O zamandan beri demekki hisler beslemiş
Soran+1 yılBiz ilk tanıştığımız sıra da baya mesajlaşıyorduk, tam pandemi zamanlarıydı. Sonra aramız açıldı , ben çıkardım hayatımdan bunu ama o zaman şu anki kadar ilgili değildi, belki aynı iş yerinde olmamızdan da olabilir. Şu an farklı ama bu süreçte o biz iletişimi bitirdikten sonra o 2 yıl içinde evlendi ve boşandı. Boşandığı için duygusal boşlukta ve eskiden tanıdığı biri güvenli geliyor gibi hissediyorum
- +1 yıl
Önceden beri taniyor seni, evlenmis bosanmis haklı olabilirsin.. iyice guvenmeden sen de kapılma derim.. güvenilir o ayri senin de varsa ilgin belli et
Soran+1 yılİlgim var , tip diksiyon ses tonu , hayvanlara merhameti ilgili olması çok güzel ama güvenemiyorum
- +1 yıl
Güven zamanla olacak
Bilemem aşk mı başka bir şey mi, bahçeni sulayıp gidecek biri de olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılHahahshshsh :) edepsiz bir şey söylemeden nasıl söylenir. Resmen sanat ;)
Soran+1 yılİşe yaramış, beğendim :)
Ask olmasada çeken birseyler vardır. Aşkta olabilir , olsun aşk yani aşk güzeldir ahahah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ufak bi hoşlantı kuzum. Bence o adamdan uzaklaş.😁
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu o demişti ama bence de uzaklaşmakta fayda var
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Aşk mı değil mi emin değilim ama güzel bir duygudur.
05 Yorumla
Soran+1 yılO duygu da bitti zaten
Soran+1 yılBunu bana diyen karşı taraftı aslında ama her şey boka sardı
Soran+1 yılAminnn
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 gün geçmiş artık mesaj atabilirsin bence seviyorsan çokta boslama kapiverirler mazallah
01 Yorumla
Soran+1 yılDün fotosunu beğendim sadece. Sizce bana mıydı o yazı 😅
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Aşkı karıştırıyorsunuz yapmayın bunu bu aşk değil bu hissiyattır
013 Yorumla
Soran+1 yılBende değil karşıdaki dedi bunu
Soran+1 yılYok kanmadım zaten :) ama ben ondan hoşlanıyorum. Birde bana arada seviyorum seni diye mesaj atıyor ama onu da arkadaşça atlamayım adam Zeus’a benziyor diye bende seni arkadaşım diyip geçiştiriyorum :)
Soran+1 yılbana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
Soran+1 yılNasıl bir yere? Sizce duygusal bir yere mi cinsel bir yere mi gidiyor bu konuşmanın sonu?
Soran+1 yılBen duygum olduğu için objektif bakamıyorum, görmek istediğim gibi görüyor olabilirim
Soran+1 yılRisk almak zorundasın diyorsunuz yani. Bizim o gün aramız açıldı. Ben kaçmak istediğim içinde oldu tabi. Defalarca özür diledi benden, ses kaydı atmış baya üzgün geliyordu da sesi, ama affetmedim. 10 gün geçti üstünden. Dün bir foto atmış zaman uyuşturur yazıyor. Müzik olarak da call me atmış. Sizce üstüme alınıp adım atmalı mıyım
Soran+1 yılÖlmedi ölmesine de ben onun o attığı fotoya kalp attım, o benim hikaye ve postuma tepkisiz kaldım, ondan dedim belki de bana değildi diye
+1 yılKuzenlerim bana iyi geliyor aşık mı oluyorum onlara 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bana karşımdaki dedi bunu, arada seviyorum seni diye mesajda atıyor. Ama arkadaşça diye düşünmüştüm hep , Benimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseye iyi gelmez. Herkes sahte olmanın verdiği sarhoşlukta
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu bana karşımdaki dedi, yalan söylüyor o zaman
+1 yılİlla aşk olması gerekmez. Arkadaşlık da böyledir. Çoğu insandan farklı olduğu için arkadaşız zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum seni diye mesaj da atıyor, arkadaşça diye düşündüm bende hep. Benimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
+1 yılArkadaş olarak görüyorsan arkadaştır…
hangi gözlerle baktığına bağlı…
05 Yorumla
Soran+1 yılBen hoşlanıyorum zaten, bana bunları karşımdaki kişi söyledi
- +1 yıl
O hoşlanıyor mu
Soran+1 yılBilmiyorum işte bana bu yazdıklarımı o söyledi. Arada seviyorum seni diye mesaj atıyor, ses kaydı atıyor ama arkadaşça diyordur belki atlamayım dedim hep
- +1 yıl
Dilin yokmu bana karşı bişeyler hissediyonmu der insan 😬
Soran+1 yılAksine ben seni yanlış anlamam filan dedim :) Benimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
+1 yılBu aşk değil de ne be? Mutlu, huzurlu olduğun kişiyle beraber olman lazım zaten.
06 Yorumla
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki söyledi. Arada mesajda ya da telde konuşurken seviyorum seni diyor ama ben hep arkadaşça olduğunu düşünmüştüm.
- +1 yıl
Eğer bir erkek bir kızı dostu olarak görüyorsa onu seviyor demektir. Eğer bir kız ben yaşa, başa, tipe, ona, buna, paraya çok takılıyorum demişse ve erkeğe bu uymuyorsa, erkek kıza açılmaz ve arkadaşı olmaya devam etmeye "çalışır".
Soran+1 yılKriterlerimde kötü akışkanlığı olan birini , oruç cuma gibi dini vecibelerini yerine getiren, sadık standart bir erkek var. Bu özellikler yok onda. Ondan olabilir mi dersiniz?
- +1 yıl
Hele de ateistse üzücü bir durum. 😂😂😂 Ondandır tabii, sen baştan elemeşsin adamı. Adam sana gelip de bile bile niye açılsın, niye bile bile reddedilsin. Olan arkadaşlığınızı da niye bitirsin. Belki zamanla seversin, kriterlerini unutursun, es geçersin diye düşünüyordur.
Soran+1 yılBenimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
Soran+1 yılAteist olduğunu düşünüyorum bende demedi ama öyle hissediyorum, kapalıyım ya ben bir de olacak iş değil
Bende de var öyle, hem çok iyi geliyor hem günümü mahvediyor
07 Yorumla
Soran+1 yılMahvetme yok, ama onla konuşamayınca ya da ondan yeterince ilgi alamayınca mahvoluyor.
Soran+1 yılİşte bunları bana bir arkadaşım söyledi ama sizce benden mi hoşlanıyor? Arada seviyorum seni diye de mesaj atıyor
Soran+1 yılYok ben zaten atlamadım ve bende seni seviyorum arkadaşım dedim. İyi mi :)
Soran+1 yılGeçen beni aradı, yine seni seviyorum filan dedi. Bence sen çok güzelsin çok sempatiksin. Seni ilk gördüğüm günde iş yerinde gördüğümde de hep aynı şeyleri düşündüm ben dedi. Uzun süredir içimde bunu artık söylemek istiyorum ben dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem sehveti hemde şefkati aynı kiside hissediyorsan aşktır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk olmayabilir de her duyguya aşk denmez denemez. Hoşlantı olabilir.
00 Yorumla o anda konuşulan konuya hakim olabilir her böyle olan mevzularda aşk gözüyle bakılmaz ayrıca aşk böyle bir anda olmaz birlikte yaşadıkça evli kaldıkça aşk ortaya cıkar bu şeytan tüyü olabilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegildir. Kadınlara çok güven duymuyorum ilişkide, her an gidebilirler
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu diyen erkek yanlız
Cevap sahibi+1 yılAşırı detay vermissin, okuyamadim
Soran+1 yılOlsun be boş ver , sonu pok gibi bitti zaten
Cevap sahibi+1 yılTakmayacaksin, git hayatını yaşa kral
Soran+1 yılHaklısın bro
Bu aşk ama dikkat et ben kendimi ona çok kaptırdım konuşmak okdr iyi geliyorduki ama beni yarı yolda bıraktı kendisi hiç bı açıklama yapmadan gitti. Sen byle bişey yaşamazsın inş
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu bana diyen karşı taraftı.
Soran+1 yılO gün tartıştık bana karşı bir yanlışı oldu diye özür diledi o gün affetmedim. Defalarca mesaj attı ses kayıtları. Bugün de ben mesaj attım o cevap bile yazmadı. Gerçi daha 1 saat oldu ama eminim online olduğuna
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende hoşlanma var dostum, sadece arkadaşlık değil bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılBende değil, bir arkadaşım söyledi bana bunları
Cevap sahibi+1 yılArkadaşına öyle soyle 😉😉
Soran+1 yılArada seviyorum seni diye mesaj atıyor, bazen telde konuşurken de diyor ama ben arkadaşça dediğini düşündüm hep. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşça olmadığı her türlü ortada zaten, ayrıca söylemek istemiş zaten izin vermemiş arkadaşın, niyeti ortada seviyor.
Soran+1 yılO itirafta aşk itirafı mı yani? Mideme oturdu!
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle 👍🏻👍🏻
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen tip icin her seyi yapcak sekilcinin tekisin
014 Yorumla
Soran+1 yılYanlız bu cümleler bana ait değil. Bunları bana karşımdaki söyledi. Siz aşırı önyargılı bir insansınız
Cevap sahibi+1 yılYav hehe simdi kivir
Soran+1 yılSiz kimsiniz de ben size kendimi ispat için uğraşayım. Önce üslubunuzu düzeltin. Mahalle ağzıyla gelmiş burada kocaman adam he hü yapıyor.
Cevap sahibi+1 yılKes ya
Cevap sahibi+1 yılGelin guven olan sizsiniz adamin sucu yok
Soran+1 yılOlabilir size ne 😄
Cevap sahibi+1 yılIyii bee ne yaparsan yap tabi burada erkekler soyle boyle diye aglama da 😄
Soran+1 yılValla siz beni zerre ilgilendirmiyorsunuz aslında. Ama sizle ilgili tek bir tahminim var Allah size tip vermemiş, ve bunun acısını reddedilmişlipini uzun yıllar yaşamışsınız. Birinin tipine aşık olunabileceğini görünce de saldırganlaştınız. Ayrıca sizin durumda içler acısı ki, bu kadar negatif bir iletişime hala cevap yazıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılLan gerikafali benim tipim vardi kaza gecirdim tip dedigin sey boyledir bir kazayla gidebilir bununla mi ovunuyorsun
Cevap sahibi+1 yılAllah sanada verir bir kaza o zaman gorursun ne demek istedigimi insanlari yargilama
Soran+1 yılÖzür dilerim böyle bir şey olduğunu nereden bilebilirim , gerçekten üzüldüm şu anda. Affedin
Cevap sahibi+1 yılburada cok var hep tipte tip ölen kizlar bunlar sinirimi bozuyor ondan boyle tepki veriyorum haksiz miyim insanlari tanimadan cirkin demek onun ne yasadigini bilmeden yargilamak kimin haddinedir yine bir baskasini tanimadan sirf tipi var diye yuz vermek yanina gitmek ne kadar mantikli son zamanda kizlar hep boyle erkekler yalniz kaliyor ama kizlar hep onlara gidiyor iste o kadar insanin arasindan ben yasadim bu olayi allah camimi alsaydi da olmasaydi oyle bir kaza oyle bir olay 🥺
Cevap sahibi+1 yılBenimde psikolijim bozuldu lutfen insanlari ozellikle erkekleri tipten yargilamayin artik herkesin yasadigi da genetik degil sonradan da olabilir
Soran+1 yılAnladım ama siz bana saldırgan bir üslupla yaklaştığınız için benden bu şekilde tepki aldınız , ben kaza yaşadığınızı bilemezdim sonuçta , çok geçmiş olsun , neyiniz var. Allah acil şifalar versin
+1 yılEğer ona çok alıştıysan sana gerçekten iyi geliyor ve her zaman varlığını sana hissettirip seni güzel ve özel hissetiriyosa evet aşktır
010 Yorumla
Soran+1 yılBana bunları karşımdaki dedi, arada seviyorum seni diye mesajda atıyor ama hep arkadaşça diye yordum, Benimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
- +1 yıl
Bişiler hissediyor net yani
Soran+1 yılİtirafı sana aşığım mı olacaktı sizce ben mi yanlış anlamışım
- +1 yıl
Keşke izin verseydin itiraf etseydi bende tam kestiremiyorum
Soran+1 yılİstediğin cevabı alamayacaksın ama olumlu olmayacak dedim, ben öyle düşünmüyorum olumlu olacağını biliyorum dedi. Hem sen ne söyleyeceğimi ne biliyorsun dedi hayır ben anladım söyleme arkadaşlığımız bozulmasın, ben kapatabilir miyim artık dedim. Kaçıyor musun dedi evet dedim :)
- +1 yıl
Keske itiraf ettirseydin ya o zaman tam cevap verirdin
Soran+1 yılBiraz pişman olmuyor değilim ama o an itiraf etse hayır diyemezdim biliyorum kendimi ve tam güvenmiyorum ona. Hoşlanıyorum ama güvenmiyorum
- +1 yıl
Zamanın akışına bırak çok kurcalama derim
Soran+1 yılSizce olma ihtimali var mı hala dersiniz, sonuçta adamı daha itiraf etmeden reddettim
- +1 yıl
Bilemiyorum
Bilmiyorum ben bern e 500 km ötede kasabada yaşıyorum insan gormedim
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahalla bu nasıl yorum ;)
Yani araya beğeni duyguları da girmiş o zaman aşktır zamanla hissedersin ne olduğunu
028 Yorumla
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki dedi, arada seviyorum seni diye mesaj da atıyor, telde konuşurken de dedi bir kaç kere. Ama arkadaşça diyor diye düşündüğüm için atlamayım dedim ben hep
- +1 yıl
Ha yani şöyle öncelikle 21 yaşındayım.
Sınıfımdan birinden hoşlandım geçen dönem 3 aylık arkadaşlığımızdan sonra beni başka konudan ararken birden dert yandı kız arkadaşı ile ilgili bende o zaman öğrendim zaten hayatında biri olduğunu
Neyse konuşmanın sonunda seni seviyorum ve sana değer veriyorum dedi ama 3 gün sonra mesajıma 1 gün sonra döndü
Sonra ben itiraf edip arkadaşlığımı bitirdim o 1 ay kızla ayrılmış şu an 4 aydır tekrardan çikiyorlar - +1 yıl
Senin zorlu zamanında yanında değilse mesajına geç cevap veriyorsa birlikte neredeyse sıfır çakır geçiriyorsanız önceliği hayatından sonra sen değilsen bu aşk anlamında bir değer verdiği anlamına gelmez
Arkadaşta derecesi biraz düşüktür ama arkadaşın da sana saydığım şeyleri yapmıyorsa o da arkadaşlık olarak değer vermiyor demektir
Soran+1 yılAnladım üzücü olmuş ama yaşın küçük, tecrübe olmuş sana. Umarım daha güzel ilişkiler yaşar daha mutlu olursun. Benimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
Soran+1 yılBuluşmak için o çok ısrar ediyor ama ben gitmedim hiç
- +1 yıl
Yani şöyle soruyu zaten bana iyi geliyor başkası ile vakit geçirdiğimde bu kadar kendim olamıyorum demişssin bence sizin de gönlünüz var
Karşı taraf ile ilgili neden duygusal boşlukta olduğunu düşündünüz orası önemli bir de dediğini göre bir kaç yıldır bu hisler varmış
Bence bir buluşup şans verin değmezse bırakırsınız
Soran+1 yıl1 yıl önce boşandı, atlatamadıysa diye kaygım var
Soran+1 yılBen zaten hoşlanıyorum ama güvenemiyorum, biraz da çapkın biri diye duydum, atlamak istemem.
- +1 yıl
Anladım.
Bence biraz daha çabalasın. Emin olunca şartları konuşursun sevgili flört olursanız artık o zamanda içinden bir teste tabi tutarsın baktın uzun zamandıd değişmedi devam edersin
Ama çapkın artı boşanma sebebi seni geriyorsa ve içini yiyip bitirecekse açıkça konuş ya da görüşme ki konuşsan daha iyi olur
Soran+1 yıl1 yıllıktı
Soran+1 yılBilmiyorum ki kafam çok karışık.
Soran+1 yılHayır aldatma değil , davayı bu açtı. Karısının ailesi ile problemleri vardı. Bir de bana gel yüz yüze tüm ayrıntıları anlatıcam telde olmaz dedi ama ben gitmedim
- +1 yıl
Eğer sana şöyle söyleyeyim iç sesin bu kişiden uzak durman konusunda her zaman daha ağır bir yankıyı yaratıyorsa ve bunun üzerine hoşlanma Duygu Su Bu durumun önüne fazlasıyla geçiyorsa bence Uzak Durman gereken kişidir Ama eğer iç sesinde herhangi bir uzak durma gibi bir yanılsama Yoksa Her yanında olduğunda şiddetli bir şekilde Bu iç sesi hissetmiyorsan görüşmeye bir bak derim Ama hani ilerletmezsin tanırsın ona göre konuşursun ama bu adam Anladığım kadarıyla sana durumları da açıklayıp güvenmediğinin de farkında sana olanı Bitene anlatmak istiyor
- +1 yıl
Hatta şey de yapabilirsin yani bu Öğrendiğim Bir Şey bu arada benim tamam ben sana şans vereceğim ama bu şansı iyi kullanıp kullanmamak tamamıyla senin elinde beni tek alakadar eden sana şans vermek olur de hani kötü davranıp davranmaması onun elinde olacak ve tüm sorumluluğu güzel aldığı bir cümleyle ona da verebilirsin Tamam denerim ama tüm sorumluluk sende şeklinde
Soran+1 yılTeşekkür ederim değerli yorumların için, bazılarına içim ısındı, deneyeceğim sanırım
+1 yılŞu kelimeleri ben ne zaman duyavam acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılBen duydum da ne oldu, devamı gelmedi ki
- +1 yıl
Güncellemene baktım seni unutamamış kesınlıkle sınyal
+1 yılArkadaşlık da olabilir bu.
010 Yorumla
Soran+1 yılBelki de ben arkadaşlık olsun istemiyorum, ondan :)
- +1 yıl
İstemiyorsan hoşlanıyorsun demektir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Soran+1 yılBana bunları diyen karşı taraftı yanlız
- +1 yıl
Onun hisleri var demek. Senin de hislerin varsa arkadaşlığın ötesine geçebilirsiniz
Soran+1 yılArada seni seviyorum diye mesaj atıyordu, arkadaşça diye yoruyordum hep. Adam zeus gibi atlamak istemedim. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim. Burada açılacakmış değil mi ben yanlış anlamamışım
- +1 yıl
Senden hoşlandığını söylemiş baya baya
Soran+1 yılO itiraf sizce aşk itirafı mıydı dersiniz
- +1 yıl
Açılacaktı bence
Soran+1 yılKaçtı mı yani o tren?
- +1 yıl
Öyle oldu sanki
+1 yılHemen aşk diyemeyiz doğrusu.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyelim Mahmut mu diyelim 😄arada seviyorum seni diye mesaj atıyor sesli ya da yazılı, telde konuşurken de dedi bir kaç kere. Ama adam zeus gibi olunca atlamayım dedim. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
+1 yılDoktoruna aşık olmak gibi bu ne 😊
061 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani :)
- +1 yıl
Doktor da iyi eder ya hani ya da ilaçlar falan 😅
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki dedi ama :)
Soran+1 yılArada seviyorum seni diye mesaj atıyor , telde konuşurken diyor , bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
- +1 yıl
Ah bu erkekler 250 Gr için herşeyi derler 😊
Soran+1 yılAşık filan değildir diyorsunuz :)
- +1 yıl
Yakalayan kadar aşk sanırsın içine girince bir bakmışsın neyse 😊
Soran+1 yılNasıl yani elde edene kadar aşık gibi yapar, istediğini alınca tanırsın adamı diyorsunuz değil mi
- +1 yıl
Adam sa istediğini alsa da sorun olmaz madamsa sorun olur 😊
Soran+1 yılAdamı madamdan ayırmak için kendimi riske atamam :)
- +1 yıl
Ortalama 70 yıllık dünya dene gitsin kuruyup gitsin mi 😊
Soran+1 yılDeğerli biriyim ben, sizin bakış açınızla da bakmıyorum açıkcası. Aynı iş yerinde çakıştık, ortak sosyal ortamımız var , riske giremem
- +1 yıl
Bak bunu sevdim. İnsan kendisine saygı göstermeli ki karşıdan saygı beklesin ama bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor ne bacım o kadar takma hayatı akışına birak
Soran+1 yılTeşekkür ederim, aslında tüm insanlar değerli ama çoğu farkında değil
- +1 yıl
Kendisine saygı duymayan karşıdan saygı goremez
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
Doğru olan sensin. Herkes kendi hayatını yaşar erteleme bacım
Soran+1 yılPolis misiniz siz?
- +1 yıl
Cevap vermesem daha uygun sanki kusura bakma lutfen
- +1 yıl
Yani genel yorum alanı sanırım bu yorumları herkes görüyor. Tam incelemedim de bu platformu
Soran+1 yılAdına polis yazan sensin kardeş. Fal baktırıp öğrenmedik sonuçta :) adını da yazmışsın emre diye. :)
Soran+1 yılGizlenme konusunda kötüsün kardeş
- +1 yıl
Poliçe diye boya markası da var 😊
- +1 yıl
İşim yazınca da kimlik fotokopisi koymadık ya 😊
- +1 yıl
Aslında sigortacıyim ben poliçe o 😊
Soran+1 yılKoysana bir ya , adına kıl oldum :)
Soran+1 yılİnsan neden boya markasını rumuza yazar ki, boyacı mısın?
Soran+1 yılAaaaa onu hiç düşünmedim ben :)
- +1 yıl
Hahahha alemsin 😊
Soran+1 yılHayırlısı kardeş. Bugün açmışsın daha hesabı. Sen biraz incele bakalım buraları
- +1 yıl
Bakım sen ne zaman açmışsın
- +1 yıl
Sana tiklayamiyorun ben ya 😛
Soran+1 yılGizliyim kardeşim ben.
- +1 yıl
Öyleymiş, gizem severim 😊
Soran+1 yılAdınızı sevmedim :) kib bye
- +1 yıl
Emre yi mi
- +1 yıl
Senin adın da "soran" miş çok güzel 😊
- +1 yıl
Poliçe yi mi hahahah sigorta ile tek alakam arabama yılda bir yaptirdigim mecburi şey 😊
Soran+1 yılEmre yi :/ ya yılda bir yaptırdığın şeyin rumuzda işi ne ben sana çok ayar oldum
- +1 yıl
Sigortacıyim deyince polis olduğum düşünülmez diye 😊
- +1 yıl
Emre nin neyi var miş kesin sevmediğin birinin adı Emre
Soran+1 yılNeyse kardeş işinle alakası yok ben adını sevmedim
- +1 yıl
Ayar olabilirsin tabiki düşünce özgürlüğü var burada sorun yok 😊
- +1 yıl
Sevmeyebilirsin sorun yok. Senin beynin senin kararin 😊
- +1 yıl
Bu dert seni bitirecek
Soran+1 yılSeviyorum napim
- +1 yıl
😊 ahh ahh
Soran+1 yılNoldu 😄
- +1 yıl
Senin derdin bitmez boş ver bol şans sana
Soran+1 yılSağol abicim , adını da sevmemiştim zaten 😃
- +1 yıl
Ben de seni sevmedim takıntılı sin allah korusun o çocuğu senden 😁
Soran+1 yılOna mı takıntılıyım , genel anlamda mı takımtılıyım? Şimdi de psikolog mu oldunuz 😄 ben ayrıca dizlik bir şey de demedim ki, isminize dedim 😄
- +1 yıl
Genel olarak bı takintililik durumu var sende şu an da o kişiye denk gelmiş 😁
Soran+1 yılÖyle olsun emre bey, başka hangi meslekleri icra etmek istersiniz? Hahahaha 😄 bu arada valla bilmediğimden soruyorum takıntılı insanlar o kişi ile sürekli iletişim kurmazlar mı? Sürekli aramak, mesaj atmak yoluna çıkmak gibi. Ben bunların hiçbirini yapmıyorum ki 😄
- +1 yıl
Sürekli düşünmek takip etme acaba ne yapacak falan aynı şeyler gibi
Soran+1 yılHmmmm düşününce çok mantıksız değil o zaman ben silip engelleyin her yerden kafam dağılsın
Soran+1 yılEmre’ler niye hep böyle
- +1 yıl
Bence sil engelle
- +1 yıl
Onun adı da mi Emre hahah
- +1 yıl
Belliydi adıma takmandan sen eski emreleri bırak yeni emrelere bak 😛
Soran+1 yılHahahahah 😄 engelleyemem seviyorum çünkü napim. Ama konuşmam artık bitti. Olması gereken bu. Kim olursa olsun önce ben
+1 yılAşk değilse bile zamanla aşka dönüşür.
07 Yorumla
Soran+1 yılBunları bana karşımdaki söyledi
- +1 yıl
Onu bunu bilmem ama insan kendisine iyi gelen bir insandan bir süre sonra kopamaz ve onun karşı özel hisler oluşmaya başlar çünkü bedeninden ziyade ruhu onun yanında mutludur.
Soran+1 yılO arkadaşım arada bana seviyorum seni diye mesaj atıyor , ama adam zeus gibi. Atlamış gibi gözükmek istemiyorum ve hep arkadaşça diye yordum ben. bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
- +1 yıl
Zamana bırakın
Soran+1 yılBıraktık gitti
- +1 yıl
Haydi bırakın ama gelişmeden ben haberdar et aklım kalır.
Soran+1 yılOlursa ederim :) o günden beri nerdeyse hiç konuşmadık
+1 yılArkadaslik degil ask bu
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki söyledi bana bunları. Arkadaşça değil mi dersiniz? Arada seviyorum seni diye de mesaj atıyor ama ben arkadaşça düye yormuştum
Bunları sana söyleyen kişi senden hoşlanıyor bence
015 Yorumla
Soran+1 yılArada seviyorum seni diye de mesaj atıyor ama arkadaşça söylediyse atlamayım diye hep bende seni seviyorum arkadaşım dedim. Hiç ben o anlamda mı dedim demedi ama
Soran+1 yılErkek :)
Soran+1 yılAma yetişkin insanlarız. Ben arkadaşça bir sevgiden bahsetmiyorum demesi gerekmez mi?
Soran+1 yılÇok tecrübeli biri, 35 yaşında, başından evlilik geçti, toy delikanlı gibi heyecanlanacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılEvlilik yaşadığı için cinsellik peşinde olduğunu mu düşündünüz siz dr
Soran+1 yılEvlenmeden önce de arkadaştık biz. Bir ara aramız açıldı. Bu evlendi. Kısa bir evlilikti. O süreçte karısı beni kıskanmış, kavga çıkarmış. Bir kere gördü kadın beni, eski mesajlarımızı okumuş. Bana kadın saydırmış. Bunları filan anlattı.
Soran+1 yılHayır istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşka yakın meşktir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer seyi ask sanmayın üzülüyonuz sonra
00 Yorumla Aşk değil bir insana dostu da iyi gelebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aşk değildir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Aşk değildir kendinizi kandırmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki aşktan iyi birşeydir
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki de adama sormak lazım
Cevap sahibi+1 yılSor açıkça sor … birde cesur ol bakalım nolcak 😂
Soran+1 yılYa bana arada seviyorum seni diyor, mesaj atıyor bazen bazen sesli mesaj olarak atıyor ama adam Zeus’a benziyor diye atlamıyorum , bende seni arkadaşım filan diyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılZeus?
Soran+1 yılAdam zeus gibi
Cevap sahibi+1 yılZeus bir çağırışım yapmadı 😂 sorrry
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır ya ruhumun dinlencesidir
00 YorumlaAşk bence
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki dedi bana bunları
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Asiksin
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu karşı taraf söyledi ama ben çok hoşlanıyorum zaten
+1 yılAşk .
01 Yorumla
Soran+1 yılBana aşık yani :)
Hayır aşk olabilmesi için tutku ve sevgi gerekir
09 Yorumla
Soran+1 yılBenimki bana son aradığında sen çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı şeyi hissediyorum. Bazen kilo aldım filan diyorsun ama öyle güzelsin ki, çok sempatik geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum, bazen çok ilgi gösterip boğuyor muyum seni çok mu üstüne düşüyorum dedi. Başka kadın arkadaşlarım yokta ondan sana sardım diye düşünme seviyorum seni, sohbetini dedi. Sana benim artık bir şey itiraf etmem lazım dedi. Ama ben itirafını dinlemedim. Ben anladım ne diyeceğini dedim. Bence duygusal boşluktasın dedim. Söyleme sen diyeceğini dedim. Ben boşlukta filan değilim kaç yıldır böyleyim ben dedim.
Soran+1 yılİtiraf etmeye çalıştığı şey sana aşığım filan değil miydi sizce? Ben mi yanlış yorumlayıp susturmuşum
Soran+1 yılDoğru olanı yaptım o zaman, hiç pişman olmama filan gerek yok:)
Soran+1 yılYani adamı daha açılmadan reddettim ya sizce bizim hala olma ihtimalimiz var mu dersiniz
Soran+1 yılUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılEveeeeet
01 Yorumla
Soran+1 yılAşık mı yani bana
hayır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hayır
yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yanlış
Hayır tâbiki de.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşça mıdır diyorsunuz?