Selamlar. Bir ilişkiyi noktalamak için illa ihanet mi olması gerekir? İlgisizlik, sevgisizlik, heyecansızlık ve tutkunun yok olması da bir etken olamaz mı? Senin için ne olursa bitmiştir? Keyifli akşamlar.
Yapılmaması gerekenler tekrar tekrar yapıldıysa ve her fırsatta buna tekrar edildiyse. Hassas olunan konularda özen gösterilmeyip inadına ordan vurulmaya çalışıldiysa biter. İlla ihanetin adı olması gerekmiyor bazı şeyler ihanet olmasa da ihanet kadar yaralar. O zaman insanın gözü ne sevgi görür ne başka bir şey. Olmuyor deyip çekilmek en iyi çözüm olur.
Artık konuşarak karşımdakiyle anlaşamayacağımı anlamam gerekir. Karşımdaki insan beni anlamamak için ısrarcıysa, ilgisizse, kendimden veriyorsam ve bu sürekli tek taraflıysa biter benim için.
Tabi ki mutlaka kırmızı çizgiye giren davranışları yapması şart değil. Eğer bana hitap etmiyorsa artık, ilgiyi sevgiyi kesmisse zaten çoktan terk etmiştir..
Artık eskisi gibi hissetmiyorsam her şeyin üstünden gelebilirim ama bir adama karşı sevgi seviyemde azalma varsa ben bunu telafi edemem çünkü oraya kadar zaten büyük ihtimal çok uğraşmışımdır ama o kadar şeye rağmen azaltmayı başardıysa zor yani oradan dönmesi.
İllaki ihanet olmadi gerekmiyor. Huzursuz edici tavırları varsa, hatalrim8 görüyor ve rahatsız oluyorsam yalan söylüyorsa ilgisizse ve onu sevmiyorsam uzatmam.
Benim için bitti demem için çok az şey gerekir. çünkü sevdiğim aşık odluğum kadından kolay vaz geçmem. mesela aldatma ihanet yalan bunlar varsa kesinlikle bitti derim. hayatımdan çıkartırım o kişiyi çünkü benim için aldatmanın ve ihanetin ya da yalan söylemenin affı olamaz. ve bir daha da ne kadar pişman olsa da affetmezdim sevdiğim kadını.. Keyifli akşamlar.
Saydığın şeyler tek taraflı olmamalı sen de varsa muhatabında yansıması olur, onda varsa sende yansıması olur, aslında şu bu dereceye gelen ilişkilerin tek nedeni doyumsuzluk sınır tanımamazlık, kimi adını ilgisizlik koyar, kimi adını ihanet koyar,
Ben kolay kolay vazgeçmem hiçbişeyden ki sevdiğim adamsa bu çok zor ama değer görmedim ilgi görmedim saygı yok zaman ayırma yok e ozmana böyle ilişki olmaz der geçerim
Geri dönüşsüz bir bitti için ihanet olması gerekir. Tutkunun bitmesi soğuma ilgisizlik gibi faktörler de ilişkiyi bitirir ama duygular değişkendir geri dönüşü de olabilir.
Saygı bittiyse zaten bitmiştir. Tabi bunun dışında tutkunun bitmesi, ilginin bitmesi, artık gözüne baktığında o hissi duymaman çok var be efkar yaptım.