Aşk İlişkileri Sohbet muhabbet yardim etmeyi çok seviyorum sizde benim gibi misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok samimi birisiyim çok suistimal edildim ama Güncellemeler+1 yıl Gizlisiniz yoksa sormak istediğim şeyler vardı Sohbet muhabbet yardim etmeyi çok seviyorum sizde benim gibi misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır öyle olmamaya çalışıyorum enayi olmak istemiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaşınız kaç ki Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl 53 Yorumla Soran +1 yıl Bende 47 siz akıllı birisine benziyorsunuz Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Xdbgkmc öyleyimdir vallaaaa Yorumla Soran +1 yıl İstek attim isterseniz eğer özelden bişey sormak istiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Iyi niyetin kıymetini bilmek yerine suistimal ediyorlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef sizde sohbet muhabbet benim gibi misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Sohbet muhabbet ediyorum yani enayi gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım iyi niyetten anlamayan insanlar var cunki Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır değilim 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hayır öyle olmamaya çalışıyorum enayi olmak istemiyorum
Yaşınız kaç ki
53
Bende 47 siz akıllı birisine benziyorsunuz
Xdbgkmc öyleyimdir vallaaaa
İstek attim isterseniz eğer özelden bişey sormak istiyorum
Iyi niyetin kıymetini bilmek yerine suistimal ediyorlar
Maalesef sizde sohbet muhabbet benim gibi misiniz
Nasıl yani
Sohbet muhabbet ediyorum yani enayi gibi
Anladım iyi niyetten anlamayan insanlar var cunki