ilk bulusmada wc diye gidip ödemis ben de, e ben çağırmıstım benim ödemem gerekiyodu dedim tartısmaya döndürmekte kötü, teşekkür ettim sonrakini ben öderim dedim ama bunu kısık sesle söyledim ikincisi olur mu bilemediğim için, Şu an iyiyiz yine bulusucaz ama ısrar ederse napıyım cidden hoşuma gitmiyo birinin ödemesi mahcup hissediyorum, yani alman usulu ödeyelim bitsin ya da sırayla da olur
ısrar ederse napıyım ben de ısrar ediyim mi saçma mı olur ya da bu sefer gizlice ben mi ödesem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hesabı kimin ödediği önemli değil fakat benimle hesap ödeme tartışmasına giren kişiden sebepsizce soğurum ben.
evet iste o tartısmaya girmek istemiyorum saçma duruyı
Takıntı haline de getirme bunu sadece akışına bırak. Sen veya karşındaki kişi ödemiş hiçbir farkı yok
Erkegin oldugu yerde kadin hesap odemez rajonnboyledir ilki ikincisi sonu yoktur
dikkat ettim hep senin yaşındakiler böyle düsünüyo , babamın nesli de ful böyle ama yeni nesil öyle değil zaten öğrenciyiz ikimiz de ona ödetmek saçma olur
Rajonun yasi olmaz ki he uzerinde yoktur falan soyler
Ya saçmalama çok istiyosa ödesinnn. Bi de böyle bi konu için tartışmaya girme soğuyabilir.
tartısmak istemiyorum ama bu sefer de ona ödetiyomus gibi olucak bu daha itici off herkes kendi hesabını ödesin bitsin istee
Ya şey de bu sefer de benden olsun de kabul etmezse de fazla zorlama
Kaçıncı buluşma olursa olsun herkes kendi yediğinin , içtiğinin parasını ödemeli. Alman usulü yani
Hiç bir zaman yanımdaki kadına hesap ödetmedim, ödetmem de
Sen ödemek iste ısrarla ödemek istiyorsa üstüne gitme itici olur
Bu sefer de gizlice siz ödersiniz hem şık olur hem de istediğiniz gibi olur hem de durumlar eşitlenmiş olur söylersiniz hoş olur diye düşünüyorum
Her zaman ben öderim. benim. masamda baskasi ödeyemez
Ben önceden söylemiştim ödeyeceğim diye o da kabul etti. Önceden anlaş.
Başta söyle oturduktan sonra. Kabul etmese ufak şeyler iç ama sende ısrarli kal. Bu kadar
Hesabın kimin ödediği çok sorun değil o anın tadı çıksın yeter
bu sefer sen wc gidiyor gibi yap helal olsun sizin gibi kızların sayısı çoğalır inşallah
İsterseniz 350. buluşma bile olsa yine erkek öder.
e napıcam ona mı ödeticem hesap gelince durucak mıyım
İsterseniz ödeyebilirsiniz ben öyle şeylere takilmam.
Bunu zarf atmak için kullananlar ben çok denk geldi.
Tecrübeyle sabit.
kızlar mı bunu kullanıyo anlamadım
Aynen
Bir veya 2 sefer olsa bana denk geldi derdim ama maalesef ki biraz fazla oldu
iste böyle biri oldugumu düşünsün istemiyorum ben d onunkini öderim sorun olmaz
Ben bildiğimden şaşmıyorum.
Çünkü oyunlar içinde olanlar hayatımda olmasına gerek yok.
Küçük insanlar bunlar.
Basit ve küçük.
Tercih sizin.
Kendinize yakıştırdığınız şeyi yapmakta özgürsünüz.
hangi sıfat ıle gıdıldıgıne gore degısır o
arkadas-flört-tanısma böyle bisey
hmmm canım o zaman gidişata göre ılerler işler hanı bu bır bulusma olacak mı yakınlasılıyor mu arkadas mı kalınacak nezaketen erkek ben odeyım der kız alman usulu olsun der orada zaten ne oldugu bellı olur mesela
Allah'ım bu sorulardan bikmadinizmi
bıkmadım başka soru?
Hesap ödemenin erkeği kızı olmaz
Hep o ödesin bir şey olmaz
Öde geç bu kadar takılmayın
Sevgili mi?
flört gibi ama değil gibi yeni tanısan iki insan gibi sevgili olsa zaten söylerim direkt ödeme artık falan diye de bunla çok samimi değiliz daha
Ya aslında bende. surekli hesap ödemesini istemem ama biraz duruma gore davran. Ona da yuk olma tabiki. Ilgisi olan erkek daha sahipleniyor
Sen öde
gizlice mi ödiyim ben de tuvalete gidiyo gibi
Dilediğin gibi
Kahveci 😊
Kim isterse o öder.
her zaman erkek
Gizlice sen öde