Sevgilim ve arkadaşımın yaptıkları?

Kaç haftadan beri şüpheleniyorum aralarında bir şey olup olmadığından geçenlerde sevgilim buluşalım dışarı çıkalım senle gezeriz ne zaman müsait olursun dedi (İlk buluşmamız olucaktı. Yeni 3. ayımıza girdik.) sonra benden bi cevap alamayınca arkadaş grubuna yazdı benim kız arkadaşımda nereye dedi sevgilim de dedi gezicez falan dedi kız arkadaşım da bende geleyim mi dedi sevgilim de... müsait olunca gidicez dedi kız arkadaşım da o geliyorsa bende gelirim dedi sevgilim de tamam gel dedi sonrasında ben sevgilime yazdım dedim ki benimde dışarı çıkma yasağı olduğu için gidemedim tamam başka zaman gideriz yasağın olmadığı zaman dedi tamam dedim bundan çok öncelerde ne zaman dışarı çıkmak istesek bir işi çıkıyordu gelmiyordu bende bir dahakine buluşuruz diyordum dün gece saat 2 de kız arkadaşım yazdı dediki bi yarın dışarı çıkcaz sende gelsene dedi bende kim kim dedim sevgilin sen ben dedi bende dışarı çıkma yasağım var bu hafta haftaya çıksak dedim o da tamam dedi gezin eğlenin dedim tamam dedi sinirden eğlenin falan dedim ama hem kıskanıyorum hem de hayatında ilk kez bir kızla dışarı çıkacakken benle değil en yakın kız arkadaşımla dışarı çıkıyor çok sinir bozucu bu konuyu konuşsam da bir şey demiyor ne yapıcam iyice kafayı yicem bir yandan seviyorum ama böyle olunca da iyi olmuyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Aldatıyor olabilir bunlar buluştuktan sonra kız arkadaşım baya soğuk yapmaya başladı sevgilim de umursamıyor beni sevgilimle kız arkadaşım daha fazla yakın oldular ve kız arkadaşımın egosu tavan yapmış böyle beni küçümsüyor falan çok sinirim bozuldu kesin aldatıyor yaa kafayı yicem
Sevgilim ve arkadaşımın yaptıkları?