AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Erkekler ne be abi ne diyon be abla agdhdhsgsd kaç bunlar kaç kişiyi peşine takmış
Ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
İfşa dünyasına salmıştır 😂😂
Komik mi Buğra
Bence komik 😂
Ben gülmüyorum aksine üzgünüm ve mutsuzum
Konuşmayı bitirmek istiyorum yavaştan çünkü onunla konuşacağım bir şey kalmadı
Yani böyle yapacağına sorunun temeline inden daha iyi olur. Ayrilik son cozum
Sizce sorunun temeli neyden kaynaklanır sen erkeksin sana soruyorum o yüzden
Yani hormonu üst seviyede. senden karşılığını alamıyor olabilir. ya da doyumsuz bunu konusmalisin işte onunla
Başta karşılık vermiyordum hep o konu açıyordu önceleri. Fakat ben beni cepte görmemesi için konuşmak istesem bile bundan sonra bu konuları açma dedim. O da ben böyle dediğim için uzun bir süre açmadı bu konuları fakat şöyle bir sıkıntı vardı ki bu çocuk çok fazla telegrama girmeye başladı. Bana mesaj yazmamaya telegramda sürekli çevrimiçi olmaya başladı. Onun telegramda çevrimiçi oluşunu saatlerce izleyip oturup ağladım napıyor bu çocuk diye içim içimi yedi. Fakat sen telegramda napıyorsun diye sormadım soramadım ona takip ediyormuş gibi gözükmemek için. Gecenin 3’ünde,4’ünde sabahın 6’sında telegrama girdiğini gördüm günlerim onu takip etmekle geçti. Neyse en son daha fazla telegrama girmesin, biraz ilgisini bana kaydırsın diye bu konuyu ben açmak zorunda kaldım. Açmak zorundaydım çünkü yapmak başka bir şeyim kalmamıştı çocuk kayıp gidiyordu ellerimden sanki. Dedim ki ona sen başkasıyla mı konuşuyorsun böyle şeyleri diye sordum kendisine. O Da ihtimaller dahilinde😃 diyerek gülücük attı :(Başkalarıyla sxtğng yapmak onun eskiden kalma alışkanlığıydı maalesef ki. Benimle tanıştıktan sonra bırakmıştı o işleri fakat böyle oldu işte. Ona dedim ki sadece benimle konuşacaksın ve konuştuk, mesajlaştık o gün de fakat onda o eski benle konuşmak isteyen bu konuları açmak isteyen çocuğu göremedim sanki benim zevk almam için uğraşıyormuş da kendisi hiç etkilenmiyormuş gibi yazıyor diye düşündüm ki bence öyleydi. Benle konuşmadığı yaklaşık 20 günlük sürede kim bilir kimlerle konuşmuştu kimlerle şey yapmıştı bunları düşündükçe hep ağladım. O günden beri ben istediğimi belli etmeden bu konuları kendi başlatmıyor ben istersem konuşuyor onun dışında geceler hep telegrama giriyor. Yaklaşık 25 gündür konuşmuyor benimle bu konuları ben de açmıyorum.
Durumumuz bundan ibaret napmalıyım da bu çocuğu eski haline döndürmeliyim
Dönmez y bu kadar derin görmedim konuyu işin içinde sxting varsa zaten bitmiştir o iş. sende çabaladın ama vazgeç bu saatten sonra. degmez yani
Nasıl bitmiştir o iş ne demeye çalıştın şimdi
Ya onunla kaç kere konuşmayı bitirmeye çalıştım kaç kere dedim iletişimi keselim birbirimizi unutalım dedim ama kabul etmiyor konuşmak da istiyor ama bazen lafı da çok uzatıyormuşum
Baş engeli gitsin ya hem başka kızlarla takılacak hemde senin sahibin gibi davranicak yok öyle dunya
Benim sahibim gibi mi davranıyor
Yani bu seylerj yapıp sana normallemesi seni cepte goruyor
Sevdiğinden dolayı beni bırakmak istemiyor sanıyordum ben
Sevgi bu değil kime sorsan aynısını soyler
Ne yapmaya çalışıyor bu çocuk sence amacı ne olabilir
Oda bilmiyor naptigini tek derdi suanlik şeyi heralde. hic uğraşma yol ver gitsin. adam ederim diyosan başka ama güven vermiyor sonucta
Biriyle konuşuyordur sexting yapıyordur videolu
Ya hayır deme hayır
Videolu yapmaz o yapamaz o kadarını da yapamaz : (((
Gece o saatte ne işi var
Dün gece 11 buçukta telegrama girmiş biz de 20 dakika önce mesajlaşmıştık
Öyle bir yapıyordur ki aklın durur telegramda neler oluyor neler
Bunadam seni sevmiyor bence
O kadar iğrenç bir yer mi orası gerçekten
Hatta bence görüşüyordur bile
Ben yaşadığım için biliyorum
Gerçekte mi görüşüyordur diyorsun korkutma beni ya
Kesinlikle 💯
Ne yaşadınız gelip dm de anlatayım demeyin lütfen ayrıntısını merak etmiyorum sadece nasıl gelişti bu olay
Anlatmam merak etmeyin zorla anlatacak değilim
Libido yükseliyor gelişiyor işte
Ya libido yükseldiğini anlıyorum da bu çocuk eskiden benimle konuşuyordu bu konuları artık konuşmuyor ben bu konuları açma dediğim için ve telegrama çok girmeye başladı bundan beri
Sen doğrusunu söylemişsin ona Twitter’a giriyordur
Sen söylemezsende o zaten senden habersiz yapıyordur
Evet Twitter kullanıyor o da benim gibi ama öyle şeylere bakıyor mudur Twitter’dan çünkü kendisi hep telegrama girer de öyle şeyler için. Bir ara sırf benle konulmayı bıraktı diye gecenin 3 ünde 4 ünde sabahın 6’sında telegrama girdiğini gördüm
Gece birde o saatte kesin yapıyor Twitter’da teleğram gibi neler dönüyor
Sen söylemezsende o zaten senden habersiz yapıyordur
Bu cümlende neyi kast ettin. Benden habersiz yaparken beni düşünerek mi yapar yoksa benden gizlemek beni bundan uzak tutmak için mi ya da artık ona çekici gelmediğim için mi
Onu yapan seni niye düşünsün çekiciliğini güzelliğini seksiliğini bilmem seni ondan uzak tutsa ne olur tutmasa ne olur
Bunu yaparken sevdiğiniz birisini düşünmüyor musunuz
Yoksa sadece zevk almaya mı odaklanıyorsunuz
Beni niye katıyorsun zevki düşünür ama ben yapamam çocuklarım var kız evladım var
Kusura bakma nereden bilebilirim Allah bağışlasın bu arada😊
teşekkür ederim çok sağol kimseye gitmedim ihtiyacımı burdan ya da Twitter’da yapıyorum
Evli bile olanlar ihtiyacını bir şekilde karşılamak zorundalar mı
Evdeki karşılamıyorsa ihtiyacımı ne yapmayım ben eskorta falanda gitmiyorum
sana gurban olsun
Ya böyle cevaplar vermektense biraz akıla mantığa uygun cevap verebilir misin? Ben de diyim ki aa bu yüzden giriyor bu çocuk telegrama
aaçmakamaya giriyor
ama pişmanlık işte
senn warken
Neye giriyor neye anlamıyorum
kız avına yaaa demekki
Başlayacam şimdi kız avına da sxtingine dee videosuna da ifşasına daaaa ha. Bundan demek ki benle konuşmuyor artık şerefsiz it oğlu it.
bakası daha çekici geliyor..
Ben nasıl kendimi çekici gösterebilirim ona karşı
yüz werme sana aşık olur
Ayyy klasik taktik sonra soğuyorsunuz ama biz sizden kaçınca. Kaçan kovalanırmış ya
kaçan daima kocalanır
çokk sevdigini belli etmeyefrksin
az önde yorumda köpürmen harikaydı
etkilenmemek elde değill
Erkeksi gibi konuştum orada sanki nasıl etkilenebildin ya s
Ya ona bu şekilde sitem edemiyorum ki defolup gitmesin benden kaçmasın diye susuyorum. Onu telegramda takip ediyorum yaklaşık 1 aydır ve her gün girdiğini görüyorum ama takip ediyormuş gibi görünmemek için susuyorum halâ
hesap soran eş sevgili
daima haklıdır..
ona bunun nedenini sorr
erkesksi msn
Yol değilim aslında ama ona karşı böyle konuşsam onun hoşuna gider mi 😅😅
tabiki boy kaç sende
Napacaksın bu bilgiyle ya :d
lazımmmmm
uyudun mu
Allah bilir
Allah bilir orası doğru tabi de napıyor olabilir gece 11 buçukta orada
Ne bilelim
Her gün işe gidip gelen birisi yoruluyor ayrıca ama gece 12’ye kadar uyanık kalmaya başladı eskiden daha erken yatıyordu
Ve telegrama girmiş dün gecenin 11 buçuğunda telegramda bu kadar önemli olan şey ne
Garip
İşi vardır
Ne işi Yarabbim ne işi bu ya
İş işte kız 🤣
Ya doğru düzgün cevap verir misin lütfen gülmeden espri yapmadan
Önce işlere bakıyor dur
Ne işi işte bu ya
Sxting yapıyor video izliyor dur
Eee benimle niye sxting yapmıyor bu canım
Canım yerine başka bir şey yazdım canıma çevirdi
Önemli değil bilmem belkide adama öyle bir ışık vermemiş sındır hiç
Yok verdim de ama eskisi kadar istekli değil bana karşı