Aşk İlişkileri Sevgilim Kıbrıs'ta askerlik yapıyor, ben ziyarete gitmek istiyorum ama "gelme, kaybolursun" falan diyor. Gitsem ne olur? iyideğilim44 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ama ben gitmek istiyorum neden kaybolayım sizce Gidip sürpriz yapsam daha mı iyiVeya demeli miyim Sevgilim Kıbrıs'ta askerlik yapıyor, ben ziyarete gitmek istiyorum ama "gelme, kaybolursun" falan diyor. Gitsem ne olur? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Gitmeyin o zaman yani kaybolabilirsiniz doğru söylemiş ama yine de isterseniz de gidin siz bilirsiniz. nasıl olsa öğrenirsiniz oraları 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hap kadar ülkenin nesinde kaybolacaksın yav :D Ama gitmeden haber ver mutlaka. Asker adam, kafasına göre izin alamayabilir. 0 6 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Doğru ya kaybolmam bencede Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Ne bilim beni kaçırırlar gibi senaryolar kurmuş Yorumla lizaben +1 yıl Onun oralarda bi tık siniri bozulmuş, belli. Git git, onun da biraz sakinlemeye ihtiyacı var belli ki. Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Bencede ya bir yolunu bulursam gitmek istiyorum malum aile sıkıntı ya 😓 Yorumla lizaben +1 yıl Zaten şimdi gitme, yanıyordur oralar :) Eylül gibi falan gidersin. Yorumla iyideğilim44 +1 yıl 😓😓 Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sürpriz yapmak hoş olabilir ama oraları bilmiyorsanız yine de yalnız başınıza değil, güvenilir bir arkadaş ya da tanıdık ile gitmenizi tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Kanalize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kıbrıs çok küçük bir yer. Nereye kayboluyorsun acaba 0 10 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Ona sormak lazım Yorumla Kanalize +1 yıl İsmini cismini ver gidiyo sorayım 😂 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Ben gideyim 😓 Yorumla Kanalize +1 yıl Gitme la öyle diyen birine. Ya hava atıyor. Ya da gece kulübüne gitmiş senden daha iyisini bulmuş. Geçici olarak his yaşıyor Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Hayır ya Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Öyle biri değil önceden istiyordu zaten Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Başka birini bulmadı beni seviyor Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Seni seviyorum falan yazıyor arıyor beni Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Durum farklı Yorumla Kanalize +1 yıl Onu bunu bilmem de burada kaybolmazsın Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gidebilirsin kaybolacak bisey yok belkide gelmeni istemiyor 0 48 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Yok ya Türkiyede olsa gel derdim dedi Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Yok kaybolurum kaçırılırım gibi şeyler Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Gidecem ya istiyordu aslında güzel olur diyordi sonradan böyle demeye başladı Yorumla suskunn33 +1 yıl Ne alaka kacirma felqn kibris yani baska sehirden farki neymis Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Yani ben de anlamadım senaryo işte Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Ben de kaybolmam diye düşünüyorum Yorumla suskunn33 +1 yıl Bence gelmeni istemiyor ve bahane uretiyor Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Istiyorum dedi önceden Yorumla suskunn33 +1 yıl Neden fikir degistirdi Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Ya iste paraya değmez falan dedi sonra kaybolursun bir daha bulamazlardır Yorumla suskunn33 +1 yıl Cocukmusun sen ya ne kaybolmasi abartmis yani Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Yani bencede telefon var sonuçta Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Biraz yerle alakalı bilgim yok ama idare edilir bence Yorumla suskunn33 +1 yıl Taksiye binersin adres verirsin goturur Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Para lazım 😅😅taksilerde pahalıdır şimdi Yorumla suskunn33 +1 yıl Nerden gidecen ucakla Yorumla iyideğilim44 +1 yıl İstanbuldan Kıbrıs Yorumla iyideğilim44 +1 yıl 😓Gidebilirsem ailemden dolayı gidemiyorum şu an Yorumla suskunn33 +1 yıl O meden yaa Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Babam ya Yorumla suskunn33 +1 yıl Nolmus babaya Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Annem izin verdi babama soramadım o bir yere gitse gitmek isterdim 😓 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl 😓😓 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl O bir yere gitse ben de bir yol bulup giderim fakat bir yere gitmiyor ki Yorumla suskunn33 +1 yıl Zaten kac ay kaldiki tezkeresine Yorumla iyideğilim44 +1 yıl 144 gün falan 26 Kasım Yorumla suskunn33 +1 yıl Sayili gun cabuk gecer Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Istiyordum hep onun yüzünden yaa Yorumla suskunn33 +1 yıl Belkide bolesi hayirli aman cokta takma Yorumla iyideğilim44 +1 yıl 😓❤️ Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Onu özledim 😓 Yorumla suskunn33 +1 yıl Seni anliyorum Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Zor bir durum bide gidebilecek şansın varken Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Kıyamam ona ya Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Bide beni yüzüstü bırakma diyor Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Ben onu ozlerken nasıl yapayım ki zaten Yorumla suskunn33 +1 yıl O ne demek ole Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Bekle beni diyor yani Yorumla suskunn33 +1 yıl Suphesimi var Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Yok Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Bilmiyorum ki niye öyle dedi Yorumla suskunn33 +1 yıl Yas kac senin Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Korkuyordur belki ne bilim ben normal bekliyorum onu Yorumla iyideğilim44 +1 yıl 18 yas Yorumla suskunn33 +1 yıl Daha cocuksun sen 🤭 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Oda 20 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl O yuzdenn Kıbrıs'a izin alamiyorum Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 12 yaşında mısın da kaybolacaksın kanka? Elinde telefon var sonuçta 0 1 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl O diyor ya ben de kaybolmam bence Yorumla
fatrix73 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl Gidiyorsan haber ver Kendini ona göre ayarlasin 0 1 Yorumla iyideğilim44 +1 yıl Doğru Yorumla
Osmtnl Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Gidecek olan gider, buraya yazmanın manası yok. 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıbrıs'ta aynı ki korkucagin hiç bir şey yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gitmeyin o zaman yani kaybolabilirsiniz doğru söylemiş ama yine de isterseniz de gidin siz bilirsiniz. nasıl olsa öğrenirsiniz oraları
Hap kadar ülkenin nesinde kaybolacaksın yav :D Ama gitmeden haber ver mutlaka. Asker adam, kafasına göre izin alamayabilir.
Doğru ya kaybolmam bencede
Ne bilim beni kaçırırlar gibi senaryolar kurmuş
Onun oralarda bi tık siniri bozulmuş, belli. Git git, onun da biraz sakinlemeye ihtiyacı var belli ki.
Bencede ya bir yolunu bulursam gitmek istiyorum malum aile sıkıntı ya 😓
Zaten şimdi gitme, yanıyordur oralar :) Eylül gibi falan gidersin.
😓😓
Sürpriz yapmak hoş olabilir ama oraları bilmiyorsanız yine de yalnız başınıza değil, güvenilir bir arkadaş ya da tanıdık ile gitmenizi tavsiye ederim.
Kıbrıs çok küçük bir yer. Nereye kayboluyorsun acaba
Ona sormak lazım
İsmini cismini ver gidiyo sorayım 😂
Ben gideyim 😓
Gitme la öyle diyen birine. Ya hava atıyor. Ya da gece kulübüne gitmiş senden daha iyisini bulmuş. Geçici olarak his yaşıyor
Hayır ya
Öyle biri değil önceden istiyordu zaten
Başka birini bulmadı beni seviyor
Seni seviyorum falan yazıyor arıyor beni
Durum farklı
Onu bunu bilmem de burada kaybolmazsın
Gidebilirsin kaybolacak bisey yok belkide gelmeni istemiyor
Yok ya Türkiyede olsa gel derdim dedi
Yok kaybolurum kaçırılırım gibi şeyler
Gidecem ya istiyordu aslında güzel olur diyordi sonradan böyle demeye başladı
Ne alaka kacirma felqn kibris yani baska sehirden farki neymis
Yani ben de anlamadım senaryo işte
Ben de kaybolmam diye düşünüyorum
Bence gelmeni istemiyor ve bahane uretiyor
Istiyorum dedi önceden
Neden fikir degistirdi
Ya iste paraya değmez falan dedi sonra kaybolursun bir daha bulamazlardır
Cocukmusun sen ya ne kaybolmasi abartmis yani
Yani bencede telefon var sonuçta
Biraz yerle alakalı bilgim yok ama idare edilir bence
Taksiye binersin adres verirsin goturur
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum
Para lazım 😅😅taksilerde pahalıdır şimdi
Nerden gidecen ucakla
İstanbuldan Kıbrıs
😓Gidebilirsem ailemden dolayı gidemiyorum şu an
O meden yaa
Babam ya
Nolmus babaya
Annem izin verdi babama soramadım o bir yere gitse gitmek isterdim 😓
😓😓
O bir yere gitse ben de bir yol bulup giderim fakat bir yere gitmiyor ki
Zaten kac ay kaldiki tezkeresine
144 gün falan 26 Kasım
Sayili gun cabuk gecer
Istiyordum hep onun yüzünden yaa
Belkide bolesi hayirli aman cokta takma
😓❤️
Onu özledim 😓
Seni anliyorum
Zor bir durum bide gidebilecek şansın varken
Kıyamam ona ya
Bide beni yüzüstü bırakma diyor
Ben onu ozlerken nasıl yapayım ki zaten
O ne demek ole
Bekle beni diyor yani
Suphesimi var
Yok
Bilmiyorum ki niye öyle dedi
Yas kac senin
Korkuyordur belki ne bilim ben normal bekliyorum onu
18 yas
Daha cocuksun sen 🤭
Oda 20
O yuzdenn Kıbrıs'a izin alamiyorum
12 yaşında mısın da kaybolacaksın kanka? Elinde telefon var sonuçta
O diyor ya ben de kaybolmam bence
Gidiyorsan haber ver
Kendini ona göre ayarlasin
Doğru
Gidecek olan gider, buraya yazmanın manası yok.
Kıbrıs'ta aynı ki korkucagin hiç bir şey yok