4 yıl sonra aşık olduğum, deliler gibi sevdiğim eski sevgilim geri döndü. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Biz 2 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadık ailesiyle vs zaten tanışmıştım ciddi düşünüyorduk sürekli üniv. dönemi okuldan kaçıp kaçıp yanına gidiyordum. Bizim asla büyük kavgamız olmadı ama son ayrıldığımızda saçma sapan sebepler yüzünden bitirdi çekti gitti. Ben 3 yıl boyunca acısını çektim bu sene o acı hafiflemiş gibi hissediyordum. Çok denedim ondan sonra kimseyi de sevemedim çünkü ilk defa ona aşık olmuştum. Kaderin cilvesimi denir ne denir bilmiyorum 4 yıl sonra beni unutamadığını ve barışmak istediğini söylüyor. O 38 yaşında ben 29 yaşındayım asla yaş farkını sorun yapmadım. En büyük korkum onun bir gün geleceğini fakat o gün her şey için geç olacak korkusuydu. şu an geç mi kaldı tam zamanında mi karşıma çıktı inanın hiç bilmiyorum. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Siz olsaydınız şans verir miydiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
2 kez onun yaşadığı şehire gitme şansım oldu bunu telefonda şimdi söyledim. Bana diyor ki keşke yazsaydın geldim deseydin şu an biz evliydik diyor. Gururum daha ağır bastı ben yazmadım. Ama o 4 yıl boyunca yazmadı. Gercekten geç gelmesine üzülüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan herkese teşekkür ederim benim kendi özümü bana hatırlattığınız için. Eski defterleri açmak kimseye bir fayda sağlamaz.
4 yıl sonra aşık olduğum, deliler gibi sevdiğim eski sevgilim geri döndü. Siz olsaydınız ne yapardınız?