+1 yılBilmem bana aşık olan bir insan var mıdır ya da aşk diye bir şey var mıdır bunu hiçbir zaman düşünmedim hoşlanan insanlar olmuştur genelde anlayışlı olduğun insanlara karşı hassasiyetli bir diksiyonu düzgün bir insan olduğumu söylerler, yani dolayısıyla bunu anca bir gün birisi bana aşık olursa ondan öğrenebilirim kendimi övmeyi çok sevmiyorum çünkü dört dörtlük biri değilim
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim gerçekten kalbime aşık olunur ben sevdiğim kadın için her şeyi yapardım sonuna kadar onu mutlu etmek için yaşardım mesela sevgilim olsaydı onu kendimden daha çok severdim onun için yaşardım. ama eğer normal arkadaş olarak bakarsak da ben dürüst olduğum için ve samimi kafa dengi olduğum için genelde insanlar benim bu özelliklerimi severler yani kişisel ve karakter özelliklerimi severler.. ama gerçekten sevenler de sevilmiyor işte bu ülkede sevgiyi hep hak etmeyenler seviliyor maalesef.
Birde mesela ben romantik olmayı da seviyorum bu özelliğime de aşık olunur ama bunların dışında aşık olunacak bir özelliğim de yok zaten. kendimi çok kusursuz ya da vaz geçilmez birisi olarak görmüyorum hiç bir zaman sadece gerçekten seviyorum o kadar. bu da yeterli bence ilişkilerde.. gerçekten seven bulmak zor çünkü.
ama hayatımda hiç aşık olmadım o da ayrı konu sdfsd yani aşık olmadan bile bunları söylüyorsam aşık olduğum zaman çok daha fazlasını yapardım ben kesinlikle bunu da övmek için demiyorum.
33 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisini kendinden çok sevecek bir romantik ☺️ umarım kalbine göre birini bulursun
- +1 yıl
Teşekkür ederim sende sevgini hak edecek kadar, seni çok seven birini bulursun umarım ☺️
- +1 yıl
Umarım. Teşekkür ediyorum ☺️
Kendimle ilgili bir sürü pozitif şey sayabilirim. Bir kere kendime has bir duruşum var. Kesinlikle cinsellik konusunda bir açlığım yok. Sevdiğim insanı bu konuda bunaltmam. Nerede ve nasıl davranılması gerektiği bilirim. Genelde sakin bir insanım. Karşımdaki insana huzur veririm. Takıntılı bir insan değilim. Gitmek isteyeni asla tutmaya çalışmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Dinlerim, izlerim, takip ederim ve yalan söylemem. Saygı duyarım ama bunların aynılarını karşı taraftan da beklerim. Bir de korurum, her türlü durumda her türlü konuda kol kanat gererim. Böyle anlatınca hadi len gibi oluyor, sanki kendine aşık bir adam profili çizmiş olduk. Benimle yaşarsa aşkıma aşık olur en gerçek cevap bu aslında.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Samimi, dürüst ve anlayışlı bir yanım var. Bunlar zaten ilişki içinde olması gereken başlıca unsurlar. Ayrıca sakin ve yeri geldi mi de eğlenceli bir yapım var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHuy veya fizik pek etkili değil aslında birine kâlbimiz ısınıp onu özel biri olarak hissedebildiysek nedenini kendimize bile açıklamakta aciz düşmeliyiz ki, aşk nedenlere bağlı olmadığı takdirde sonsuza dek sürebilir o zaman. Nasipte olana çekim hissedilir bence. Bu işler tercihle pek olmuyor 😎
20 Yorumla
+1 yılKimse bana aşık olmasın, istemem ama genelde iyi dinleyiciyim, anlayışlıyım, beni seven ve sevdiğini belli eden arkadaşlarıma canımı bile veririm, yalan asla söylemem, söyleyenleri sevmem, ha söylemek zorunda kaldıysan asla gerçeği söylemem 3-günü geçmez o, da küçük pembe yalanlar, çabuk mutlu olurum, bu da arkadaşlarımın fikri, kendi sevdiyim huyum ise sürekli sevap kazanmak istemem
24 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel huylar..
- +1 yıl
Teşekkürler, o, sizin gözəlliyinizdir
- +1 yıl
🥰🥰
- +1 yıl
😍😘
+1 yılFiziğim, Şefkatim merhametim iyi niyetim , etkileyici konuşmalarım, özgüvenim ve yaşam enerjim ile ilgili iltifatlar alıyorum genelde.
Nedense tanıştığım her kadın istisnasız benimle evlenmek istediğini ve " senden çok güzel baba olur " fikrini öne sürüyor sık sık.
Ben almıyım arkadaş. . Sevdik zamanında. Elimize ne geçti... Mümkünse kimse aşık olmasın bana...18 Yorumla- +1 yıl
Aşka küsmüş bir bey
- +1 yıl
Sevdiğim zaman, böyle kutsalım gibi severdim. Kimsenin sevdiğim insan hakkında konuşmasına aldırmaz, sevdiğim insanı dogru bilirdim hep. Küçük sevgi notları, çikolata dolu hediye kutuları , görüp görülebilecek en lezzetli ve romantik sofraları hazırlardım hep aşık olduğum insanlara... sonuç ne oldu. Çok seven üzüldü yine 😥
- +1 yıl
Fazla umursamadan yaşamak lazım bazı şeyleri demek ki
- +1 yıl
Demekki bu işin sırrı sen de? Sen peki bu konularda kafaya takmamayı başarabiliyor musun
- +1 yıl
Ben genel olarak birşeyleri umursamayı bıraktım. Böyle daha mutluyum
- +1 yıl
Koç burcumusun yoksa. Tanıdığım bütün koçlar yalnızlığa bayılıyor 😂
- +1 yıl
Evet 😄😄
- +1 yıl
Peki duygusal ponçik Balık'lara burdan ne söylemek istersin. Evet mikrofon sen de 🤓😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHazır aşık oluyorken her huyuma aşık olunsun…. Bir Huy kesmez😂
Biliçsizce olan gerçek biri olmak, kendin olmak etkiliyor galiba.
“Kırmızı ışıkta durmak” gibi temel normal olan huylar sanki etkileyici Huylar olmuş
Genel olarak galiba bir insanın
Yanımda Kendi olabilmesi…. Güvenilir Samimi kibar rahat halim…Çocuklarla iletişimim…Yaşlılara tatlı Nezaketim…. Yüksek enerjim ve değer verip değerli hissettirmem … olabilirAma bir bakarsın…. Hiç aklına gelmeyen herhangi bir “Yüksek Eril Enerjiili Nezaket Halim” da etkiliyebilir…. 😂😁
Ek olarak Ciddi bir tip olup herşeyin tatlı Esprili tarafınında tadını çıkarabilmek…. Gibi gibi 😏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle verdiğim sözleri tutarım, sevdiklerimin iyi kötü gününde her zaman yanlarında olurum. Yalan söylemeyi sevmem, aklımdan geçenleri pek saklamam neyse söylerim. Karşı tarafın işine gelir gelmez o ayrı. Kusurlarımın da farkındayım ve düzeltmeye çalışıyorum.
10 Yorumla Gidip de dönmeyişime, sevip de bin kez söyleyişime falan. En sonuncudan emin degilim bazilarina fazla geliyor afallıyor🤔😂 Allahımmm ne buldu bu kız bende ben neymişim deyip totosu kalkabiliyor
14 Yorumla- +1 yıl
Totoları indirelim sonu kötü oluyo sonra
- +1 yıl
İşte bu 😂
+1 yılReel sanal herkes uyumlu olduğumdan olduğunu söylüyolar... iyi birşeymi kötü bir şey mi bilmem🤷♀️🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel tabiki 😅🌸
+1 yılSamimi, içten ve sempatik olmam. Bide karşımdakine çok değer veririm onu belli ederim fakat kimse bu zamana kadar hak etmemiş çıkar mı bilmem...
15 Yorumla- +1 yıl
Dünya hassas kalpler için bir cehennem
- +1 yıl
Kesinlikle. Ne güzel söyledinnn
- +1 yıl
Attığın yorumu beğenemiyorum dimi
- +1 yıl
Hayır 😂 ben beğenmiş kabul ediyorum teşekkür ederim 😆
- +1 yıl
Ne demekkk 🙃 takip eder misin rica etsem
Vicdan. Allah bana bir vicdan vermiş, düşmanıma vermesin.
22 Yorumla- +1 yıl
Keşke herkeste olsa
İmtihan Dünya sı Ne Aşk ı ne Sevgisi Âhir zaman Sosyal medya trolleri, Sapık iğrenç görseller atan insan müsveddeleri ya da Dolandırma amaçlı Evliliği bahane ederek yazan Hepsi bir İmtihan her şey Yalan ve Âhir zaman da Kâder de olanlardı. Bukadar
125 Yorumla- +1 yıl
Aha benim adamım😅😅😅
- +1 yıl
Mxçsmslsksçskpülekzksmsosçsmmsçs
- +1 yıl
Allah razı olsun sizede
- +1 yıl
Ya ne diyorsun be canım? burada ne dalga geçtim ki ben. Dinden imandab yazıyorsun, sonra Instagram alıyorsun, canım tabii senin gibilerle dalga geçilmeli. Amma dalga geçmedim ben, sadece güldüm, gülmek günah değil ve ya alay deyildir. canım
- +1 yıl
Canım sözü yanlış gelmiş!!! canım!!!
- +1 yıl
Olmmmmm buuuu ne beee başka söz yazıyorum ( canım yazılıyor ) mxşdksls çldrcm. Salaağğağağağağ
- +1 yıl
Salağğğ
- +1 yıl
canım
- +1 yıl
Demek neymiş efendim salağ sözünün sonuna k yazınca ( canım ) yaziyormuş xkşsksçs salağ
- +1 yıl
Lan üstüme yalan atma aaaa
- +1 yıl
Hadi sende yazsana... Salağ yaz. Ğ harfi değil sonunka k yaz. Bak ne olucak
- +1 yıl
Mal işte. Allah farklı farklı mallar yaratmış elhamdülillah
- +1 yıl
Mal türk olmadığım için kendimi tam ifade edemiyorum. Kendini büyük bok zannediyon sen. Sanki mükemmel laf sokmuş aq
- +1 yıl
Kim rezil belli. Üstüme yalan atıyon kardeşim
- +1 yıl
Kardeşim de yanlış geldi ooooçççç yazcaktmmm
- +1 yıl
Bu sitede sorun var neyse. Hadi bb
- +1 yıl
Ya Allahın belasımısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterim olması terhicimdir görsellik bi yaştan sonra kayboluyor
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Hep öyle diyoruz ama önce görselliğe bakılıp karakter görmezsen geliniyor ve bu yüzdende sağlıklı bi ilişki olmuyor
aslında görselliğe bakıyorsak karakterine daha detaylı bakmamız lazım eğer güzelse zaten görselliğede görsellik katar - +1 yıl
Genellemeyin. Mutlaka karaktere ve farklı özelliklere önem veren insanlar da var
- +1 yıl
Tamam doğru ama insanoğlu yaratılış farklıdır her ne kadar mantılıklı düşünmek gerektiğimiz zamanlar olsada bi yandan içimiz yani nefsimiz farklı söyler o dediğiniz insanlar nefislerine daha çok hakim olanlar nefislerini bastıranlar aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHangi birini sayayım ki , Allahım o kadar tatlıyım ki
11 Yorumla- +1 yıl
Peki 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bilmişliğime ve küçümseyici konuşmalarıma aşık olurlar
13 Yorumla- +1 yıl
Cidden buna olduklarına emin misin? 😂😂
- +1 yıl
Elbet bir gün biri aşık olur. Sabırla bekliyorum
- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fazla gözlerimin güzel olduğunu söylerler. Gerçi arkadaşlar ne güzeli derler ama bayanlardan çok duydum güzel olduğunu. Sanırım o yokluktan bence kızları görünce parlıyor 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBenim not defterim var ilk buluşma tarihi, üstüne ne giymiş, nereleri seviyor falan gibi not alıyorum unutmamak için. Kemal Sunal'ın dediği gibi güzel adamım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok dürüstüm ve kimseye kolay kolay güvenmediğim için de zor severim sevdimmi geçici bir heves gibi sevmem
10 Yorumla
+1 yılBen olsam Benim pozitifliğime aşık olurdum kötü düşünmem her zaman olaylara güzel açıdan bakarım güzel zel severim ilgilenirim İlgiye boğarım😇
10 Yorumla
+1 yılBunu zamanında aşık olanlara sormak lazım genelde tatlı buldukları için aşık oluyorlar ya da hoşlantı ilgi vs.
10 Yorumla
+1 yılBilmem ki nasıl bakarsan öyle görürsün özelliğim özel insana fazladır o hangi ozelliğimi seviyor ise ☺️☺️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum. Aşık olanlar türlü türlü şey sıralıyor… Genelde zekisin dediler sanırım şöyle bir gözden geçirince…
10 YorumlaDürüstlüğüme dobralığıma mantıksal yaklaşımıma sadakatime aşık olunur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdim mi adam gibi sevme gibi bir özelliğim var bağlanıyorum
10 Yorumla Osurmama. Ne yazmalıyım ki. Soru biraz egoizm kokan cevaplara gebe 🤣
10 Yorumla
+1 yılÇok sevimliyim. Kedi gibi. Masumum temiz düşüncelerim yok ama çok masum ve safım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ben olsam benim merhametime aşık olurdum, adaletli, kendi halinde oluşuma.
10 YorumlaAnlayışlı oluşum, merhametim , iyi niyetim, zekam :D
10 Yorumla
+1 yılMerhametine, masaj yapısıma, iyilik meleği olmama ve yeşil gözlerime
10 Yorumla
+1 yılŞu şu diyip sayamam aşık olmak isteyene bahane çoktur, saçma bir sebep bulup ona bile aşık olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem normalde asık olan yok zaten de huysuzum heralde
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsamimi ve rahqt olmam ayni zamanda olgun durusum ve mantikli düşünen biri olmam
10 Yorumla hoşlandığım beye karşı çok samimi olup diğer herkese çok soğuk olmama
10 Yorumla
+1 yılDobralığıma ve yeri gelince olgun yeri gelince çocuksu oluşuma.
10 YorumlaDaha çok sevecen, sempatik ve dürüst olmam karşı cinsi etkiler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bilmiyorum ya aşık olunacak bir huyum yok herhalde
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmem yasayip görmen lazim. kendimi. övmeyi sevmem.
10 YorumlaBen olsam bana aşık olmazdım. Çekilecek tarafım yok.
10 Yorumla
+1 yılbilmem simdi degisiyo ya karsidaki kisinin zaaflarina bagli
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsi etkileyen bir özelliğim olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAşk bir huya olunan bir şey değil gibi. Birden bir şeylere olunur.
10 Yorumla
+1 yılGenellikle çevremdekiler kız erkek bana herzaman pozitif ve çok komik ve samimi birisi olduğumu söylerler ama genellikle çıkma teklifi aldığımda neden ben? Diye sorduğumda ahlaklı olduğum ve insanların yüzünü güldüren birisi olduğumu söylüyorlar
20 Yorumla
+1 yılKanka erkek için nefes alsın yeterli etkilemesine Grek yok
19 Yorumla- +1 yıl
Senin hangi özelliğine aşık olunur diyo soruda 😆
- +1 yıl
Bilmiyorum oda bence fark etmez der
- +1 yıl
@zürazhr 😂😂😂
- +1 yıl
Sen acı yorum yapma
- +1 yıl
Yok da seni s******** yoksa ben
- +1 yıl
Sonunda kimse güzelliğe bakmıyor yatakta ne kadar iyi hissediyor ona bakıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boyum ve fiziğim dikkat çekiyor genelde. Bir de göz rengimi beğendiklerini söylüyor kızlar genelde.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence hicbir huyum ya. Sevilmicek biri olduğumu düşünmüyorum ama öyle beni öne çıkaracak özelliğim yok dümdüz insanım.
10 Yorumla
+1 yılcanım oluşum etkiler hemen kendini kaptırırım kullanırlar beni iyice sonra uyanırım ama çoktan kevgir olmuşumdur
00 Yorumlakarşı tarafın küçük detaylarına ilgim olur hep şunu severim der piknikte onu yaparım. ellerim çok kurur der nemlendirici taşırım. sakar diye hep yara bandı taşırım misal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ılımlıyım anlayışlıyım ve kimseye önyargıyla yaklaşmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir huyuma aşık olunmaz. Getirilerim götürülerimden azdır.
10 Yorumla
+1 yılDürüstlüğüne, saygısına, sıcaklığına ama ekstradan gözlerine çünkü gözleri onun ile birlikte yaşlanır ve asla değişmez hep aynıdır beden yaşlanır, göz yaşlanmaz.
10 YorumlaBenim sadece bakışlarım aq tipim falan çok cekiyim gerçekten kızlar aynı ortamdayken bakıyor hep ama bende iş yok
10 Yorumla
+1 yılgünümüzde her şey dış güzellik olmuş o yuzden huy kimsenin umurunda değil ama tatlı dil diyeceğim ben
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tanırsa ançak her huyumu sever
60 Yorumla
+1 yılHangisini yazsam bilemedim sjghs
11 Yorumla- +1 yıl
Başla bir yerden djjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBilemedim ki sanırım yok
13 Yorumla- +1 yıl
Vardır ama aklına gelmemiştir
- +1 yıl
😀aşık oluncak biri değilim
- +1 yıl
Her insanın vardır bir özelliği öyle düşünme
+1 yılÇok var hangisini diyeyim ki
12 Yorumla- +1 yıl
Bir yerden başla
- +1 yıl
Ayıp olur kız burada nasıl diyim 😂
Özgüvenime, ince çizgime, samimi ve sakin bir o kadar korumacı olduğum için hep önde oluyorum.😎
10 Yorumla
+1 yılSevince dünyam o kişi oluyor, anaç ruhum da eklenince fazlasıyla ilgili davranıyorum. Bu olabilir.
10 Yorumla
+1 yıliyi bir dinleyiciyimdir. Kadınlar dinleyenberkekleri severler!
10 Yorumla
+1 yıltipime , kibarlığıma, masum ve sakin halime, yalan söylemememe,
10 Yorumla
+1 yılAçık sözlü oluşum bence, bilemiyorum bu etkiler mi emin olamadım.
10 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat