Hayalindeki hayat yuva nasıl eş nasıl
O ayıp bu ayıp saçmalığı olmamali yuvada özgür rahat içten dürüst olunmalı ailecek rahat olunmali
Hayalindeki hayat yuva nasıl eş nasıl
O ayıp bu ayıp saçmalığı olmamali yuvada özgür rahat içten dürüst olunmalı ailecek rahat olunmali
Eşim ve çocuklarımla güzel kalabalık bi ailen olsun istiyorum. 3 çocuğum olsun. Evim şen şakrak olsun. Kopuk binaile olmak istemiyorum iç içe birbirine bağlı bi aile olalım. Eşimle ben esimin ailesi benim ailem çocuklarımız hepimiz birbirimizi çok sevelim çok iyi anlaşalım. Kırmızı binarabamiz 3 1 bi evimiz olsun. Huzurlu bi evimiz olsun tabiki tartışmalar olcak ama bunları birbirimizi cok kırmadan halledebilelim. Kırılırsak gönül almayı bilelim. Eşim ve ben birbirimize sadik ve aşık olalım. Her sorunun üstesinden gelelim. Ailem bana ve aileme karsi çok saygili olsun bende ona ve ailesine karşı tabiki. Cok iyi anne ve baba olalim cocuklarimizi iyi yetistirelim. Terbiyeli ve valiskan temiz hayırlı sağlıklı çocuklar olsunlar. Büyüdüklerinde gözümüz kapalı her yere gönderebilecek kadar güvenebilecegimiz gibi yetissinler. Böyle devam ediyor...
Çok güzel dedin yaşları Uygun olunca hayatı özel hayatı da anlatmak öğretmek gerekli Olgun akıllı birisin
Aynen herşeyi vakti gelince konuşmalıyız. Çocuklarımla arkadaş gibi yakın olmak istiyorum. Onlarda bana herseylerini rahat rahat anlatsınlar.
Aynen öyle çugu kız tecavüze uğruyor anne baba kızar diye demiyor o it onu hergun kullanıyor
Anne baba olmayı bilen pek yok o yüzden boşanmalar her geçen gün daha da artıyor
Evet çocuk yetiştirmek korumak çok zor. Allah herkesin yardımcısı olsun
Boşanmalarda olan çocuğa oluyor. O yüzden evlenmeden önce pembe gözlükleri çıkarıp gerçekten ömür boyu anlasabilecegimiz birini seçmeliyiz. Evliliktede fedakarliklar yapmaliyiz.
Birbirimize birşeyler katariz istersen
Nasıl yani anlamadım?
Özelden konuşalım bilgi tecrübe alış verişi yaparız bir birimize çok şey katariz
Sen erkeksin dimi😂😂
Konuşmak ister misin istemez misin
İstemem teşekkürler
Peki dikkatli ol enişte bey şanslı her konuda tanı bil gör yoksa hıyar çıkar
Teşekkür ederim güzel düşünceniz için 🙏🏻 sizde dikkat edin kendinize🖐🏻
Yemezdim seni
Merhaba,
Hayalim aşkım, aşkım ile her şey mesela bugün çok güzeldi, mahallemin çocukları gençleri ile motorsiklet sürdük, voleybol oynadık, yakar top oynadık, halay çektik göbek attık, şarkı söyledik, aşkımı da istiyorum aşkımla istiyorum.. 😅
Cevap
4Cevap
bir şey söyleyeyim mi, mecburiyet olmayan bir sevgili hayatı istiyorum ben
Doğru yazmışsın ama doğru yuva doğru eşten geçer bence olar sadece sectigin partner de bitiyor
Nickinden aklıma geldi Çanakkaleli misin :) orada öyle bir köy var da :)
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?