Ortam bozuk diye kız kardeşinin üni okumasına karşı bir erkek. Tamam üniversite okuyan da işsiz ama hem okumasına hem çalışmasına karşı. Bizim zaten ihtiyacımız yok mantığında düşünüyor. Sevgili değiliz bizde kadınlar çalışmaz diyor. Benim ihtiyacım olmasa da çalışırım seviyorum işimi dedim. Gerçekten de seviyorum.
Gezersin, alışveriş yaparsin calismasan diyor. Ama ben onları da yapabiliyorum. Bu düşünce de biriyle ilerde mutlu olabilir miyim bilmiyorum. Çok iyi bana karşı şu an ama insanlar evlenince çok değişiyormuş. Sizce olur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır olmaz
Kız kardeşinin üni okumasına izin vermeyen insan, ileride senin dışarıya çıkmana izin vermez. "Olur mu?" Diye sorman bile hata, ayrıl gitsin, daha neyi bekliyorsun? Haberlere konu olmayı mı?
Baskıcı biri ile olmak istemiyorum tabiki. İyi olması kafamı karıştırdı ben mi abartiyorum diye buraya sordim
Emin ol böyle insanların iyilikleri iki gün kötülükleri her gün sürer ve öyle davranırlar ki sanırsın suçlu sensin, hatalı sensin, onun davranışları normal. Kendine bunu yapman büyük hata olur, tabii hayat senin hayatın ama yine de bir insan olarak sana tavsiyem o kişiden en çabuk şekilde uzaklaş..
Üniversitenin ne olduğunu bilemyen biri uzak dur
Öyle maalesef çocuklarına da böyle olabilit