Çok çekingen ve sessiz birisiyim. Bir insana alışmam, yanında rahat olmam aylar bile sürebilir. Erkekler bana başta büyülenmiş gibi davransalar da daha sonra hızla uzaklaşıyorlar. "Gördüğüm en güzel kadınsın, ilk kez senin gibi birisiyle tanışıyorum, tam hayalimdeki kadınsın" gibi cümleler kurup sonra soğuk davranmaya başlıyorlar. Nerdeyse hepsinden duyduğum cümleler ve gelinen sonuç aynı. Benimle bir şey paylaşamadıklarını, çok tepkisiz olduğumu ve hiç konuşmadığını söylediler. Önceden onlara çok kibar davrandığımı ve değer verdiğimi, kendilerine olan sevgime emin olduklarını, bu durumun da onların şımarttığını o yüzden böyle davrandıklarını düşünürdüm. Meğer sevgime bile inanmıyorlarmış. Bir aralar çok şanssız olduğumu hatta üzerimde büyü olduğunu falan düşünüyordum. Beni terk edenler ya da iletişimi kesenler hâlâ fake hesaplardan takip ediyor ya da haber almaya çalışıyor. Sorun bende mi sizce ya da şanssızlık mı bu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnan böyle kızların daha çok peşinden koşuyor erkekler
Başta koşuyor sonra sıkılıyor ya da güvenilir gelmiyor ve bırakıyor
Bilmem belki olabilir ama fazla samimiyette cepte gösteriyor
Samimiyet değil de konuşkan ve canlı kanlı birisini istiyorlar genelde
Ben öyleyim ama sonu hüsran
Güzel olabilirsin ancak bu soğukkanlı olma durumu ilişkiyi ileriye götürmüyor
Evet etkiliyor ben mesela sevgilime cok konuskanimdir ama diger insanlara karsi değilim sevgilimde bundan etkileniyor cevremden biriyle veya ailemle tanistirsam seni boyle soğuk davranirsin sen konusmazsin falan diyor ne yapsan olmuyor kisacasi
Ne saçma bi tepki
Bencede oyle daha tanıştırmadan hakkımda önyargili davraniyor sirf cevresinden biri diye konusmak samimi olmak zorunda miyim yani sevmedim belki istemiyorum
Aynen öyle. Garip geldi kusura bakmayın. Direk saçma falan dedim. Sonuçta tanıdıkça gelmeli samimiyet
Yok gerçekten saçma zaten yani karsi taraf sanki bana cok samimi gelmiste ben ketum durmusum gibi daha kimseyide gormedim bi kere arkadasiyla denk geldim adam selam vermedi benimkide bu sevgilim bu arkadasim diyip tanistirmadi bende el uzatmadim adama yani annesi konusunda cok yapiyo annem cana yakin olsa sen olmazsin vs vs zamanla olcak şeyleri daha olmadan başıma kakıyor
Ahaha yaşı cok mu küçük bu cocuğun. Sudan sebepler tuhaf tuhaf gelecek tahminleri
28 yasinda küçük degil meselenin basi surdan geliyor hic bir zaman boyle bi kaygim korkum olmadi iste su beni sevmez bunun annesi benden hoslanmaz demedim ailesi hakkinda bi seyler anlatiyodu bana hep bende gerçekleri diyodum kullanma varsa kullaniyolar seni cikar varsa cikari icin yapmistir diyodum ordan biraz kıl oldu takıldı sen benim anneme taktin diyede alakasi yok sanki kadin bana cok iyi gelcekte ben kadina ketum gibi durcam
Dobra olunca böyle anlaşılmak. Ah be bilmem mi. Afedersin herkese çiçek böcek dağıtıp arkalarından sallasan senden kıymetlisi olmaz
Aynen öyle ya hani surda 50 kisiye desen olanı herkes der kullaniyolar bu çocuğu ama kotu olan ben oluyom sürekli bi sey çıkarıyor basima valla anlamadim
🤭 gidişat ciddiyse bi düşün derim tekrar.
Valla zaten cok yokuşa sürüyor olmicak gibi millete selam vermedik diye herif soğumuş komik ya :D
Yok artık sogumak nedir böyle birşeyi bahane edip. Hakkaten yokuşa sürüyor
Ya evlilik korkumuz var biraz ikimizinde o biraz fazla abartiyor daha ortada hicbi sey yokken basima bir sürü sorun cikardi daha cok ailesini kafasina takiyo annesiyle tanismaya gidince surat asip oturcam saniyor cok fazla hikaye yaziyo kafasinda valla 50 kere aciklasamda kendi kendine kuruyo soğuyor 🤷♀️
Neden korku. Böyle kurmaları cok normal degil ama eften püften. Yani senden beklentisini karşılayabilecek misin? Ya da onun ist3sigi gibi biri olduğunda kıskanmayacak mı herkesle hemen samimi vs
Korkunun sebebi bence çevremiz o benden dolayi korkuyo ben ondan dolayı aslinda benimle her konuda uzlasabilir ama zorluyor benim korkma sebebim o sebep belli zaten yani sacma sapan pazarlik ediyor daha evlenmeden hayatini zindana cevircem saniyor ve cidden kafasinda boyle kurmasi surekli cok sacma ve ne dersem diyim asla düzelmiyor ya benim icin zaten sorun yok tanisiriz herkesle zamanla sever samimi olursun bu hani ilk meraba demeyle olcak bi durum değil sonucta o oyle bakmiyor
Bide kiskanma tarafi var tabi atilgan olsam sap sup tokalasip sey yapsaydim hayirdir derdi bu seferde anlamsiz yani
Senin şuana kadar yazdıklarından makul biri olduğun görülüyor. Seni bu şekilde anlayıp kabullenmeli. Çok kaygılıyı seninki
Biraz sosyal fobim ve panik atagim var cokta kazik yedim oyuzden pek insan sevmiyorum işin özü bu kendi hayatimda da cok insan tutmam ben oda herkesi onun hayatindan cikarcam saniyo bu tavirlarimla falan gereksiz kaygi ve korku var hayatindaki arkadaslarida cok duzgun insanlar degil onunda etkisi cok evet iyi arkadaslar belki sevgilime ama düzgün insanlar degiller pek cokta haz etmiyorum ama saygim hep vardı gayette gidip yiyip icip geziyolar karışmıyorum ona ragmen böyle işte
Sen çok fazla kendini anlattın dimi ona
Anlamayinca evet öyle oldu :(
Karşı tarafa çok açık vermeden ilerletmek lazım ilişkide. Olsun ama biraz sal bakalım seni seviyor ki devam ediyorsunuz
Yani pek devam ediyoruz denemez iletişim fazlasiyla kopuk ve sogudum daraldim sevmiyorum sözcükleri savruluyor bana dogru yinede dese bile bi seyleri cozmek ister gibi hali var oyle konusuyo sonrasında
Şöyle söyleyeyim çok yakınma bi süre ona. Yani biraz izle bakalım. Baktın için şişti eşine dostuna anlat ne bileyim burdan bana yaz o an hissettiklerini. Ama bi süre böyle bak ilişkinize.
Iyi değildi konusmak icin cabaladim dedim hani anlat neyin var zor bela bugun 4 gun sonra konuşturabildim de bu dediklerimi anlatti bana biraz olsun belki dediklerim icini rahatlatir onun bilmiyom zaten ona yazmiyim diye bu siteye giriyorum
Yok doğrusunu yapmışsın bazen hiç tanımadığın kişilere daha rahat açılabiliyordun anlatabiliyorsun
Eger sürekli girerim diyorsan buralarda olurum
Bide hani iliski sorunlarimizi genelde konusmuyoduk kimseyle 1 sene oldu daha son 2 aydir falan biraz zorlama oluyo öyle konusuyorum cunku baskasinin fikride önemli baska acidan bakmak iyi yani hep ikimiz arasinda dönüyor mesela oda konussa arkadaslariyla vs belki oda anlar neye sebep olduğunu
Tarafsız kıskanmayacak biriyle konuşmanızda bir sorun olmaz ki aksine daha iyi okur valla ben öyle rahatlıyorum
O zaten düzgün bi arkadasiyla konuşsa durum farkli olur bu kadar kafasinda kurmazdi belkide yapmiyor hiç
Hem seni tanıyan hemde düzgün bi arkadaşı iyi yönlendirebilir
Ne kadarlık ilişki sizin
1 sene oldu işte ikimizide iyi taniyan biri vardi onu cikardim hayatimdan sevgilimde cok konusmaz onla zaten Şu an tarafsiz bakacak biri yok yani
Sen yaktın mı gemileri fena yakıyorsun anlaşılan
Birinden soguyosam isinmam asla oyuzden sevgilim Şu an beni cok zorluyo sogudum sevmiyorum diyor 4 5 gundur ama akli gidip geliyo iyi degil yani belli oyuzden ciddiye almamaya çalışıyorum kendisini
Sen sevginden eminsen ve sadece kafası karışık o yüzden sevmiyorum dediğinden eminsen sorun yok
Ya bence ondan cunku oyle bir adam sevmeseydi rest cekerdi kafasini kendi bulandirdi cok fena icindende cikamiyor tek iyiyim diyor baska konularda var biraz onu zorlayan oyuzden beni itip duruyor
Sen şu an biraz alttan almaya çalış bence ne dersin
Oyle yapiyorum zaten ama hani doluya koysam almiyor bosa koysam dolmuyor ne desem bir sorun cikartiyo ben cozmeye çalıştıkca o sorunla geliyo karsima asla yapıcı değil yoruyorda beni yorulursam birakir giderim ugrasamam bidaha da dönme şansı pismanlik falan olamaz yani
İşte böyle bi kararı da pat diye verme sonradan aşk acısı ayrılık acısı çekmek var.
Seni anlıyorum bende cok anlık kararlar veririm pişman da olmam genelde ama bazen herkeste aynı olmayabiliyor
Hem olumlama yapiyom zorda olsa duzgunce fikirlerinin dogru olmadigini anlatiyorum hemde beklemedeyim
Aslında doğru güzel bi yolla idare ediyorsun ilişkinizi. Yüzyüze görüştünüz mü son günlerde
Söyle diyim ya en son gecen hafta sonu görüştük 5 gun oldu her sey iyiydi 1 gun sonra para mevzusundan kavga çıktı gereksiz yani ustume geldi bende cok sinirlendim sonrasi bu sekil iste hep
Para mevzusu özel sanırım. Görüşme yok ama telefon sms vs wp var dimi
Evet var oda zoraki telefonda onu cok tutuyomusum mesajlasiyoruz diye ona bile kıl oluyor yazmak istemiyor
Genelde böyle miydi yoksa son günlerde mi
Ya mesajlasmayi sevmezdi zaten ama surekli telefonda ne konuscaz nasilsin napiyosunu bile ordan konuscak halimiz yok son gunlerde boyle oldu
Orası da öyle. Sen seviyorsun ama ondan haber almayı ya da mesaj vs görüşme olmadıgında
Ya tabiki insan merak ediyo zaten gun icinde nasil napti iyi mi falan son gunlerde bi bezmislik var üstünde bi türlü atamadım maddiyattan kavga cikti aileye kadar geldi olay her seyi sorun etmis kendine demekki zamaninda konusmak yerine icine atip durmus ondan boyle oldu birden biriktirmis biriktirmis oda duygusal olarak farkli sonuclanmis
Yani maddi konular kişiyi yoruyor ama en yakını sayılırsın seninle daha yakın olup daha rahat atlatmayı seçebilir.
Sen ona yük, yorgunluk gibi gelmemelisin öyle hissetmesi anormal
İste buda bir secenek ona sundum yani ama o tek kalmak istiyo sürekli iteliyor beni saldim 1 2 gun konusup konusup sonra gece kendi yazdi yani haksizlik ediyor Şu an bana farkinda oda ama bi sey yapmak istemiyor adam gibi zaman istese beklerim boyle ne bok olucagi belli değil bi gidiyo bi geliyo bi konusuyo bi engel atiyo falan
Ya isin komik kismi sordum biliyo musun ben sana yük müyüm dedim yani bi sorunun mu var benimle sordum yani yok dedi ama yükmusum gibi davraniyo
Aaa engel neden yazma diye mi
Ya sanki bırakmaya gtü yemiyor gibi de seni mi uyandırıyor. Ya da seni bırakırsa sen cok etkilenirsin diye vicdan yapıyor da olabilir
Evet konusuyoruz haksizlik ediyo fark ediyor guzel seyler diyor neyse sabaha uyaniyoz biraz konusuyoruz kavga cikariyo bunaliyo engel atiyo iletisimi duzgun kursa benimle aslinda sorun yasamicaz konusmaktan kaciyor surekli bana laf anlattigini saniyor halbuki ben ona anlatiyom
Ya anlayamiyom cidden sevmiyo olsa ben kendimide yirtsam asla cevap yazmazdi once sevmiyorum degil diyodu sinra sevmiyorum sogudum demeye basladi sacma davraniyo acayip anlayamiyorumda
Gece konuşup gündüz engel basmak cok normal gelmedi bana. Sen çok mu düştün durumuyla ilgili üstüne.
Ya ben onunla konusmaya calisiyorum benimle insan gibi iletişim kurup derdini kafasindakini anlatmiyor bende arafta kalacak bi insan değilim ya varsindir ya yoksundur ya seviyosundur ya sevmiyosundur yani okafar sevmiyorum diyipte konusunca seni cok üzdüm haklisin vs vs tarzinda konusmasi ve biraz olsun evlilik konusunu acip olumlu yaklasmasi bana tuaf geliyo
Evlilik deyip seni çekiyor kendine
Ya burası da bi gıcık etti
Ya boyle değildi bi acayip anlayamiyorum zorluk cekiyorum her seyi sordum aklina gelebilcek alakasi yok yani bence seviyo ama benimle ilgili cok fazla cekincesi korkusu var ondan boyle seyler yasiyo hani iyi olmayiz hesabi yapip geri gidiyo sevgisi agir basinca geliyo mu anlamadım ilerisini görüyor beyefendi mutlu olmazmisiz ona gore karat veriyor kendi kendine
Kendinle ilgili korkuları yok mu. Yani seni seven biri olduğun gibi sever kabullenir. Korkmaz ki. Değiştirmeye de çalışmsz
Mesele de o ya zaten korkucagi hicbir durum yok aslında 1 senedir ben böyleyim yeni olmadim tavrim degismedi yani hep aynıydım kendisi değişti son zamanlarda
Sen kendini biliyorsun güzel olan o. Kafasını toparlamazsa ilişkin bitecek kötü olan da bu
Kötü olan kisim o yani biran once kendini toplamasi lazim bikere gidince eskisi gibi olamayiz çünkü gidiş seklide normal degilki
Ya acık konuşayım mı
Baskasi var falan diceksin heralde
Yok yok öyle degil
Böyle çocuk gibi bas engeli sonra kaldır sonra evlilik de sonra engelle falan çok saçma. Yani kafası karışık bile olsa seninle ilgili böyle engel atmalar vs yersiz. Kaygılarını kendi yaratıp onlara inançla seni üzüyor benim anladığım bu
Çocuk gibi davranıyor Şu an zaten cok yersiz seyleri var onunla konustugumda veya tartistigimizda cok darlaniyor yalniz kalinca telefonu eline almayinca kendini cok mutlu hissediyor suanlik boyle durumu mesajla konustugumuz icin telefon elde oluyo illaki haftada 1 anca görüşüyoruz 2 falan olsa zaten insan bu kadar yazmaz görüşme sıklığına baglidir mesaj olayi anlasa keşke cok görüşürsekte iliskinin boku cikar diye bir düşüncesi var bide hem ayranim dökülmesin hem kotu şeyler olmasin sabir zorluyor
Ya sürekli görüşülse keşke. Bunun neresi kötü. Sana bir şey diyeyim mi kendisi her durumdan şikayetçi biri gibi geldi. Yani sen mutlu edebildin mi edebilir misin bilemedim. Zor biri zor bence
Ya cok zor biri gerçekten oda farkinda olaylarin ama kurunca kafasinda degisiyor birden tavrı ben surekli goruselimde demiyorum is degistik ilk tanistigimizda isler farkliydi eskiden bana daha iyii vakit ayirirdi yani ilk 6 aydan bahsediyorum haftada 3 kere falan görüşürdük Şu an 1 e düştü bazen 1 bucuk haftada 1 oluyo is yogunlugu yorgunluğu vs derken o sekil yani normal karsiliyorum ama mesaja ona buna bile laf ederse napcam dumanla mi haberleşelim
Aynen öyle sonucta görğşemezsen mesaj aranma vs olmalı. Yani gün içinde ne yaptı ne yaşadı gibi gibi sürekli birbirinin hayatında olmalı ikililer
Valla napicami cok sasirdim ona mesaj yazarken konusurken ruhum yoruluyor gerçekten cok yoruyo aşırı olumsuz ve çekilmez durumda inşallah isin sonu iyi olurda hepsine değer tuaf olanda oda yazarken yoruluyor karsilikli olarak yorma durumu soz konusu bence psikolojik olarak iyi bi durumda degil kendiside farkinda biraz kendine gelince gecer heralde
Sende yoruluyosun
Yani ilgi alaka haricinde bi beklentinde yok
Tabi çünkü iliskiyi iyileştirmek yerine asagiya cekiyor ben düzeltmeye çalışıyorum surekli kendine bakmiyo asla konusurken sanki iliskide sorunlu olan benmisim gibi
Ya baska bi derdim hic olmadi ki zaten sadece biraz vaktini ve sevgisini falan istiyorum ondan
Sen ilişkinin gidişatından muzdarip bi haldesin. Ve toparlansa diye bakıyosun. Senin gibisi zor bulunur hskkaten
Herkes zaman zaman kötü olur soğuma durumuda olur uzun iliskide normal karsilarim ama artik 1 haftayi buldu biraz olsun kendine gelir insan düşüncelerinde falan bi değişiklik olur okadar konusmaya ne bilim benide asagiya cekiyor cunku artık
Biraz daha sabırlı ol bence ama baktın hep böyle sende kendini güvenli bi tarafa çek yıpranan tarafta klama
Insallah sabredebilirim yani cok itiyor kendinden her konuşmada benide ayni duruma sokucak sonra istese bile bi iliski kalmicak asla ortada
Gidişat öyle ama ilişkiyi yaşayan sensin durumu iyi koklaman lazım.
Surekli sogudum sevmiyorum diyor sorunca ama bu aile konusunu hala sorguluyor gerçekten sevmese bence o konulari konusmazdi bile ne dersem diyim
Sevmiyorum dediğinde sen napıyosun
Nedenini soruyorum sebep ne diyorum sebebide cevresiyle anlasamicagimi düşünmesi acayip sacma simdi ciddiyede alamiyosunki
Adam sanki kendine degilde ailesine cevresine birini bakiyor tovbe ya
😁 saçma zaten
Bu yuzden sevgilisinden soguyana sevmiyorum diyenede yani sinir geliyo bana artık
Bunlar sebep degil sanki kötü işler yapan birisinde çevresine layık görmüyor. Sadece temkinli ilerlemeyi seviyorsun ilk görüşmelerde ve yapmacık degşlsin
Ya evet ailesine layik gormeme durumu var cok afedersin bi kere basindan gecmis tanistirma olayi annesi istememis buda diretmis kizi sonra kiz buna kazik atinca olanlar olmis herkes onyargili cok fena ben üniversite okudum gayette kazik yiyerej büyüdüm canım degilim sadik sevgi dolu bi insanim kimseye kotulukte etmem benden iyisini bulcakmis gibi sanki bide beni begenmiyor ya hayir yani herkesle ilk goruste oyle sey yapamam yani bana yakin olmayana selam vermeyene ne vercem insan gibi selamini verse alirdim heralde uzaktan uzaktan bi kafa salladi merhaba dedi bende hafif tebessum ettim arkadasina kafami salladim kendi istedigi gibi tepki vermedigim icin beni sacma sapan suçluyor yani sanki insan özürlüsüyüm
Ya saçma değil mi
Birde inst dan eklesene ya buradan perişan olduk
Hesabin ne
hesapmerkezi26
Pardon ya
testmerkezi26
Erkek versiyonunum senin. Kızlar benden uzaklaşıyor
Benzer belirtiler kuzenimde de vardı iyi bir hocaya gidip baktırdık eğer işin ehlini bulamazsan bana ulaş o gittiğimiz hocayı söylerim onunla görüşürsün
Adı ne hocanın ve şehir neresi
Umut pak İstanbul'da aslen Samsunlu cözmeden sorunu bırakmaz kimseyi
Bunun üstüne gitmek zorundasın soğuk ve donuk birini hiçbir erkek istemez ve beğenmez
Kesinlikle öyle artık bir terapiste gitmeye karar verdim ://
Sorunun sen de olduğunu sen de biliyorsun 😄
Maalesef öyle ama bu problemi nasıl aşacağımı bilmiyorum
Fıtratın buysa yapacak bir şey yok. Kendin gibi birini bulmalısın. Ama psikolojik sorunun olduğunu düşünüyorsan psikoloğa git.
Annem ve teyzemler dışında herkese karşı böyleyim üstelik evde daha canlı kanlıyken dışarıda donuk birisine dönüşüyorum, sanırım psikolojik
Kişilik tarzı bu yapıcak bişi yok
Detaylı konuşmak istersen burdayım
Soguk insanlara iliski kurmak zor bence
etkiler
Beni de hep soğuksun deyip terk ettiler. Etkiliyo
Etkileyebilir
hayır , etkilemez
Evet
Kesinlikle evet
Evet.
Tabik