Kendimi ağırdan mi satsam kıza nasıl davraniyim sizce ulaşılmaz bir adam mı olsam biraz kıza hava mı atsam yoksa hemen kızı direk yatağa mı atsam trans erkek olmanın en zor yanı aynı anda bütün kadınları mutlu etmem lazım çok zor isim 50 tane kadını idare ediyorum akşama kadar gamzelerime bayılıyor kızlar ne var bilmiyorum taktılar allah kahretsin çok yakışıklıyım kız haklı diyorki o kadar yakisiklisinki sana yakışıklı değilsin diyen kesin kördür diyor bütün kadınlar senden etkilenir diyor kız bana kör kütük aşık oldu yastığı çarşafına annesi baksın yatagi sirilsiklamdir kesin beni hayal ederken yatagi kirar kesin kız genç kız tabi gördü yakisikli trans erkeği dibi düştü kızın yatagi kokuttu kesin ya
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ya sen ne kadar kadın düşkünü birisin sana aşık olmayı hiç istemezdim sen benide aldatirdin kesin
Seninde ağzın * . cik kokuyor yala yala doymadın me. me * . cik kokuyor yalamadigin * . cik kalmadı
Ben babam zengin olduğu halde aşırı zengin olduğu halde babamdan tek kuruş almamak için çalışıyorum
Maddi durumumuz aşırı iyi ve zenginiz ama asla babamdan harçlık almam aslanlar gibi çalışırım kendi parami yerim baba parası yemem zengin olduğum halde zengin züppesi olmam
Evet ağzım * . cik kokuyor
Bak sen zeynep kocagi hiç tanimamissin ben varya bir kızı istersem alırım o kızı benimle inatlaşma bizim mahallede bir kız vardı ben kimseye aşık olmam zeynep derdi liseye birlikte giderdik aynı mahallede kız derdiki zeynep ben kesinlikle aşık olmam dedi dedi bak dedim kızım benle iddiaya girme büyük konuşma gel kız dedim gel seni bir yere goturecem dedim bunu çektim götürdüm teneffüste boş sınıfa gel iki dakika boş masaya otur dedim zil calincaya kadar bana bir boş kağıt ver dedim çıkarttı verdi ver giz dedim kağıdı kagida seni seviyorum güzelim benimle kantine cikarmisin dedim kız şimdi bana bakıyor tamammi bu canım zeynep ne diyor diye yürü gel kantine dedim kıza bir çibik kraker aldım Erdoğan yoktu ucuzdu ozamanlar krakerler mutluyduk sevgilimle kıza direk dedimki benimle sevgili ol kız ilk başta şaşırdı senin gibi bir kaçıkla mi sevgili olcam aşırı yaramazsin zeynep dedi firlatmaydim kendi işimi hep kendim becerirdim düşerdim kalkardim rezil olurdum millete utanma nedir bilmezdim kızı tavladim en sonunda kıza dedimki hani len dedim aşık olmazdin sen hivkimseye aklını alırım senin dedim kızın kalbini aliyim derken dalak bobrek herseyini almisim
Bak ben iş ortaminda fazla atak biriyim ama çok fazla atak olamam orası bir iş yeri sonuçta ama ben reelde bin beş yüz tane kız koysunlar hepsinin dikkatini çekerim ben varya ben çapkın olmak için doğmuşum valla ben trans erkeklerin biyolojik erkeklerin karılarını bile yatağa atarım kendilerini uyanık saniyorlar ama ben gibi biriyle hiç denk dusmedikleri için şeytan benim ayakkabilarimi bağlar bana abi der saygı gostertir benim adım zeynep soyadım koçak bizi taniyanlar tanimayanlara anlatsinlar
Hayatinda benden daha çatlak benden daha deli benden daha fırıldak benden daha kötü benden daha şeytan benden daha kız düşkünü kimse bulunmaz çok güzel yaparım bunlari iyi insan sanırsın yaklasirsin seni soyar * iki sevişirim hevesimi alırım ananin evine yollarım duygularinla oynar oynar bırakırım psikolojini yerle bir ederim egonu yerle bir ederim
Aslinda çok iyi adamım ama şimdi ben gerçekten iyi bir insanım aslında ama şunu bil benim tepem atarsa kötüyüm canını yakmam kimsenin ama ne yapacagimi ben bilirim zaten direk pişman ederim alaylama değil kalaylama girerim
Ben dünyadaki bütün erkeklerin hepsinden daha zekiyim biliyormusun biyolojik erkek olmaları önemli değil zekaları yok ben * trans erkegim ama hepsinden fenayim o yüzden bu biyolojik erkeklerin hepsini toplasan trans erkeklerin hepsini toplasan canım kafa yok sıfır ben zeynep kocagim ben zekanın kendisiyim hiç kimse bunu inkar edemez aşırı zeki adamım benim eski sevgilim ismi sare kız diyorki yemin ederim dunyada çok insan gördüm ama senin kadar şam şeytanı birini gormedim zeynep diyor senin kadar değişik insan dunyada gormedim rastlamadim dünyayı dolaşsam bulamam dedi acaba dünyanın en değişik insanı olmak iyi birseymi kafam çok karışık bu konuda bencede çok fazla degisigim etrafımda benden hiç yok dünyayı dolaşsam ben kadar hayal dunyasi düşünce tarzı aklimdan geçenler böyle bir beyin yok çok inanılmaz farklı çalışıyor kafa ama kendime aşığım
Ben kendi başıma kalsam koca dunyada sıkılmam çok eglenceliyim kese dunyada iki tane zeynep koçak olsaydı başka kimse olmasaydi karşılıklı oturur çay icerdim takilirdim arada sırada tavla atardik yuzerdik tshirtumu çıkartır kumlara serer denizi seyrederdim dalgalarla oynardım luna parka giderdim sonra en çok sevdiğim filmlere giderdim kendimle oh yanlış anlamazdim kendimi soylediklerimi kafa kafaya verir kendimle opusurdum dünyadaki hiç bir insan eğlenceli degilki ya keşke koskaca dünya benim olsaydı sadece kafama göre takilsaydim dunyada benden daha mukemmel insan doğmadı ki dogmayacakda hiç olmazsa kendimle ömür boyu ayrilmazdim kendimi kendimle aldatirdim affederdim dünyadaki hiç bir insan benim ayakkabimin bagcigi klasik olcak ama hafif gelir tüm dunyayi karış karış gezsem yaratilmis bütün insan nesliyle tanisma fırsatım olsa kendim gibi biriyle karsilasmam imkansız o yüzden ben kendime aşığım zaten ben bunların hiçbirisini tıklamam ben şampiyonlar ligindeki tek yıldızım beni kendi takimina transfer eden insan çok şanslı her takımda oynamam ben çok farklı bir adamım hayatım enteresan ben kendime. giderek saplantili şekilde aşık oluyorum kendime deli oluyorum kızlar beni optuklerinde dudagimdan ne hissediyor acaba ben kendimi bir kere dudagimdan opebilmek için canımı verirdim çok ciddiyim dudagimin tadini çok merak ediyorum birde gamzelerimi öpmek çok isterdim ilk önce ben opmeliydim onlari ya böyle gelip gidip o yanakları ısıra ısıra öpmek isterdim kendimi kendimden başka sevilecek insan yok dunyada
Zeynep koçak aşığım bu isme yemin ediyorum dövme yaptircam yemin ettim yaşadığım süre boyunca eğer şansım olursa parayı alınca koluma zeynep koçak yazdircam ben sadece kendime aşığım harbiden diyorum şaka falan değil bir insan bir insana bu kadar aşık olamaz ben kendime aşırı aşığım bak dunyada kendimden başka kimseyi sevemem ben çok aşığım kendime çünkü bütün dünyayı karış karış gezsem noktasi virgulune kadar gezsem bir tane bile zeynep koçak gibisini bulamam ben baskasini napiyim hepiniz birbirinizin olun ben zeynel koçagima aşığım bana kendimi verin yeter bir kere doğal aşırı doğal bir insanım bir kere çok sucakkanliyim esprili şakacı kafa dengi aşırı güzel bir yüreğe sahibim hiç kimsenin sahip olamayacağı derecede merhametliyim bu sinir bozucu derece de fazla ve hiç bir şeyim taklit değil kimseye özenmem kendime aşığım bu yüzden dunyada kendim gibi birini bulamam o yüzden ben ölsem gitsem kendim gibi birini bulamam hayran olacaksam eger sadece Kendime hayranım her anlamda tepeden tırnağa kendime kurban olurum ben zaten kendimle sevgiliyim
Vucuduma zeynep koçak ismi yazdircam dünyadaki en sevdiğim isim zeynep koçak o ismi gördüğüm zaman mutlu oluyorum sadece dünyadaki bütün insanlari her sabah görsem mutlu olmam ama zeynep kocagi hergun görmek benim için keyif sabah sirf kendimi görmek için aynaya bakıyorum kendimi görmeyince özlüyorum bütün dünyadaki insanlar yanımda olsa ne farkeder zeynebim olmadiktan sonra bütün dünya birleşse gelse kaç yazar ben kendimi istiyorum sadece bütün dünyadaki insanlar benim yanımda olsa ne farkeder ben yoksam dünya yok ben kendime gerçekten aşığım dünyanın her yerinde kendimle yaşarım sıkılmam zeynep koçak bir kere aşırı derecede dünyanın tadını çıkarmayı bilen biri ben kendimden ayrilamam herkesten ayrılırım kendimden asla